ΣΑΜΠΑΛΛΑ ΑΝΑΛΗΨΗΣ (ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ)

Διαδικτυακό Σεμινάριο με τον Γιώργο Μυλωνά (Geom!*)

Επόμενο Διαδικτυακό Σεμινάριο: Σάββατο και Κυριακή 25 & 26 Μαρτίου 2023, 4-8 μμ

Η Σαμπάλλα είναι ο Ανώτερος Εαυτός της Ανθρωπότητας και η Σαμπάλλα Ανάληψης μπορεί να θεωρηθεί ο Ανώτερος Εαυτός του Ρέικι!

Σεμινάριο πνευματικής αφύπνισης Μαχάτμα (η ενέργεια της Εγώ Ειμί Παρουσίας / του Πνεύματος) με 352 ενεργειακά σύμβολα, 352 επίπεδα συνειδητότητας και 352 πνευματικές ενδυναμώσεις (μυήσεις). Εκστατικοί Διαλογισμοί Διδασκάλων και Αρχαγγέλων και Αγνής Απεριόριστης Αγάπης-Χωρίς-Όρους! Η Σαμπάλλα είναι Αγάπη και η Θεραπεία Ανάληψης Σαμπάλλα είναι Θεραπεία της Αγάπης! Σεμινάριο για όσους θέλουν να προσφέρουν μέγιστα στον εαυτό τους και στη γη.

Πνευματική έκσταση και έντονη προσωπική αλλαγή και διεύρυνση χαρακτηρίζουν αυτό το σεμινάριο. Στόχος του σεμιναρίου είναι η Ανάληψη και η Πλήρης Φώτιση του Εαυτού και για το σκοπό αυτό δίνονται πολύ ισχυροί πολυδιάστατοι διαλογισμοί, τεχνικές και σύμβολα θεραπείας αλλά και νέα «πνευματική τεχνολογία» και γνώση.

Ο Οδηγός που λαμβάνει το άτομο στο σεμινάριο (το βιβλίο με όλα τα σύμβολα και τους διαλογισμούς) είναι ένα από τα πιο φωτεινά και ισχυρά μέσα προσωπικής εξέλιξης και ολοκληρωτικής ανάτασης που υπάρχουν σήμερα. Η φιλοσοφία του ατόμου αλλάζει για πάντα μετά από το σεμινάριο και έχει άμεση επικοινωνία με τους Ύψιστους Διδασκάλους της Ανθρωπότητας και με τους αγνούς και ύψιστους Αρχαγγέλους της Θεραπείας, του Πνεύματος, της Αγάπης και του Φωτός.

Προσοχή: Το σεμινάριο Σαμπάλλα Ανάληψης περιλαμβάνει το Σαμπάλλα Ρέικι (τα 4 επίπεδα) αλλά και 8 νέα επίπεδα (με νέες πληροφορίες, σύμβολα και τεχνικές).

Οφέλη Σεμιναρίου:Είσοδος σε ένα πολύ ευρύ φάσμα ενεργειών με νέες εκπληκτικές δυνατότητες! Πολυδιάστατη και πολύπλευρη πνευματική ανάπτυξη. Πολλαπλά οφέλη από τη σύνδεση με τον ολοφώτεινο Κόσμο της Σαμπάλλα, των Διδασκάλων και των Αρχαγγέλων.

Συντονισμοί: Περιλαμβάνεται ένας μεγάλος αριθμός συντονισμών. Οι συντονισμοί αποθηκεύονται στο ενεργειακό σώμα για μελλοντικές ενεργοποιήσεις και ενδυναμώσεις.

Σύμβολα: Δίνεται ένας μεγάλος αριθμός συμβόλων. Ο μαθητής δεν χρειάζεται να τα απομνημονεύσει.

Προϋπόθεση: Ο Δεύτερος ή ο Τρίτος Βαθμός του Ρέικι.

Κόστος για το Διαδικτυακό Μάθημα: 350 ευρώ (περιλαμβάνεται η αποστολή του έντυπου υλικού)

Παρέχονται:

– Πλήρες εγχειρίδιο εκπαίδευσης με όλους τους διαλογισμούς, τις τεχνικές και τα σύμβολα

– Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Δημιουργός Συστήματος: John Armitage, 1995, για το Σαμπάλλα Ρέικι και Γιώργος Μυλωνάς (GEOM!*), 2005, για τη Σαμπάλλα Ανάληψης

Οδηγίες για τα διαδικτυακά μαθήματα:

– Ο μαθητής επιλέγει το μάθημα που τον ενδιαφέρει και επικοινωνεί με το δάσκαλο.

– Ο μαθητής καταθέτει σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω paypal το κόστος του μαθήματος και του αποστέλλονται εκτυπωμένα το εγχειρίδιο εκπαίδευσης και το πιστοποιητικό. Για την Κύπρο και το εξωτερικό υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής.

– Ο μαθητής μελετά το εγχειρίδιο και μαζί με το δάσκαλο επιλέγει μια ώρα για το μάθημα, το οποίο γίνεται μέσω βιντεοκλήσης (ισχύει για το ατομικό μάθημα). Το μάθημα διαρκεί ένα τρίωρο τουλάχιστον (ισχύει για το ατομικό μάθημα). Σε αυτόν το χρόνο ο δάσκαλος αναλύει τα θέματα του σεμιναρίου, τα σύμβολα και τις τεχνικές και γίνονται διαλογισμοί αλλά και ο συντονισμός (μύηση) του μαθήματος. Υπάρχει εξάσκηση στα σύμβολα και τις τεχνικές.

Επειδή είναι ενεργειακής φύσης, οι συντονισμοί από απόσταση είναι ακριβώς οι ίδιοι με τους συντονισμούς από κοντά, το ίδιο δυνατοί και αποτελεσματικοί. Πολλές φορές βιώνονται ακόμη περισσότερο, καθώς ο μαθητής είναι πιο δεκτικός και συγκεντρωμένος.

– Τις μέρες που ακολουθούν ο μαθητής μελετά το εγχειρίδιο, εφαρμόζει την ενεργειακή αυτοθεραπεία που έχει διδαχτεί στο μάθημα και κάνει εξάσκηση στους διαλογισμούς, τα σύμβολα και τις τεχνικές. Ο μαθητής παρατηρεί και βιώνει τα εσωτερικά οφέλη και τις θετικές ενεργειακές αλλαγές στο είναι και τη ζωή του!

– Υπάρχει επικοινωνία με το δάσκαλο για απορίες και για να μοιραστεί εμπειρίες του. Λαμβάνει καθοδήγηση από το δάσκαλο.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946863697

email: giorgos@reiki.gr

Με Άπειρη Αγάπη & Χαρά,

Γιώργος Μυλωνάς (Geom!*)

Οι Σελίδες μας στο Facebook: Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*: http://www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: http://www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: http://www.facebook.com/DivineLifeElements

ΠΡΟΣΟΧΗ: Ο όρος “θεραπεία” και παρεμφερείς λέξεις χρησιμοποιούνται με την ευρεία, γενικότερη, καθώς και πιο εσωτερική έννοια. Το Ρέικι, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη συμβατική ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό. Τα άτομα που ασκούν ενεργειακές τεχνικές δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθύτερη εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.