Άπειρα Αγαπημένοι!

Μοιράζομαι μαζί σας κάποια στοιχεία για εμένα και γράφω, αναλυτικότερα, για τη διαδρομή μου, ώστε να γνωριστούμε όσο καλύτερα γίνεται -και σε αυτό το επίπεδο, καθώς στα «πάνω επίπεδα» γνωριζόμαστε ήδη!

Ονομάζομαι Γιώργος Μυλωνάς και χρησιμοποιώ το «Geom!*» ως το εσωτερικό, πνευματικό και ενεργειακό μου όνομα. Μου αρέσει που, εκτός από τον συνδυασμό των αρχικών του ονοματεπωνύμου μου, περιέχει την ουράνια δόνηση του «om» (τον ιερό ήχο του σύμπαντος) μαζί με το γήινο «geo» ή «gaia» (μητέρα γη). Το θαυμαστικό συμβολίζει την ευθυγράμμιση, την έμπνευση και την αφοσίωση και, ταυτόχρονα, τη χαρά, το δέος και τον υπέρτατο θαυμασμό για το απεριόριστο θαύμα της ζωής. Το σημάδι του αστεριού είναι σύμβολο της μεγαλύτερης πνευματικής οικογένειας, η οποία περιλαμβάνει όλα τα άυλα, πνευματικά, αγγελικά όντα, που μας προσφέρουν ανώτερη υποστήριξη και καθοδήγηση.

Έχω καταγωγή από την Κύπρο και γεννήθηκα στις 31 Ιανουαρίου του 1979 στην Ελλάδα, στην Αθήνα, όπου ζω, εργάζομαι και απολαμβάνω τη ζωή στο έπακρο! Σπούδασα φιλοσοφία στο Αμερικανικό Κολέγιο Ελλάδος και από μικρή ηλικία είχα έντονο ενδιαφέρον για τη μεταφυσική, τον εσωτερισμό, τον μυστικισμό και τις παγκόσμιες θρησκείες.

Στην ηλικία των οκτώ ετών, βίωσα έντονη υπαρξιακή αγωνία σε σχέση με τον χρόνο που περνάει κάποιος στον ύπνο του: «Τι συμβαίνει ακριβώς, πού πηγαίνω κατά τη διάρκεια του ύπνου; Αφού δεν έχω συνειδητή αίσθηση του εαυτού μου, μήπως χάνομαι, μήπως εκμηδενίζομαι;» Προσπάθησα να μείνω ξύπνιος και συνειδητός, να παρατείνω το να είμαι «ο εαυτός μου», όσο το δυνατόν περισσότερο, μειώνοντας αυτό που τόσο πολύ φοβόμουν: τον χρόνο του ύπνου -κάτι που, φυσικά, δεν κράτησε για πολύ! Αυτή ήταν, πιθανώς, η πρώτη μου σοβαρή απορία, η πρώτη διερεύνηση για το ποιοι και τι είμαστε και για το τι βρίσκεται πίσω και πέρα από την προφανή, τη μηχανική, την «κανονική» καθημερινότητα.

Αργότερα, είχα δυο πολύ έντονες πνευματικές εμπειρίες αφύπνισης, μία στην ηλικία των 12 ετών και άλλη μια στην ηλικία των 21 ετών, οι οποίες δεν μπορούν εύκολα να περιγραφούν με λόγια. Αυτές οι εσωτερικές εμπειρίες κορύφωσης άλλαξαν την κατεύθυνση της ζωής μου ή, για να το θέσω πιο σωστά, με έβαλαν ακριβώς στην κατεύθυνση της ζωής μου.

Ήμουν «τυχερός» που ανακάλυψα τις δύο μεγαλύτερες αγάπες μου, το Ρέικι και το διαλογισμό, πολύ νωρίς στη ζωή μου· δύο απέραντα πεδία θεραπείας, αυτογνωσίας και προσωπικής ανάπτυξης, τα οποία από τότε μελετώ και εξασκώ καθημερινά. Το Ρέικι, η ενεργειακή εργασία γενικότερα, και ο διαλογισμός, άνοιξαν για μένα τις πύλες του ουρανού, παρέχοντας όχι μόνο βαθιά και ολιστική θεραπεία, ζωτικότητα, γαλήνη και χαρά στην καθημερινότητά μου, αλλά και απαντήσεις στα υπαρξιακά ερωτήματα που με φλόγιζαν και με έκαιγαν!

