ΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ (ΕΞ΄ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ)

Διαδικτυακό Σεμινάριο με τον Γιώργο Μυλωνά (Geom!*)

Η Ολική Συνειδητότητα είναι ένα ενεργειακό σύστημα για τον πλήρη καθαρισμό  του εαυτού και την εκδήλωση του ύψιστου δυναμικού του. Πρόκειται για ένα από τα πιο προχωρημένα και ισχυρά ενεργειακά εργαλεία που έχουν δοθεί ποτέ στον άνθρωπο για την εξέλιξη, την ευδαιμονία και τη φώτισή του.

Με τη χρήση του εκκρεμούς και την καθοδήγηση του ανώτερου εαυτού, ερευνούμε ειδικούς χάρτες με προγράμματα και οδηγούμαστε στα συγκεκριμένα εκείνα στοιχεία που μας μπλοκάρουν και τα οποία χρειάζεται να απελευθερώσουμε, ώστε να προχωρήσουμε όσο πιο ομαλά και θετικά γίνεται προς το γενικότερο, συνολικότερο, ανώτερο καλό μας. Και το ανώτερο καλό μας είναι η ελευθερία, η πληρότητα, η αφθονία, η αγάπη, η γαλήνη, η υγεία, η σοφία, η επίγνωση, η συνειδητότητα, η ενότητα και η φώτιση σε όλα τα επίπεδα.

Η Ολική Συνειδητότητα είναι έχει ως βάση τη διαδικασία του SRT (Spiritual Response Therapy του Robert E. Detzler), αλλά μέσα από την οπτική και τη φιλοσοφία της Σαμπάλλα.

Η Σαμπάλλα είναι μια ανώτερη πνευματική διάσταση, απόλυτης πληρότητας και απόλυτης ελευθερίας, ένα καθαρά πνευματικό πεδίο ύψιστης σοφίας και ύψιστης αγάπης. Είναι η συνολική ενέργεια των Μαχάτμα («μεγάλες ψυχές») που ονομάζονται και αναληφθέντες διδάσκαλοι, εξαϋλωμένα, άγια όντα που έχουν συμπληρώσει τις γήινες υποχρεώσεις τους (κάρμα) και τα μαθήματά τους (σκοπό της ζωής) και, πλέον, με άπειρη υπομονή και καλοσύνη, προστατεύουν και καθοδηγούν την εξέλιξη του ανθρώπου, δίχως παρ’ όλα αυτά να παρεμβαίνουν στην ελεύθερη βούλησή του, που είναι ιερή.

Η Ολική Συνειδητότητα είναι ένα από τα αμέτρητα δώρα της Σαμπάλλα στον άνθρωπο και έχει ληφθεί μέσω πολύ υψηλών επιπέδων διαλογισμού και βαθιάς πνευματικής εργασίας.

Η Ολική Συνειδητότητα περιλαμβάνει:

– Καθαρισμό του κάρμα
– Καθαρισμό προηγούμενων ζωών
– Υπέρβαση μπλοκαρισμάτων και εμποδίων σε όλους τους τομείς
– Καθαρισμό της αύρας, ενδυνάμωσή της και κλείσιμο ενεργειακών κενών
– Καθαρισμό των ενεργειακών κέντρων (τσάκρας) και των ενεργειακών σωμάτων (συναισθηματικό, νοητικό κλπ)
– Απελευθέρωση αρνητικών/κατώτερων ενεργειών, συναισθημάτων, σκέψεων, σκεπτομορφών, μοτίβων και προγραμμάτων
– Προστασία από επιρροές (χαμηλές δονήσεις από το περιβάλλον, από άλλους ανθρώπους και άλλες)
– Καθαρισμό του υποσυνειδήτου
– Καθαρισμό αφθονίας & ενεργοποίησή της
– Καθαρισμό σχέσεων, θεραπεία & φώτισή τους
– Σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό, το πνεύμα και την ψυχή
– Μεγαλύτερη ευθυγράμμιση με τη Θεϊκή Πηγή / Αρχή
– Ενδυνάμωση του φωτός, της σοφίας, της αγάπης και της δύναμης του εαυτού
– Έκφραση του αληθινού εαυτού και ενεργοποίηση των ταλέντων μας
– Κεντράρισμα και γείωση
– Ενδυνάμωση ζωτικής ενέργειας
– Καθοδήγηση σε ζητήματα
– Λήψη απαντήσεων
– Κατανόηση θεμάτων
– Βαθιά πνευματική θεραπεία και αναδόμηση σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς της ζωής. 

Η Ολική Συνειδητότητα έχει στόχο να φέρει τη Συνειδητότητα στο Όλον,  να μας κάνει συνειδητούς σε όλο το φάσμα της ύπαρξης και του είναι μας.

Το αποτέλεσμα είναι μια εμπειρία αυξημένης ελευθερίας, διαύγειας, καθαρότητας, ισορροπίας, γαλήνης, χαράς και ευδαιμονίας! Πρόκειται για μια ξεκάθαρη αίσθηση ξεμπλοκαρίσματος, ανάτασης και γενικότερης αναδόμησης. Ενεργειακά και πνευματικά, πυροδοτούμε μια νέα φωτεινή αρχή και λαμβάνουμε θετική ώθηση από το πιο βαθύ και πιο υψηλό σημείο μας.

