reiki kanji new

Ατομική Συνεδρία Ρέικι:

* Πρόκειται για μια προσωπική-ατομική ενεργειακή «θεραπεία» Ρέικι. Ο όρος «θεραπεία» χρησιμοποιείται με την ευρεία, γενικότερη, καθώς και πιο εσωτερική έννοια της λέξης.

* Μια ατομική συνεδρία Ρέικι είναι ιδιαίτερα χαλαρωτική και αναζωογονητική. Αποτελεί πράγματι μια πολύ ιδιαίτερη και ευχάριστη εμπειρία!

* Διαρκεί μία ώρα περίπου και γίνεται πάντοτε πάνω από τα ρούχα.

* Κοστίζει περίπου όσο μια συνεδρία μασάζ, ενώ έχει πολλά οφέλη για το άτομο, άμεσα αλλά και μακροπρόθεσμα.

* Το άτομο που θα λάβει τη συνεδρία του Ρέικι ξαπλώνει, συνήθως σε ένα κρεβάτι του μασάζ ή σε ένα στρωματάκι ή σε μια κουβέρτα στο πάτωμα. Μπορεί να ακούγεται χαλαρωτική μουσική.

* Το άτομο που θα λάβει Ρέικι αφαιρεί τα παπούτσια του, το κινητό του, τη ζώνη του και μεταλλικά αντικείμενα, όπως κοσμήματα και χρήματα από πάνω του.

* Κατά τη διάρκειά της συνεδρίας, ο πρακτικός του Ρέικι, το άτομο δηλαδή που έχει εκπαιδευτεί στον Πρώτο, το Δεύτερο ή και τον Τρίτο Βαθμό του Ρέικι, τοποθετεί απαλά τις παλάμες του σε διάφορα σημεία του σώματος -αν και μπορεί να γίνει και χωρίς απευθείας άγγιγμα, δηλαδή, κρατώντας τις παλάμες σε μια μικρή απόσταση από το σώμα. Με τα χέρια του μεταδίδει ήρεμα, φυσικά και απαλά την καθαρή ζωτική ενέργεια.

* Το άτομο που «λαμβάνει Ρέικι» αισθάνεται συνήθως την ενέργεια αυτή ως θερμότητα. Μπορεί όμως να την αισθανθεί και σαν ροή, δόνηση, παλμό, μαγνητισμό, ηλεκτρισμό, κρύο, μυρμήγκιασμα. Μπορεί να τη βιώσει και ως βαθιά ηρεμία, ψυχική απελευθέρωση, διεύρυνση, εξύψωση, χαρά, συγκίνηση, αγάπη, πληρότητα.

* Ο πρακτικός του Ρέικι σταδιακά καλύπτει όλο το σώμα του ατόμου, από το κεφάλι ως τα πόδια. Αφήνει ακίνητα τα χέρια του σε κάθε θέση του σώματος (για παράδειγμα στο κεφάλι ή στην κοιλιά) για μερικά λεπτά. Κινείται αργά και διαλογιστικά. Δεν σκέφτεται κάτι συγκεκριμένο, πηγαίνει σύμφωνα με τη “ροή” και ακολουθεί τη διαίσθησή του. Η ζωτική ενέργεια (Ρέικι) οδηγεί τη διαδικασία και ο πρακτικός αφήνεται σε αυτήν.

* Το Ρέικι καθαρίζει το σώμα, το νου και το πνεύμα και εξισορροπεί και ενδυναμώνει το άτομο με ασφάλεια και προστασία. Η χαλάρωση, η γαλήνη και η αρμονία που προσφέρει αποτελούν ουσιαστικά το πλαίσιο και τη βάση για κάθε θετική αλλαγή και βελτίωση.

* Καλό είναι το άτομο να λάβει μερικές συνεδρίες Ρέικι στη σειρά, για παράδειγμα, 3 ή 4 συνεχόμενες συνεδρίες Ρέικι, μια κάθε ημέρα. Για κάποιο συγκεκριμένο ή σοβαρό πρόβλημα προτείνονται 21 συνεδρίες (ένα πλήρες πρόγραμμα). Δύο με τρεις συνεδρίες την εβδομάδα για δύο με τρεις μήνες.

 

The School of Reiki, Athens
Η Σχολή του Ρέικι, Αθήνα
Διεύθυνση: Λεκκάκη 8, Νέα Φιλοθέη, 3ος όροφος

Οδηγίες: Ανεβαίνουμε τη Μουσών που είναι κάθετη στην Κηφισίας και αποτελεί συνέχεια της Κατεχάκης. Μετά το Μαιευτήριο Λητώ, στη διασταύρωση που είναι στο τέρμα της Μουσών κάνουμε αριστερά και στο δεύτερο στενό δεξιά. Επίσης, η Λεκκάκη είναι 15 λεπτά με τα πόδια από το μετρό της Πανόρμου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946863697, Γιώργος Μυλωνάς
email: giorgos@reiki.gr

 

Οι Σελίδες στο Facebook!
Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*:  www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: www.facebook.com/DivineLifeElements

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Ο όρος “θεραπεία” και παρεμφερείς λέξεις χρησιμοποιούνται με την ευρεία, γενικότερη, καθώς και πιο εσωτερική έννοια. Το Ρέικι, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη συμβατική ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό. Τα άτομα που ασκούν ενεργειακές τεχνικές δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθύτερη εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.

 

sxoli.jpg

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s