Για πολλούς ανθρώπους, το Ρέικι είναι ένα αυτοθεραπευτικό μονοπάτι με θαύματα αναρίθμητα, θαύματα μικρά και μεγαλύτερα. Το ίδιο ακριβώς αποδείχθηκε και για μένα και έτσι, σύντομα και με έναν εντελώς φυσικό τρόπο, έγινε η κύρια εργασία μου, καθώς ως πρακτικός και δάσκαλος του Ρέικι άρχισα να παρέχω συνεδρίες, σεμινάρια και εργαστήρια. Μέσα από το Ρέικι διερεύνησα και βυθίστηκα στους τομείς των ολιστικών και συμπληρωματικών θεραπειών, των ενεργειακών και των πνευματικών θεραπειών, του διαλογισμού και του οραματισμού, της προσευχής και της επίκλησης, της θετικής σκέψης και των θετικών δηλώσεων, καθώς και των θεραπευτικών ιδιοτήτων των διαφορετικών χρωμάτων, ήχων, αρωμάτων, κρυστάλλων και πετρωμάτων, συνολικά, της μητέρας φύσης.

Έκανα και μια εκστατική βουτιά στη φιλοσοφία της νέας εποχής, τη θεοσοφία, το τσάννελινγκ, τον εσωτερικό χριστιανισμό, τη Καμπάλα και τις διδασκαλίες του Osho.

Περισσότερο από οτιδήποτε, θεωρώ τον εαυτό μου μαθητή του Στυλιανού Αττεσλή (γνωστού ως «Δασκάλου»), του μεγάλου μύστη από την Κύπρο, ενός ανθρώπου βαθύτατης πνευματικής σοφίας και τεράστιας θεραπευτικής δύναμης, με ασύλληπτες ικανότητες. Συνδέθηκα μαζί του, αφότου είχε ήδη φύγει από τη γήινη ζωή, μέσα από τα βιβλία του Κυριάκου Μαρκίδη, όπως και από τα δικά του συγγράμματα. Πιστεύω ότι δεν τον γνώρισα τυχαία, αλλά λόγω του δικής του θέλησης, από τις υψηλότερες διαστάσεις, όπου εξακολουθεί να υπάρχει ως πνευματικός οδηγός, καθώς το έργο του δεν το βρήκα εγώ, αλλά με βρήκε αυτό, με τους πιο παράξενους τρόπους! Κατά τη διάρκεια των ετών, συνδεόμουν έντονα μαζί του, ενεργειακά και πνευματικά, και αισθάνομαι πως ένα μεγάλο μέρος της εργασίας μου είναι υπό την άμεση επιρροή και καθοδήγησή του. Ο σεβασμός, ο θαυμασμός, η αγάπη και η ευγνωμοσύνη μου γι’ αυτόν και για όλα τα δώρα του τείνουν στο άπειρο.

Αγαπώντας την ποικιλία και την πολλαπλότητα και διατηρώντας ανοιχτό νου και μια περίεργη και ερευνητική φύση, μου αρέσει να εξερευνώ τον κόσμο του Ρέικι και της ενέργειας στις πολλές της όψεις, να μελετώ και να συλλέγω βιβλία, τεχνικές και διαφορετικά συστήματα, ενεργειακά σύμβολα και συντονισμούς. Το αποτέλεσμα αυτής της συλλογής είναι η ιστοσελίδα www.universityofreiki.com, μια ηλεκτρονική σχολή συντονισμών εξ’ αποστάσεως για ανθρώπους που ενδιαφέρονται να μελετήσουν διαφορετικά συστήματα Ρέικι και άλλες μεθόδους ενεργειακής και πνευματικής θεραπείας.

