Μαθήματα εξ’ αποστάσεως με τον Γιώργο Μυλωνά!

Τώρα μπορείτε να παρακολουθήσετε τα σεμινάρια που σας ενδιαφέρουν από το σπίτι σας!

Η διδασκαλία γίνεται στην άνεση του σπιτιού σας και στο δικό σας χρόνο!

Πρόκειται για μια μεγάλη διευκόλυνση, καθώς ο μαθητής δε χρειάζεται να χάσει χρόνο σε μετακινήσεις. Το μάθημα γίνεται από την άνεση του σπιτιού του. Επιπλέον, το μάθημα γίνεται στο δικό του χρόνο, προσαρμοσμένο στο πρόγραμμά του. Καθώς το μάθημα είναι ατομικό, έχει την ολοκληρωτική εστίαση του δασκάλου για επεξηγήσεις, απάντηση αποριών και καθοδήγηση.

Η ύλη του σεμιναρίου καλύπτεται κανονικά, όμως επειδή το μάθημα είναι ατομικό απαιτείται λιγότερος χρόνος από το χρόνο του ομαδικού σεμιναρίου. Στα ομαδικά σεμινάρια όλες οι διαδικασίες απαιτούν πολλαπλάσιο χρόνο, όπως το μοίρασμα εμπειριών, οι απορίες των μαθητών, τα διαλείμματα κλπ.

Τα βήματα είναι τα εξής:

– Ο μαθητής επιλέγει το μάθημα που τον ενδιαφέρει και επικοινωνεί με το δάσκαλο.

– Ο μαθητής καταθέτει σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω paypal το κόστος του μαθήματος και του αποστέλλονται εκτυπωμένα το εγχειρίδιο εκπαίδευσης και το πιστοποιητικό. Για την Κύπρο και το εξωτερικό υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής.

– Ο μαθητής μελετά το εγχειρίδιο και μαζί με το δάσκαλο επιλέγει μια ώρα για το μάθημα, το οποίο γίνεται μέσω βιντεοκλήσης. Το μάθημα διαρκεί ένα τρίωρο τουλάχιστον. Σε αυτόν το χρόνο ο δάσκαλος αναλύει τα θέματα του σεμιναρίου, τα σύμβολα και τις τεχνικές και γίνονται διαλογισμοί αλλά και ο συντονισμός (μύηση) του μαθήματος. Υπάρχει εξάσκηση στα σύμβολα και τις τεχνικές.

Επειδή είναι ενεργειακής φύσης, οι συντονισμοί από απόσταση είναι ακριβώς οι ίδιοι με τους συντονισμούς από κοντά, το ίδιο δυνατοί και αποτελεσματικοί. Πολλές φορές βιώνονται ακόμη περισσότερο, καθώς ο μαθητής είναι πιο δεκτικός και συγκεντρωμένος.

– Σε πολλά συστήματα απαιτείται άλλο ένα μάθημα που τις περισσότερες φορές είναι και αυτό τριών ωρών και γίνεται την επόμενη μέρα. Σε μεγάλα συστήματα μπορεί να χρειαστούν περισσότερες ώρες. Είναι κάτι που το κανονίζει ο δάσκαλος με το μαθητή, ανάλογα τη ροή του μαθήματος.

– Τις μέρες που ακολουθούν ο μαθητής μελετά το εγχειρίδιο, εφαρμόζει την ενεργειακή αυτοθεραπεία που έχει διδαχτεί στο μάθημα και κάνει εξάσκηση στους διαλογισμούς, τα σύμβολα και τις τεχνικές. Ο μαθητής παρατηρεί και βιώνει τα εσωτερικά οφέλη και τις θετικές ενεργειακές αλλαγές στο είναι και τη ζωή του!

– Υπάρχει επικοινωνία με το δάσκαλο για απορίες και για να μοιραστεί εμπειρίες του. Λαμβάνει καθοδήγηση από το δάσκαλο.

Εκτός από το Παραδοσιακό/Ουσούι Ρέικι, το Karuna Reiki ® και τις Συναντήσεις/Ομάδες Διαλογισμού, που πρέπει να γίνονται από κοντά, όλα τα μαθήματα που διδάσκει ο Γιώργος Μυλωνάς μπορούν να γίνουν εξ’ αποστάσεως. Μπορείτε να τα δείτε εδώ:

Με Αγάπη!

Οι Σελίδες μας στο Facebook!
Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*:  www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: www.facebook.com/DivineLifeElements

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Ο όρος “θεραπεία” και παρεμφερείς λέξεις χρησιμοποιούνται με την ευρεία, γενικότερη, καθώς και πιο εσωτερική έννοια. Το Ρέικι, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη συμβατική ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό. Τα άτομα που ασκούν ενεργειακές τεχνικές δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθύτερη εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.