ΝΤΑΣΑΝ (ΡΕΪΚΙ 31) (ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ)

Σεμινάριο Εξ΄Αποστάσεως με τον Γιώργο Μυλωνά (Geom!*)

Το Ντασάν είναι ένα σύστημα ανώτερης εκπαίδευσης Ρέικι. Πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό, φωτεινό και αποτελεσματικό σύστημα που περιλαμβάνει 31 νέα ενεργειακά σύμβολα Ρέικι. Απευθύνεται σε όσα άτομα έχουν Δεύτερο ή Τρίτο Βαθμό Ρέικι.

Ντασάν σημαίνει «ήλιος» ή «φως / δύναμη του ήλιου».

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

– Ένωση με τον Ανώτερο Εαυτό και Πολυδιάστατη Θεραπεία.
– Κάθαρση και ενδυνάμωση σε όλα τα επίπεδα του εαυτού μας και σε όλους τους τομείς της ζωής μας.
– Απόλυτα φωτεινά και θετικά σύμβολα ζωτικής / πνευματικής ενέργειας με διαφορετικές χρήσεις, για πνευματική ανάπτυξη αλλά και για πρακτικά και καθημερινά θέματα.
– Καλλιέργεια και ανάπτυξη της πνευματικής ζωής.
– Ολική κάθαρση.

Ένα μυητικό σεμινάριο συμβόλων για άτομα που επιθυμούν να εργαστούν πιο βαθιά με τον εαυτό τους και να προσφέρουν περισσότερο.

Οφέλη Σεμιναρίου:

Ανεβάζει τη συχνότητά μας. Γρήγορη και άμεση επίλυση θεμάτων μέσω συγκεκριμένων συμβόλων. Βαθύτερη θεραπεία του είναι μας. Ισχυρό εργαλείο για ενεργειακούς θεραπευτές, πρακτικούς και δασκάλους Ρέικι.

Συντονισμοί: Δίνεται συντονισμός στα 31 σύμβολα του Ντασάν.

Σύμβολα: Δίνονται 31 ενεργειακά σύμβολα, πνευματικοί διαλογισμοί και ενεργειακές τεχνικές θεραπείας. Κάποια σύμβολα θεωρούνται από τα πλέον ισχυρά που υπάρχουν στον κόσμο των ενεργειακών / πνευματικών θεραπειών.

Προϋπόθεση: Ο Δεύτερος ή ο Τρίτος Βαθμός του Ρέικι.

Δημιουργός Συστήματος: Γιώργος Μυλωνάς (GEOM!*), 2002

Κόστος για το Εξ’ Αποστάσεως Μάθημα: 350 ευρώ

Παρέχονται: 
– Πλήρες εγχειρίδιο εκπαίδευσης με όλους τους διαλογισμούς, τις τεχνικές και τα σύμβολα
– Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Οδηγίες για τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως:

– Ο μαθητής επιλέγει το μάθημα που τον ενδιαφέρει και επικοινωνεί με το δάσκαλο.

– Ο μαθητής καταθέτει σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω paypal το κόστος του μαθήματος και του αποστέλλονται εκτυπωμένα το εγχειρίδιο εκπαίδευσης και το πιστοποιητικό. Για την Κύπρο και το εξωτερικό υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής.

– Ο μαθητής μελετά το εγχειρίδιο και μαζί με το δάσκαλο επιλέγει μια ώρα για το μάθημα, το οποίο γίνεται μέσω βιντεοκλήσης. Το μάθημα διαρκεί ένα τρίωρο τουλάχιστον. Σε αυτόν το χρόνο ο δάσκαλος αναλύει τα θέματα του σεμιναρίου, τα σύμβολα και τις τεχνικές και γίνονται διαλογισμοί αλλά και ο συντονισμός (μύηση) του μαθήματος. Υπάρχει εξάσκηση στα σύμβολα και τις τεχνικές.

Επειδή είναι ενεργειακής φύσης, οι συντονισμοί από απόσταση είναι ακριβώς οι ίδιοι με τους συντονισμούς από κοντά, το ίδιο δυνατοί και αποτελεσματικοί. Πολλές φορές βιώνονται ακόμη περισσότερο, καθώς ο μαθητής είναι πιο δεκτικός και συγκεντρωμένος.

– Τις μέρες που ακολουθούν ο μαθητής μελετά το εγχειρίδιο, εφαρμόζει την ενεργειακή αυτοθεραπεία που έχει διδαχτεί στο μάθημα και κάνει εξάσκηση στους διαλογισμούς, τα σύμβολα και τις τεχνικές. Ο μαθητής παρατηρεί και βιώνει τα εσωτερικά οφέλη και τις θετικές ενεργειακές αλλαγές στο είναι και τη ζωή του!

– Υπάρχει επικοινωνία με το δάσκαλο για απορίες και για να μοιραστεί εμπειρίες του. Λαμβάνει καθοδήγηση από το δάσκαλο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946863697
email: giorgos@reiki.gr

Με Άπειρη Αγάπη & Χαρά,
Γιώργος Μυλωνάς (Geom!*)

Οι Σελίδες στο Facebook!
Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*:  www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: www.facebook.com/DivineLifeElements

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Ο όρος “θεραπεία” και παρεμφερείς λέξεις χρησιμοποιούνται με την ευρεία, γενικότερη, καθώς και πιο εσωτερική έννοια. Το Ρέικι, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη συμβατική ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό. Τα άτομα που ασκούν ενεργειακές τεχνικές δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθύτερη εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.