Σεμινάριο Εκπαίδευσης Ολικής Συνειδητότητας:

Το Σεμινάριο περιλαμβάνει όλα τα επίπεδα της Ολικής Συνειδητότητας: 1, 2 & 3. Διδάσκονται όλοι οι χάρτες με τα προγράμματα, συνολικά 64 χάρτες, οι οποίοι περιλαμβάνουν όλες τις πιθανές ενέργειες που χρειάζεται να καθαρίσει ή να ενεργοποιήσει ο άνθρωπος για την εξέλιξη και τη φώτισή του.

Μετά το σεμινάριο το άτομο έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει τόσο τον εαυτό του όσο και τους άλλους. Θεωρείται Ενεργειακός Θεραπευτής-Πρακτικός της Ολικής Συνειδητότητας και μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες συνεδρίες σε άλλα άτομα.

Επίπεδο Δασκάλου: Το συγκεκριμένο σεμινάριο δεν είναι επίπεδο Δασκάλου. Για να διδάξει κανείς την Ολική Συνειδητότητα σε άλλα άτομα θα πρέπει να ολοκληρώσει την εκπαίδευση Δασκάλων που αποτελείται από μια επιπλέον συνάντηση εκπαίδευσης.

Προϋπόθεση συμμετοχής: Οποιαδήποτε ενεργειακή γνώση και εμπειρία. Καθώς το σεμινάριο είναι προχωρημένο, καλό είναι ο μαθητής να έχει κάποιο βαθμό στο Ρέικι ή οποιαδήποτε άλλη σχετική εμπειρία και γνώση -ενεργειακή, διαλογιστική, εσωτερική,  πνευματική.

Δημιουργός Συστήματος: Γιώργος Μυλωνάς (GEOM!*), 2005

Κόστος για το Εξ’ Αποστάσεως Μάθημα: Εκπαίδευση σε όλα τα επίπεδα (1, 2 & 3): 380 ευρώ

Παρέχονται:

– Τρία εγχειρίδια εκπαίδευσης με όλους τους χάρτες και τα προγράμματα (64 χάρτες).
– Ο Χρυσός Χάρτης της Σαμπάλλα
– Εκκρεμές  
– Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Οδηγίες για το μάθημα εξ’ αποστάσεως:

– Ο μαθητής επιλέγει το μάθημα που τον ενδιαφέρει και επικοινωνεί με το δάσκαλο.

– Ο μαθητής καταθέτει σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω paypal το κόστος του μαθήματος και του αποστέλλονται εκτυπωμένα το εγχειρίδιο εκπαίδευσης και το πιστοποιητικό. Για την Κύπρο και το εξωτερικό υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής.

– Ο μαθητής μελετά το εγχειρίδιο και μαζί με το δάσκαλο επιλέγει μια ώρα για το μάθημα, το οποίο γίνεται μέσω βιντεοκλήσης. Το μάθημα διαρκεί ένα τρίωρο τουλάχιστον. Σε αυτόν το χρόνο ο δάσκαλος αναλύει τα θέματα του σεμιναρίου, τα σύμβολα και τις τεχνικές και γίνονται διαλογισμοί αλλά και ο συντονισμός (μύηση) του μαθήματος. Υπάρχει εξάσκηση στα σύμβολα και τις τεχνικές.

Επειδή είναι ενεργειακής φύσης, οι συντονισμοί από απόσταση είναι ακριβώς οι ίδιοι με τους συντονισμούς από κοντά, το ίδιο δυνατοί και αποτελεσματικοί. Πολλές φορές βιώνονται ακόμη περισσότερο, καθώς ο μαθητής είναι πιο δεκτικός και συγκεντρωμένος.

– Τις μέρες που ακολουθούν ο μαθητής μελετά το εγχειρίδιο, εφαρμόζει την ενεργειακή αυτοθεραπεία που έχει διδαχτεί στο μάθημα και κάνει εξάσκηση στους διαλογισμούς, τα σύμβολα και τις τεχνικές. Ο μαθητής παρατηρεί και βιώνει τα εσωτερικά οφέλη και τις θετικές ενεργειακές αλλαγές στο είναι και τη ζωή του!

– Υπάρχει επικοινωνία με το δάσκαλο για απορίες και για να μοιραστεί εμπειρίες του. Λαμβάνει καθοδήγηση από το δάσκαλο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946863697
email: giorgos@reiki.gr

Με Άπειρη Αγάπη & Χαρά,
Γιώργος Μυλωνάς (Geom!*)

Οι Σελίδες στο Facebook!
Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*:  www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: www.facebook.com/DivineLifeElements

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Ο όρος “θεραπεία” και παρεμφερείς λέξεις χρησιμοποιούνται με την ευρεία, γενικότερη, καθώς και πιο εσωτερική έννοια. Το Ρέικι, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη συμβατική ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό. Τα άτομα που ασκούν ενεργειακές τεχνικές δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθύτερη εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.