ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΦΘΟΝΙΑ


Ακολουθούν 21 πνευματικές-ενεργειακές δηλώσεις, ενεργειακά εξυψωμένες και φωτεινές που μπορούν να μας στηρίξουν στην αναδόμηση της ενέργειας, του νου, του ψυχισμού και, σταδιακά, ακόμη και του σώματός μας.

Διαβάστε τις αργά και κατανοήστε τις. Εννοήστε τις. Αισθανθείτε, νιώστε τις. Ενεργοποιήστε και εκδηλώστε τις. Ακτινοβολήστε τις.


Διαβάστε τις 21 δηλώσεις πρωί και βράδυ από τρεις ή και περισσότερες φορές την καθεμιά, απ’ έξω σας ή σιωπηλά. Αργά, ήρεμα και συνειδητά. Με αυτοπεποίθηση, με ισχυρή πρόθεση και θέληση. Κατόπιν, αφεθείτε στην αλήθεια και την ενέργειά τους, τη θεραπευτική, ζωτική, καθάρια ενέργειά τους που προφέρει δύναμη και ευεξία.


Ακολουθήστε αυτό το πρόγραμμα για 21 ημέρες και κατόπιν, για μια πιο ολοκληρωμένη εργασία, διαβάστε το σύνολο των 365 δηλώσεων (από μια φορά την κάθε μια) από το βιβλίο «Αφθονία» για επτά ή περισσότερες συνεχόμενες ημέρες.


Οι θετικές δηλώσεις μας βοηθούν να εστιάσουμε το νου μας στην επιθυμητή κατεύθυνση και να ανεβάσουμε τις δονήσεις μας, τη συχνότητα, τη συνολική ενεργειακή ποιότητά μας.


Αλλάζοντας τη σκέψη μας, αλλάζουμε τον εαυτό μας και, επομένως, αλλάζουμε τη ζωή μας και τον κόσμο ολόκληρο!


Εύχομαι καλή και άμεση επιτυχία!
Με Αγάπη!

Πνευματικές Ενεργειακές Δηλώσεις για ΑΦΘΟΝΙΑ, βασισμένες στις Αιώνιες Αλήθειες και τους Συμπαντικούς Νόμους:

* * *

Θεϊκή Αφθονία! Θεϊκή Αφθονία! Θεϊκή Αφθονία!Είμαι έτοιμος/η για την πιο μεγάλη, αληθινή και ουσιαστική Αφθονία που έχω βιώσει ποτέ!

* * *

Υπάρχει Άπειρη Αφθονία!

* * *

Άγγελοι της Αφθονίας! Άγγελοι της Αφθονίας! Άγγελοι της Αφθονίας! Της Αληθινής, της Ουσιαστικής, της Ουράνιας και της Γήινης!


* * *

Καθαρίζω πλήρως τον φόβο, την κριτική, την ανασφάλεια, την ανησυχία, το άγχος και όλα τα ψέματα σχετικά με τα χρήματα. Τα χρήματα είναι μια αξιοσέβαστη και ιερή γήινη ενέργεια, απλή, εύχρηστη και επιθυμητή, που διευκολύνει τη ζωή μας και μας επιτρέπει να απολαμβάνουμε το καθετί. Δεν υπάρχει τίποτα αρνητικό στα χρήματα, παρά μόνο οι σκέψεις μας για αυτά. Καθαρίζω καθετί που με εμποδίζει από την αφθονία σε όλες τις μορφές της. Είμαι ελεύθερο πνεύμα. Επιλέγω αυτό που δικαιούμαι, επιλέγω αυτό που αξίζω, επιλέγω αυτό που είμαι, επιλέγω όλα τα καλά, επιλέγω αφθονία.

* * *

Η Αφθονία διευκολύνει την πνευματική ζωή μου, την καθημερινότητά μου και όλους γύρω μου. Μόνο καλό προέρχεται από αυτήν.

* * *

Ανώτερα Επίπεδα Αφθονίας Τώρα!Ανώτερα Επίπεδα Καλοτυχίας Τώρα!Ανώτερα Επίπεδα Επιτυχίας Τώρα!Ανώτερα Επίπεδα Ευτυχίας Τώρα!Ανώτερα Επίπεδα Εσωτερικού και Εξωτερικού Πλούτου και Πληρότητας Τώρα!

* * *

Υπέρτατο Φως, Άπειρη Πάναγνη Αγάπη, Ενέργειες του Σύμπαντος, της Πηγής και του Πνεύματος, περιβάλλετέ με τώρα και δώστε μου την αφθονία, την ευημερία και την επιτυχία που αξίζω και που το Ανώτερο Σχέδιο επιθυμεί για εμένα!

