ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ

Πλήρες Πρόγραμμα με Ηχητικούς Διαλογισμούς

+ Βιβλίο (ηλεκτρονικό/e-book ή εκτυπωμένο)

Από τον Γιώργο Μυλωνά και την Ντομένικα Μαντέλη

Για πρώτη φορά το πιο ολοκληρωμένο και πλήρες ενεργειακό και διαλογιστικό πρόγραμμα για την επίτευξη του υγιούς/ιδανικού βάρους.

Περιλαμβάνει τους πιο δυνατούς και μεταμορφωτικούς διαλογισμούς που έχει γράψει ο Γιώργος Μυλωνάς (Geom!*) για αυτό το τόσο σημαντικό θέμα που επηρεάζει και επιβαρύνει τη ζωή τόσο πολλών ανθρώπων.

Σε αυτό το πρόγραμμα θα βρείτε:

Ισχυρούς διαλογισμούς που βοηθούν να θεραπεύσουμε τον υποσυνείδητο νου μας και να κινητοποιήσουμε την ανώτερη θέληση και δύναμη μέσα μας ώστε να βελτιώσουμε τη ζωή μας.

Πρόκειται για διαλογισμούς που δόθηκαν στον Γιώργο Μυλωνά (Geom!*) με ανώτερη καθοδήγηση για τον σκοπό αυτόν και είναι άμεσα αποτελεσματικοί και πολλαπλά ευεργετικοί. Αλλάζουν την ενέργειά μας και, σταδιακά, ακόμα το σώμα μας!  

Πιο αναλυτικά, το πρόγραμμα περιλαμβάνει:  

Τρεις διαλογισμούς:

Διαλογισμός Επίτευξης Ιδανικού Βάρους: Ένας πολύ δυνατός διαλογισμός με τρεις κορυφαίες ενέργειες που καθαρίζουν το σώμα από όλα τα περιττά στοιχεία και το αναμορφώνουν. Επιτυγχάνει την πνευματική αναδημιουργία τόσο του νου όσο και του σώματος.  

Θεραπεία της Σχέσης μας με το Φαγητό: Ένας υπέρτατα σημαντικός διαλογισμός! Συνειδητοποίηση του ρόλου που έχει το συνεχές, περιττό και αφύσικο φαγητό στη ζωή μας. Ακύρωση και αντικατάστασή του με ανώτερα στοιχεία και με έναν πιο ευφυή τρόπο διαχείρισης των πάντων. Δημιουργία μιας ισορροπημένης, συνειδητής, φωτεινής σχέσης με το φαγητό, γεμάτης αγάπη, ηρεμία και χαρά.

Ενεργοποιήσεις Ιδανικού Βάρους: Ειδικές ενεργοποιήσεις για την εξαφάνιση του περιττού βάρους και την μεταμόρφωση του εαυτού και της ζωής μας. Σύνδεση με τον αληθινό/δυνατό/σοφό εαυτό και υπέρβαση του εσωτερικού σαμποτέρ και των εμποδίων. Ενεργοποίηση καύσης όλων των περιττών ενεργειών.

Τι θα λάβετε με το πρόγραμμα:

Τους τρεις παραπάνω διαλογισμούς σε ηχητικά αρχεία (mp3) ώστε να τα έχετε πάντα μαζί σας, στον υπολογιστή, το τάμπλετ και το κινητό σας.  

Η εκφώνηση των διαλογισμών γίνεται με μοναδικό τρόπο από την υπέροχη φωνή της Ντομένικα Μαντέλη.

Το ηλεκτρονικό βιβλίο (e-book) του Γιώργου Μυλωνά με τους διαλογισμούς ώστε να τους διαβάζετε και να τους εντυπώσετε καλύτερα. Επιπλέον, το βιβλίο περιλαμβάνει οδηγίες για την εφαρμογή του προγράμματος και καθοδήγηση για ανώτερη αντίληψη του θέματος και συνειδησιακή αλλαγή. Μπορείτε να εκτυπώσετε το βιβλίο (26 σελίδες Α4) ή να το διαβάζετε στον υπολογιστή, το τάμπλετ και το κινητό σας. Υπάρχει η δυνατότητα να σας το στείλουμε και εμείς εκτυπωμένο.

Κόστος αγοράς: 60 ευρώ

Ή 75 ευρώ για το παραπάνω πρόγραμμα μαζί με το εκτυπωμένο (26 σελίδες Α4, δέσιμο σπιράλ). Περιλαμβάνει και τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μεταφορά/κατάθεση στην Πειραιώς ή μέσω paypal. Στην περίπτωση του εκτυπωμένου μπορείτε να πληρώσετε και αντικαταβολή για όλο το πρόγραμμα.

Για αγορά, επικοινωνήστε στο e-mail: giorgos@reiki.gr ή στο τηλέφωνο 6946863697.