Καθοδηγήθηκα να δημιουργήσω νέα συστήματα Ρέικι και άλλες μεθόδους ενεργειακής θεραπείας. Ήρθαν αυθόρμητα, κατά τη διάρκεια περιόδων έντονης εσωτερικής εργασίας, ως κύματα συγκεντρωμένης ενέργειας. Αρχικά, ελήφθησαν ως απάντηση σε αιτήματα για θεραπεία και καθοδήγηση σε προσωπικό επίπεδο, είτε για συγκεκριμένα άτομα και καταστάσεις. Έπειτα, αποδείχτηκαν ευεργετικές για πολύ περισσότερους και άρχισαν να μοιράζονται πιο ανοιχτά με όλους.

Αυτά τα συστήματα περιλαμβάνουν τα εξής: Ντασάν, Ολική Συνειδητότητα, οι Άγιοι Αρχάγγελοι (Αρχαγγελικό Ρέικι), Ρέικι Ανώτερου Εαυτού, Κάρμα Ρέικι, DNA Ρέικι, Σαμπάλλα Ανάληψης, Κουνταλίνι Ρέκι, Κάρσα-Τέι, Ρέικι Αφθονίας, Ακασικά Αρχεία και Προηγούμενες Ζωές, Ρέικι Σχέσεων & Δίδυμης Φλόγας, Κρυσταλλικό Ρέικι και άλλα. Πολλά συστήματα έχουν μεταφραστεί σε διάφορες γλώσσες και διδάσκονται σε διάφορες χώρες σε όλον τον κόσμο.

Από το 2001, δημιούργησα τη Σχολή του Ρέικι στην Αθήνα. Το πρόγραμμα των μαθημάτων μου (σεμινάρια Ρέικι, άλλα ενεργειακά σεμινάρια και ομάδες διαλογισμού) μπορεί κάποιος να το βρει στη σελίδα www.reikiathens.com

Mαζί με την αγαπημένη φίλη Διονυσία Κλαρινετατζή, δημοσιεύσαμε στην ελληνική γλώσσα 18 τεύχη ενός ειδικού περιοδικού για το Ρέικι με τίτλο «Reiki Time» και διοργανώσαμε 10 μεγάλα φεστιβάλ για το Ρέικι και όλες τις ενεργειακές μεθόδους, βάζοντας ένα λιθαράκι στην ενημέρωση για τις θαυμαστές αυτές θεραπευτικές τέχνες στην Ελλάδα.

Τέλος, εμπνεύστηκα μια σειρά από ενεργειακά ελιξίρια, που ονομάστηκαν «Divine Life Elements!*» (Θεϊκά Στοιχεία Ζωής), προκειμένου να διευκολυνθεί και να ενισχυθεί ο καθαρισμός, η ενδυνάμωση, η εξισορρόπηση και η εξύψωσή μας μέσα από τις ενέργειες και τις δυνάμεις της φύσης.

Είναι αδύνατο να μην αναφέρω τον προσωπικό μου παράδεισο, τη Μήλο, ένα νησί στις Κυκλάδες, στο Αιγαίο Πέλαγος. Εδώ είναι που «γράφτηκαν σχεδόν από μόνα τους» τα περισσότερα από τα βιβλία μου: Οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα, οι Αγγελικές Επικλήσεις, τα Αγγελικά Σύμβολα, οι Αγγελικοί Διαλογισμοί, το Μεγάλο Βιβλίο του Διαλογισμού, το Βιβλίο του Reiki 1 & 2, τα οκτώ μικρά βιβλία με τις θετικές δηλώσεις και άλλα.

Από το 2014, άρχισαν να μεταφράζονται τα βιβλία μου στην αγγλική γλώσσα και να είναι διαθέσιμα μέσω Amazon. Για το σκοπό αυτό δημιουργήθηκε και η αγγλόφωνη σελίδα: www.energiesoflight.com

Το σύνολο αυτού του έργου δε θα ήταν εφικτό χωρίς την άνευ όρων στήριξη και αγάπη της οικογένειας, των φίλων, των μαθητών και των δασκάλων που είχα την τιμή να συναντήσω. Από τον πυρήνα της καρδιάς και της ψυχής μου, η θερμότερη αγάπη απευθύνεται σε αυτούς!

