Ο Γιώργος Μυλωνάς και η Διονυσία Κλαρινετατζή, με μεγάλη αγάπη και χαρά, δημιούργησαν ένα ειδικό περιοδικό για το Ρέικι και τις ενεργειακές θεραπείες, με τίτλο «Reiki Time». Συνολικά, εκδόθηκαν, στην ελληνική γλώσσα, 18 τεύχη (2006-2013) και τρεις έξτρα εκδόσεις (ΕΛ ΓΑΙΑ, Angel’s Voice 1&2).*

Επίσης, διοργάνωσαν το Πανελλήνιο Φεστιβάλ Ρέικι & Εναλλακτικών Θεραπειών. Πραγματοποιήθηκαν, συνολικά, 10 Φεστιβάλ (από το 2006 έως το 2013) που φιλοξένησαν όλες τις ενεργειακές μεθόδους, με εκατοντάδες ομιλίες, παρουσιάσεις, βιωματικά σεμινάρια, διαλογισμούς και δωρεάν συνεδρίες. Το Φεστιβάλ περιελάμβανε και ένα μεγάλο BAZAAR με καταστήματα, κέντρα, σχολές, θεραπευτές, δασκάλους, υπηρεσίες και προϊόντα από τον εναλλακτικό χώρο. Κάθε φεστιβάλ ήταν ευκαιρία να έρθει κοντά όλος ο εναλλακτικός χώρος, να συναντηθούν φίλοι και να συνδημιουργήσουν μια αληθινή γιορτή αγάπης και φωτός!

Παρόλο που και το περιοδικό και το Φεστιβάλ είχαν τεράστια απήχηση, κατά πολύ μεγαλύτερη από αυτήν που αναμενόταν, και συνεχή στήριξη και αγάπη από τον κόσμο, έκαναν και τα δύο τον κύκλο τους, τον τόσο θετικό και όμορφο κύκλο τους! Έτσι, δεν υπάρχουν σχέδια για νέα τεύχη ή επόμενα φεστιβάλ. Αν, παρ’ όλα αυτά, αλλάξει κάτι, θα ενημερωθείτε εγκαίρως!

Μέσα από την καρδιά μας, ευχαριστούμε θερμά όλους τους αγαπημένους φίλους και όλες τις αγαπημένες φίλες που ήταν μέρος αυτού του υπέροχου ταξιδιού! Είναι σίγουρο πως θα συναντηθούμε και πάλι σε νέες συνδημιουργίες!

* Σημείωση: Τα προηγούμενα τεύχη έχουν εξαντληθεί και δεν υπάρχει η δυνατότητα αγορά τους.

Πατήστε πάνω στις εικόνες για να δείτε τα εξώφυλλα του περιοδικού!

Πατήστε πάνω στις εικόνες για να δείτε τις αφίσες των Φεστιβάλ!

Δείτε επίσης:

https://www.facebook.com/Reiki-Time-247308842044102/

https://www.facebook.com/PanellinioFestivalReiki/

Οι Σελίδες στο Facebook!
Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*:  www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: www.facebook.com/DivineLifeElements

sxoli.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s