Σημαντική Σημείωση: Οι Διαλογισμοί είναι αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή τους με οποιονδήποτε τρόπο και η αναδημοσίευσή τους σε οποιοδήποτε μέσο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Εμπειρίες από το πρόγραμμα:

Γιώργο, μέσα σε λίγες μέρες σταμάτησαν τα επεισόδια υπερφαγίας. Αυτό είναι ένα θαύμα για μένα, δεν ξέρεις πόσο με έχουν ταλαιπωρήσει. Συνεχίζω ακάθεκτη! Σε ευγνωμονώ! Αρετή Σ.

Οι διαλογισμοί είναι καταπληκτικοί. Πάντα μου κάνει εντύπωση η προσεκτική επιλογή των λέξεων που κάνεις. Είναι εμπνευσμένοι και πολύ ενεργειακοί. Το σώμα μου δονείται όταν τους κάνω και τα χέρια μου καίνε! H φωνή της Ντομένικα ιδανική για αυτή τη βαθιά θεραπευτική διαδικασία… Σου δίνει ασφάλεια και σε καθοδηγεί με τόση αγάπη και αυτοπεποίθηση! Σας στέλνω αγάπη κάθε μέρα! Μαρία Π.

Βρίσκομαι στην τρίτη εβδομάδα του προγράμματος και η ενέργειά μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο. Όπως και το σώμα μου! Η αλλαγή είναι απίστευτη και είναι ορατή! Σε ευχαριστώ για αυτό το θείο δώρο! Είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν! Κώστας Τ.

Με τους διαλογισμούς έχει φύγει ένα τεράστιο βάρος από πάνω μου και από μέσα μου. Με βοηθήσαν να αλλάξω τη σχέση μου με το φαγητό και να δω την κίνηση σαν ένα μέσο διαλογισμού και εξέλιξης, κάτι που δεν το είχα σκεφτεί ως τώρα. Περπατώ καθημερινά μια ώρα τουλάχιστον και νιώθω πιο ζωντανός από ποτέ. Πρώτη φορά νιώθω τι θα πει ευεξία. Όλες οι οδηγίες που δίνεις είναι πολύτιμες και η δουλειά που γίνεται είναι σε όλα τα επίπεδα και όχι επιφανειακή. Ευγνωμοσύνη και μόνο. Νίκος Κ.        

Τι εξαίσιοι, μεταμορφωτικοί διαλογισμοί είναι αυτοί; Τους βάζω και όταν κοιμάμαι να θεραπεύουν το υποσυνείδητο! Μέσα σε λίγες μέρες έχω αλλάξει εντελώς! Αισθάνομαι πιο τέλεια από ποτέ, δεν υπάρχουν λόγια. Καταπληκτική η Ντομένικα, ένας άγγελος! Ελένη Μ.

Γιώργο, έχω να σου πω κάτι που δεν περίμενα με τίποτα! Έχασα κάποια κιλά που είχαν κολλήσει πάνω μου. Επιτέλους ξεκόλλησαν και έφυγαν! Απίστευτο;;; Είμαι σίγουρη όμως πως γνωρίζεις ότι είναι δυνατό!!! Γι΄αυτό δεν έκανες αυτό το πρόγραμμα; Για να ενεργοποιηθούμε και να κάνουμε αυτό που θεωρούμε αδύνατο δυνατό! Σε υπέρευχαριστώ για όλα και ακόμη περισσότερο για αυτό! Νίκη Σ.

Προσοχή:

Οι ασκήσεις, οι τεχνικές, οι διαλογισμοί, όπως και όλες οι πληροφορίες που δίνονται στο βιβλίο, καθώς και οι ηχητικοί διαλογισμοί, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την ιατρική ή την ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας να  απευθύνεστε πάντοτε στον κατάλληλο ειδικό ιατρό. Ο συγγραφέας δεν φέρει καμία ευθύνη για τη χρήση του διαλογισμού ούτε υποστηρίζει ή υπόσχεται θεραπεία. Ο όρος «θεραπεία» χρησιμοποιείται με την εσωτερική/πνευματική έννοια.

Προτού προχωρήσετε σε αλλαγές στη διατροφή και την άσκησή σας συμβουλευτείτε τον ιατρό σας. Η απώλεια σωματικού βάρους θα πρέπει να γίνει με τη συμβολή ενός ειδικού σε θέματα διατροφής.

Αν υπάρχουν διατροφικές διαταραχές θα πρέπει να λάβετε την κατάλληλη βοήθεια και υποστήριξη από κάποιον ειδικό σε θέματα ψυχικής υγείας.

Οι διαλογισμοί δεν αντικαθιστούν την υγιεινή διατροφή και την άσκηση που πρέπει να κάνει το άτομο για την επίτευξη του υγιούς βάρους. Συμπληρώνουν, όμως, ιδανικά κάθε πρόγραμμα διατροφής και άσκησης. Βοηθούν την συνειδησιακή αλλαγή και προσφέρουν πολύτιμη εσωτερική/ενεργειακή υποστήριξη.

Δείτε επίσης:

Διαλογισμός Σαμπάλλα

Διαλαγισμοί Ακασικών Αρχείων και Προηγούμενων Ζωών

Διαλογισμός Καρμικής Θεραπείας

Διαλογισμοί Φώτισης και Πνευματικής Καθοδήγησης