Παρόλο που το μεγαλύτερο μέρος της ζωής μου ήταν «μέσα στις ενέργειες και το φως», με καθημερινό διαλογισμό και πνευματική εργασία, με ενασχόληση με τόσο ουσιαστικά και όμορφα θέματα, παρόλο που η καθημερινότητα ήταν ιδανική, τόσο γαλήνια και ευφορική, δεν ήταν όλα ρόδινα συνεχώς, ούτε ήταν όλα «αγάπη και φως» πάντα. Όπως όλοι, έχω βιώσει και εγώ στιγμές βαθύ πόνου, μεγάλης απώλειας και έντονης θλίψης, περισσότερες από μια φορές: θέματα υγείας, σχέσεις που άλλαξαν ή διαλύθηκαν, πράγματα που αποδείχτηκαν διαφορετικά από αυτό που φαίνονταν, οικονομικές δυσκολίες, απογοητεύσεις, προδοσίες, ματαιώσεις, εξωτερικές και εσωτερικές εντάσεις, πιέσεις και βάρη, απόρριψη, διαβολή και επιθέσεις από άλλους, δυσκολίες και θέματα δικών μου ανθρώπων, το βάρος του πόνου των άλλων, ελαττώματα και συνήθειες του χαρακτήρα μου, φόβοι και περιορισμοί του εγώ μου και πολλά άλλα.

Φυσικά, σε ένα σύνολο μιας ζωής με τόσο πολύ και τόσο έντονο φως, όσο στ’ αλήθεια ήταν ως τώρα η δική μου, οι κηλίδες αυτές, οι στιγμές αυτές, εξατμίζονται και χάνονται. Επέλεξα να δω και να βιώσω όλες τις δυσκολίες και τις δυσάρεστες στιγμές ως δώρα, ως καθάρσεις, ως μυήσεις και σκαλοπάτια αναβάθμισης. Ήταν ευκαιρίες να αφήσω, να αποδεσμεύσω, να επιλέξω, να προχωρήσω, να υπερβώ, να μάθω, να κατανοήσω. Μέσα από όλες αυτές τις εμπειρίες αναπτυσσόμουν και μάθαινα όλα όσα δίδασκα, στο «πετσί» μου, στην πράξη. Αν η πνευματικότητα δίνει υπαρξιακό ύψος, τότε ο πόνος δίνει το βάθος, σαν το μαύρο σε έναν πίνακα που τονίζει και προβάλλει τα ολοφώτεινα, ολοζώντανα χρώματα.

Έχω αφιερώσει πλήρως τη ζωή μου στη θεραπεία και τη φώτιση του εαυτού μου, των άλλων και της γης, στο να προσφέρω όσο το δυνατόν περισσότερα δώρα σε όλους. Πιστεύω και γνωρίζω -και επίσης δηλώνω και επιβεβαιώνω- ότι η Αγάπη είναι η ενέργεια που μπορεί να θεραπεύσει και να μεταμορφώσει κάθε ον και τον κόσμο στο σύνολό του. Είναι η ενέργεια της αληθινής ελευθερίας, της πληρότητας, της ολότητας και της ενότητας, η ενέργεια της τέλειας ειρήνης, της χαράς, της ευτυχίας και της ευδαιμονίας. Είναι η μεγαλύτερη και η υψηλότερη και η καθαρότερη ενέργεια, η ενέργεια του Θείου. Η Αγάπη είναι το Ζωντανό Φως και η Αγάπη είναι το Φως της Ζωής.

Είθε οι ζωές όλων των όντων να είναι γεμάτες Αγάπη! Και είθε η Αγάπη να σας λούζει, να σας περιβάλλει, να σας διαπερνά, να σας γεμίζει, να ξεχειλίζει και να ακτινοβολεί από μέσα σας· η πιο υπέροχη φωτεινή ενέργεια και το πιο θαυμαστό ακτινοβόλο φως που είναι η Αγάπη -το Ζωντανό Φως, το Φως της Ζωής!

Αγάπη, λοιπόν! Όλα στην Αγάπη! Όλα με Αγάπη!

ΑΠΕΙΡΗ ΑΓΑΠΗ

Geom!*

Γιώργος Μυλωνάς

 

Οι Σελίδες μας στο Facebook!
Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*:  www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: www.facebook.com/DivineLifeElements

 

sxoli.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s