KARSHA-TEI  (ΚΑΡΣΑ-ΤΕΙ) (ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ)

Σεμινάριο Εξ΄Αποστάσεως με τον Γιώργο Μυλωνά (Geom!*)

Κάρσα-Τέι είναι μια μέθοδος ενεργειακής θεραπείας που εστιάζει στο τρίτο τσάκρα (ηλιακό πλέγμα), καθώς και στα κέντρα του συκωτιού και της σπλήνας και αφορά στην αποτοξίνωση και ανανέωση του σώματος και την καλύτερη σύνδεσή μας με αυτό.

Κάρσα-Τέι σημαίνει «Ομορφιά-Έξω» ή «Λάμψη-Έξω» και συμβολίζει την εξωτερίκευση της εσωτερικής ομορφιάς, καθαρότητας και αρμονίας του εσώτατου εαυτού, του υπέρτατα λαμπερού και πάντοτε νέου-αιώνιου-άχρονου πνεύματός μας!

Κάρσα-Τέι είναι η ακτίνα της αληθινής και βαθύτατης ομορφιάς, λάμψης και φωτεινότητας της ψυχής και του πνεύματός μας.

Το Κάρσα-Τέι μας συντονίζει με τον εσώτατο, φωτεινό, πνευματικό εαυτό, ενεργοποιώντας την εσωτερική ελευθερία και τη βαθύτερη πληρότητά μας. Καθαρίζει και ενεργοποιεί τα ενεργειακά κέντρα, ειδικά του ηλιακού πλέγματος, του συκωτιού και της σπλήνας, βοηθώντας στην ενεργειακή απελευθέρωση από βλαβερές συνήθειες και εξαρτήσεις,

Πρόκειται για την ενεργοποίηση της ελευθερίας και της πληρότητας εκ των έσω. Αλλά και της νεότητας, της λάμψης και της ομορφιάς που έχει ο άνθρωπος, όταν είναι συντονισμένος, ελεύθερος, πλήρης και εκπέμπει το εσωτερικό φως του.

Η μέθοδος περιλαμβάνει δύο ενεργειακά σύμβολα και μια τεχνική ενεργειακής θεραπείας, καθώς και ένα συντονισμό στην ενέργεια του Κάρσα-Τέι, την ενέργεια της εσωτερικής ομορφιάς και αρμονίας.

Σε τι βοηθάει το Κάρσα-Τέι;

Το Κάρσα-Τέι προσφέρει:

* Ενεργειακή στήριξη στην απεξάρτηση από βλαβερές συνήθειες

* Απαλλαγή από νοητικές και συναισθηματικές τοξίνες και βάρη

* Αποτοξίνωση

* Απελευθέρωση περιττού βάρους, ενεργοποίηση ιδανικού βάρους

* Ολική ανανέωση

* Νεότητα, φυσική δύναμη και ευεξία

* Βαθιά, αληθινή ομορφιά

* Φωτεινότητα, λάμψη εκ των έσω

* Ισορροπία και αρμονία σώματος μέσω του πνεύματος

* Καθαρισμό και ενεργοποίηση των κέντρων του ηλιακού πλέγματος, του συκωτιού και της σπλήνας

* Συντονισμό με το φυσικό σώμα

* Θεραπεία της σχέσης με τον εαυτό

* Εξαγνισμός του κατώτερου εγώ, της ανασφάλειας, των φοβιών, της κριτικής, της σύγκρισης και της ματαιοδοξίας

* Αυτοπεποίθηση

* Συντονισμό και εναρμόνιση του «κάτω» με το «πάνω», του «έξω» με το «μέσα», του φυσικού σώματος με την ψυχή και το πνεύμα μας

Συντονισμοί: Δίνεται ένας συντονισμός

Σύμβολα: Δίνονται δύο σύμβολα

Κόστος για το Εξ’ Αποστάσεως Μάθημα: 250 ευρώ

Παρέχονται: 
– Πλήρες εγχειρίδιο εκπαίδευσης με όλες τις τεχνικές
– Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Παρέχονται: 
– Πλήρες εγχειρίδιο εκπαίδευσης με όλους τους διαλογισμούς, τις τεχνικές και τα σύμβολα
– Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Δημιουργός Συστήματος: Γιώργος Μυλωνάς (GEOM!*), 2002

Οδηγίες για τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως:

– Ο μαθητής επιλέγει το μάθημα που τον ενδιαφέρει και επικοινωνεί με το δάσκαλο.

– Ο μαθητής καταθέτει σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω paypal το κόστος του μαθήματος και του αποστέλλονται εκτυπωμένα το εγχειρίδιο εκπαίδευσης και το πιστοποιητικό. Για την Κύπρο και το εξωτερικό υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής.

– Ο μαθητής μελετά το εγχειρίδιο και μαζί με το δάσκαλο επιλέγει μια ώρα για το μάθημα, το οποίο γίνεται μέσω βιντεοκλήσης. Το μάθημα διαρκεί ένα τρίωρο τουλάχιστον. Σε αυτόν το χρόνο ο δάσκαλος αναλύει τα θέματα του σεμιναρίου, τα σύμβολα και τις τεχνικές και γίνονται διαλογισμοί αλλά και ο συντονισμός (μύηση) του μαθήματος. Υπάρχει εξάσκηση στα σύμβολα και τις τεχνικές.

Επειδή είναι ενεργειακής φύσης, οι συντονισμοί από απόσταση είναι ακριβώς οι ίδιοι με τους συντονισμούς από κοντά, το ίδιο δυνατοί και αποτελεσματικοί. Πολλές φορές βιώνονται ακόμη περισσότερο, καθώς ο μαθητής είναι πιο δεκτικός και συγκεντρωμένος.

– Τις μέρες που ακολουθούν ο μαθητής μελετά το εγχειρίδιο, εφαρμόζει την ενεργειακή αυτοθεραπεία που έχει διδαχτεί στο μάθημα και κάνει εξάσκηση στους διαλογισμούς, τα σύμβολα και τις τεχνικές. Ο μαθητής παρατηρεί και βιώνει τα εσωτερικά οφέλη και τις θετικές ενεργειακές αλλαγές στο είναι και τη ζωή του!

– Υπάρχει επικοινωνία με το δάσκαλο για απορίες και για να μοιραστεί εμπειρίες του. Λαμβάνει καθοδήγηση από το δάσκαλο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946863697
email: giorgos@reiki.gr

Με Άπειρη Αγάπη & Χαρά,
Γιώργος Μυλωνάς (Geom!*)

Οι Σελίδες στο Facebook!

Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*:  www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: www.facebook.com/DivineLifeElements

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Ο όρος “θεραπεία” και παρεμφερείς λέξεις χρησιμοποιούνται με την ευρεία, γενικότερη, καθώς και πιο εσωτερική έννοια. Το Ρέικι, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη συμβατική ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό. Τα άτομα που ασκούν ενεργειακές τεχνικές δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθύτερη εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.