* * *

Σήμερα είναι η ιδανική μέρα για να εκδηλωθεί περισσότερη αφθονία για εμένα και τους γύρω μου! Υπάρχει Αφθονία για Όλους! Υπεράφθονη Αφθονία!

* * *

Το Πνεύμα μου είναι πανίσχυρο. Η Πρόθεσή μου είναι πανίσχυρη. Η Σκέψη μου είναι πανίσχυρη. Δημιουργώ την Πραγματικότητά μου. Άμεσα, Εύκολα, Κάθε Στιγμή.

* * *

Συντονίζομαι με όλες τις Θετικές Δυνάμεις και τα Μυστικά της Αφθονίας, της Ευημερίας και της Επιτυχίας! Συντονίζομαι με όλες τις Θετικές Δυνάμεις και τα Μυστικά της Καλοτυχίας, της Πληρότητας και της Ευτυχίας!

* * *

Η Αληθινή Αφθονία με λούζει με τον εξαίσιο πλούτο της!

* * *

Είμαι Ένα με την Αφθονία!

* * *

Επιλέγω Αφθονία. Επιλέγω Καλοτυχία. Επιλέγω Επιτυχία. Επιλέγω Ευτυχία. Επιλέγω Άνεση. Επιλέγω Ευημερία. Επιλέγω Μόνο το Καλύτερο.

* * *

Πραγματοποιώ και Εκδηλώνω Αφθονία. Πραγματοποιώ και Εκδηλώνω Καλοτυχία. Πραγματοποιώ και Εκδηλώνω Επιτυχία. Πραγματοποιώ και Εκδηλώνω Ευτυχία. Πραγματοποιώ και Εκδηλώνω Άνεση. Πραγματοποιώ και Εκδηλώνω Ευημερία. Πραγματοποιώ και Εκδηλώνω Μόνο το Καλύτερο.

* * *

Ο ωκεανός υπερβατικού χρυσού φωτός και πνεύματος, που υπάρχει σε ανώτερες διαστάσεις της πραγματικότητας, με καθοδηγεί από αυτήν τη στιγμή σε αφθονία και ευημερία και σε όλα τα δώρα του.

* * *

Επικαλούμαι και ενεργοποιώ τη συμπαντική αφθονία!

* * *

Νιώθω απεριόριστη ευτυχία με την εργασία μου, τα υλικά αγαθά και τα χρήματά μου, τα εισοδήματά μου και τα έξοδά μου, τον ελεύθερο χρόνο μου, την επιτυχία και την ευημερία μου και με ολόκληρη τη ζωή μου. Και αυτή η Απόλυτη Ευτυχία αρχίζει να εκδηλώνεται από τώρα!

* * *

Είμαι απεριόριστα ευγνώμων για την εργασία μου, τα υλικά αγαθά και τα χρήματά μου, τα εισοδήματά μου και τα έξοδά μου, τον ελεύθερο χρόνο μου, την επιτυχία και την ευημερία μου και για ολόκληρη τη ζωή μου. Και αυτή η Απόλυτη Ευγνωμοσύνη αρχίζει να εκδηλώνεται από τώρα! * * *
Έχω μια νέα εκπληκτική ικανότητα: Μπορώ να καθαρίσω, να εξαγνίσω, να επιδιορθώσω και να αναβαθμίσω την οικονομική μου κατάσταση με Θεϊκό Φως. Καλώ το Θεϊκό Φως… Λούζομαι με καθαρό πνευματικό φως… Ενεργοποιώ την ολική εξύψωση και αναβάθμιση του πνεύματος, του φωτός και της αγάπης τώρα!… Γένοιτο! Νέα οικονομική κατάσταση, καθαρή, υγιής και βελτιωμένη. Και έτσι είναι! Ευχαριστώ!

* * *

Είμαι Πηγή Αφθονίας και Ευημερίας για τους Ανθρώπους Γύρω μου! Είμαι Πηγή Ευτυχίας και Καλοτυχίας για τους Ανθρώπους Γύρω μου! Είμαι Πηγή Πλούτου για τους Ανθρώπους Γύρω μου!

* * *

Αφθονία Κάτω όπως και είναι και Επάνω. Αφθονία στη Γη όπως είναι και στον Ουρανό.

* * *

Από το βιβλίο “Αφθονία” (Γιώργος Μυλωνάς, GEOM!*)Δείτε το εδώ: https://reikiathens.com/%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%b9%ce%b1/%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b1-365-%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%89%ce%bd-%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd/