ΚΟΥΝΤΑΛΙΝΙ ΡΕΪΚΙ (ΕΞ’ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ)

Σεμινάριο Εξ΄Αποστάσεως με τον Γιώργο Μυλωνά (Geom!*)

Η φωτιά της Κουνταλίνι, της ερωτικής-ζωτικής-πνευματικής ενέργειας και δύναμης του σώματος, σε συνδυασμό με το γαλήνιο άγγιγμα αγάπης του Ρέικι και τα μοναδικά πλεονεκτήματα από τη θεραπευτική και μεταμορφωτική συνένωσή τους!

Το σεμινάριο αφορά στην ήπια, ασφαλή και κατάλληλη για το άτομο εξύψωση και εναρμόνιση της Κουνταλίνι, της ζωτικής φωτιάς του σώματος και του πνεύματός του. Αυτό προσφέρει στο άτομο ζωτικότητα και δύναμη, πνευματική αφύπνιση και ευδαιμονία, όπως και ισχυρότερη και αποτελεσματικότερη γείωση και σύνδεση με το σώμα.

Οι τεχνικές που περιλαμβάνονται:

– Εκστατικός Χορός Φωτιάς

– Άνοιγμα, εξαγνισμός και ενεργοποίηση του 1ου και του 2ου τσάκρα.

– Θεραπεία και εξισορρόπηση αρσενικής και θηλυκής πλευράς.

– Φώτιση των συντροφικών και ερωτικών σχέσεων σε παρελθόν, παρόν και μέλλον.

– Γείωση

Οφέλη Σεμιναρίου:

* Αφύπνιση και αναζωογόνηση σώματος και πνεύματος

* Άνοιγμα και καθαρισμός των δύο πρώτων τσάκρας που είναι και τα «δυσκολότερα». Αφορούν στην επιβίωση, την προσαρμοστικότητα, τη λειτουργικότητα, τη χαρά, τη σταθερότητα, τη γείωση, την αφθονία, την εργασία αλλά και τις διαπροσωπικές και ερωτικές σχέσεις.

* Ενίσχυση ζωτικότητας, γείωσης και αφθονίας.

* Ξεμπλοκάρισμα και θεραπεία σχέσεων.

* Ξεμπλοκάρισμα και ενίσχυση πάθους και χαράς και ζωτικής/δημιουργικής/ερωτικής ενέργειας.

Συντονισμοί: Δίνεται ένας συντονισμός.

Σύμβολα: Δίνεται ένα σύμβολο.

Κόστος για το Εξ’ Αποστάσεως Μάθημα: 250 ευρώ

Παρέχονται: 
– Πλήρες εγχειρίδιο εκπαίδευσης με όλους τους διαλογισμούς, τις τεχνικές και τα σύμβολα
– Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Δημιουργός Συστήματος: Γιώργος Μυλωνάς (GEOM!*), 2002

Οδηγίες για τα μαθήματα εξ’ αποστάσεως:

– Ο μαθητής επιλέγει το μάθημα που τον ενδιαφέρει και επικοινωνεί με το δάσκαλο.

– Ο μαθητής καταθέτει σε τραπεζικό λογαριασμό ή μέσω paypal το κόστος του μαθήματος και του αποστέλλονται εκτυπωμένα το εγχειρίδιο εκπαίδευσης και το πιστοποιητικό. Για την Κύπρο και το εξωτερικό υπάρχει μια μικρή επιβάρυνση στα έξοδα αποστολής.

– Ο μαθητής μελετά το εγχειρίδιο και μαζί με το δάσκαλο επιλέγει μια ώρα για το μάθημα, το οποίο γίνεται μέσω βιντεοκλήσης. Το μάθημα διαρκεί ένα τρίωρο τουλάχιστον. Σε αυτόν το χρόνο ο δάσκαλος αναλύει τα θέματα του σεμιναρίου, τα σύμβολα και τις τεχνικές και γίνονται διαλογισμοί αλλά και ο συντονισμός (μύηση) του μαθήματος. Υπάρχει εξάσκηση στα σύμβολα και τις τεχνικές.

Επειδή είναι ενεργειακής φύσης, οι συντονισμοί από απόσταση είναι ακριβώς οι ίδιοι με τους συντονισμούς από κοντά, το ίδιο δυνατοί και αποτελεσματικοί. Πολλές φορές βιώνονται ακόμη περισσότερο, καθώς ο μαθητής είναι πιο δεκτικός και συγκεντρωμένος.

– Τις μέρες που ακολουθούν ο μαθητής μελετά το εγχειρίδιο, εφαρμόζει την ενεργειακή αυτοθεραπεία που έχει διδαχτεί στο μάθημα και κάνει εξάσκηση στους διαλογισμούς, τα σύμβολα και τις τεχνικές. Ο μαθητής παρατηρεί και βιώνει τα εσωτερικά οφέλη και τις θετικές ενεργειακές αλλαγές στο είναι και τη ζωή του!

– Υπάρχει επικοινωνία με το δάσκαλο για απορίες και για να μοιραστεί εμπειρίες του. Λαμβάνει καθοδήγηση από το δάσκαλο.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946863697
email: giorgos@reiki.gr

Με Άπειρη Αγάπη & Χαρά,
Γιώργος Μυλωνάς (Geom!*)

Οι Σελίδες στο Facebook!
Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*:  www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: www.facebook.com/DivineLifeElements

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Ο όρος “θεραπεία” και παρεμφερείς λέξεις χρησιμοποιούνται με την ευρεία, γενικότερη, καθώς και πιο εσωτερική έννοια. Το Ρέικι, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη συμβατική ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό. Τα άτομα που ασκούν ενεργειακές τεχνικές δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθύτερη εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.