ΧΡΥΣΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ ΣΑΜΠΑΛΛΑ (ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΙ ΚΩΔΙΚΟΙ) (ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ)

Σεμινάριο Εξ΄Αποστάσεως με τον Γιώργο Μυλωνά (Geom!*)

Οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα: Προσωπικοί Κωδικοί

Οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα είναι ενεργειακοί αριθμητικοί κώδικες που λειτουργούν σαν σύμβολα, καθώς ξεκλειδώνουν και εκδηλώνουν ιδιότητες και ποιότητες του πνεύματος και της ζωτικής ενέργειας / του παγκόσμιου φωτός.

Οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα δεν χρειάζονται μύηση και έχουν δοθεί υπό μορφής βιβλίου, ώστε να είναι διαθέσιμοι σε όλους τους ανθρώπους. Όλοι έχουν τη δυνατότητα να συντονιστούν με την εκπληκτική δύναμή τους, διαβάζοντάς τους στο σύνολό τους, μερικές μέρες στη σειρά (τουλάχιστον τέσσερις).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που έχουν διαβάσει και εργαστεί με τους κωδικούς και έχουν δει την ωφέλιμη, εξυψωτική και διαφωτιστική δράση των κωδικών στη ζωή τους και επιζητούν το επόμενο εξελικτικό βήμα.

Το σεμινάριο λειτουργεί συμπληρωματικά και ενισχυτικά στη χρήση του βιβλίου, προσφέροντας ένα ειδικό συντονισμό στις ενέργειες της Σαμπάλλα και όλους τους Χρυσούς Κωδικούς της. Μετά τη μύηση ο μαθητής παρατηρεί πιο ισχυρή ενέργεια και δράση, όταν χρησιμοποιεί τους Κωδικούς.

Το κυριότερο και πιο σημαντικό στοιχείο του σεμιναρίου είναι πως ο μαθητής λαμβάνει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ που θα τον βοηθήσουν στη ζωή του και συνολικά στην εξέλιξή του. Οι Κωδικοί αυτοί δεν υπάρχουν στο βιβλίο και δίνονται μόνο στο σεμινάριο, όπου ενεργοποιούνται συγκεκριμένα για το μαθητή, καθώς αντιστοιχούν στην προσωπική ενέργειά του και την ανώτερη δυνατή μελλοντική πορεία του. Αποτελούν χρυσά πνευματικά κλειδιά για το δρόμο του.

Δίνεται επίσης ένα πρόγραμμα έξι ημερών με καθαρισμούς και ενεργοποιήσεις της Σαμπάλλα για τον εξαγνισμό και τη φώτιση του εαυτού και της ζωής μας, καθώς και κάποιοι νέοι Κωδικοί Πνευματικής Χημείας που δρουν θετικά στον ψυχισμό αλλά και στην ενέργεια του φυσικού σώματος.

Περιεχόμενα σεμιναρίου:
– Διαλογισμός και σύνδεση με τη Σαμπάλλα
– Ενεργοποίηση/Μύηση όλων των Χρυσών Κωδικών
– Εύρεση των Προσωπικών Κωδικών του Μαθητή και Ενεργοποίησή τους
– Νέοι Κωδικοί Πνευματικής Χημείας
– Ο Εξαήμερος/Ολικός Καθαρισμός της Σαμπάλλα

Οφέλη Σεμιναρίου:

Το σεμινάριο και οι κωδικοί βοηθούν και ενισχύουν συνολικά το άτομο σε κάθε τομέα της ζωής του. Υπάρχουν κωδικοί για καθετί και για κάθε θεραπευτικό, εξελικτικό και διαφωτιστικό σκοπό.

Συντονισμοί:

Δίνεται ένας συντονισμός / ενδυνάμωση για τη χρήση των κωδικών, καθώς και προσωπικοί κωδικοί.

Σύμβολα:

Δεν χρησιμοποιούνται σύμβολα αλλά αριθμητικοί κωδικοί, οι οποίοι λειτουργούν ως σύμβολα.

Προϋποθέσεις:

Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλους. Ο μαθητής θα πρέπει να μελετήσει το βιβλίο και να διαβάσει όλους τους κωδικούς 7 συνεχόμενες ημέρες, προτού παρακολουθήσει το σεμινάριο.

Κόστος για το Εξ’ Αποστάσεως Μάθημα: 250 ευρώ

Παρέχονται: 
– Πλήρες εγχειρίδιο εκπαίδευσης
– Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Μάστερ Επίπεδο, Επίπεδο Δασκάλου:
Για όσους ενδιαφέρονται να διδάξουν το συγκεκριμένο σεμινάριο σε άλλους, υπάρχει το μάστερ επίπεδο. Σε αυτό δίνονται Μάστερ Κωδικοί (πολύ ισχυροί μυητικοί κωδικοί) καθώς και όλες οι οδηγίες διδασκαλίας.

Δημιουργός Συστήματος: Γιώργος Μυλωνάς (GEOM!*), 2006

Οδηγίες για τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως:

– Ο μαθητής επιλέγει το μάθημα που τον ενδιαφέρει και επικοινωνεί με το δάσκαλο.

– Ο μαθητής καταθέτει σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω paypal το κόστος του μαθήματος και του αποστέλλονται εκτυπωμένα το εγχειρίδιο εκπαίδευσης και το πιστοποιητικό. Για την Κύπρο και το εξωτερικό υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής.

– Ο μαθητής μελετά το εγχειρίδιο και μαζί με το δάσκαλο επιλέγει μια ώρα για το μάθημα, το οποίο γίνεται μέσω βιντεοκλήσης. Το μάθημα διαρκεί ένα τρίωρο τουλάχιστον. Σε αυτόν το χρόνο ο δάσκαλος αναλύει τα θέματα του σεμιναρίου, τα σύμβολα και τις τεχνικές και γίνονται διαλογισμοί αλλά και ο συντονισμός (μύηση) του μαθήματος. Υπάρχει εξάσκηση στα σύμβολα και τις τεχνικές.

Επειδή είναι ενεργειακής φύσης, οι συντονισμοί από απόσταση είναι ακριβώς οι ίδιοι με τους συντονισμούς από κοντά, το ίδιο δυνατοί και αποτελεσματικοί. Πολλές φορές βιώνονται ακόμη περισσότερο, καθώς ο μαθητής είναι πιο δεκτικός και συγκεντρωμένος.

– Τις μέρες που ακολουθούν ο μαθητής μελετά το εγχειρίδιο, εφαρμόζει την ενεργειακή αυτοθεραπεία που έχει διδαχτεί στο μάθημα και κάνει εξάσκηση στους διαλογισμούς, τα σύμβολα και τις τεχνικές. Ο μαθητής παρατηρεί και βιώνει τα εσωτερικά οφέλη και τις θετικές ενεργειακές αλλαγές στο είναι και τη ζωή του!

– Υπάρχει επικοινωνία με το δάσκαλο για απορίες και για να μοιραστεί εμπειρίες του. Λαμβάνει καθοδήγηση από το δάσκαλο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946863697
email: giorgos@reiki.gr

Με Άπειρη Αγάπη & Χαρά,
Γιώργος Μυλωνάς (Geom!*)

Οι Σελίδες στο Facebook!

Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*:  www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: www.facebook.com/DivineLifeElements

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Ο όρος “θεραπεία” και παρεμφερείς λέξεις χρησιμοποιούνται με την ευρεία, γενικότερη, καθώς και πιο εσωτερική έννοια. Το Ρέικι, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη συμβατική ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό. Τα άτομα που ασκούν ενεργειακές τεχνικές δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθύτερη εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.