ΚΑΡΜΙΚΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΘΕΜΑΤΑ

– Πώς μπορώ να αλλάξω αρνητικά πράγματα που μου συμβαίνουν, πώς θα αλλάξω το κάρμα μου;

– Πώς μπορώ να καθαρίσω το κάρμα σε σχέση με δυσκολίες και θέματα που αντιμετωπίζω;

Ο πιο ισχυρός διαλογισμός για τον Καθαρισμό και τη Θεραπεία του Κάρμα σε συγκεκριμένα θέματα και καταστάσεις.

Σε αυτόν μπορούμε να βάλουμε οποιοδήποτε θέμα της ζωής μας μας απασχολεί, οποιαδήποτε κατάσταση στην οποία βιώνουμε μπλοκάρισμα, αρνητικότητα, δυσκολία ή εμπόδια. Οποιοδήποτε θέμα υγείας, εργασίας, αφθονίας, σχέσεων, συναισθηματικό, οικογενειακό και άλλα.

Πρόκειται για την πιο βαθιά και ολοκληρωμένη μέθοδο για την απελευθέρωση επιβαρυντικών καρμικών ενεργειών και την άμεση Εξύψωση και Φώτιση του Τώρα μας.

Περιλαμβάνονται οδηγίες και κατευθύνσεις για τον συνολικό καθαρισμό του Κάρμα.

Θα λάβετε τρία ηχητικά:

-Αλλάζοντας το Κάρμα: Ένα μάθημα με όλες τις πληροφορίες για να καθαρίσουμε συνολικά το Κάρμα στη ζωή μας και να ευθυγραμμιστούμε με τη θετική του όψη (διάρκεια 19 λεπτά)

– Εισαγωγή στην Καρμική Θεραπεία, οδηγίες (διάρκεια 5 λεπτά)

– Διαλογισμός Καρμικής Θεραπείας για Συγκεκριμένα Θέματα (διάρκεια 24 λεπτά)

Ο Διαλογισμός και τα κείμενα είναι από το βιβλίο ΜΕΤΑΦΥΣΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ: ΤΟ ΒΙΟΛΕΤΙ ΒΙΒΛΙΟ του Γιώργου Μυλωνά. Πρόκειται για τον πιο δυνατό διαλογισμό που έχει γράψει για τον καθαρισμό και τη θεραπεία του Κάρμα. Είναι πραγματικά μεταμορφωτικός!

Η εκφώνηση γίνεται με μοναδικό τρόπο από την αγγελική φωνή της Ντομένικα Μαντέλη.

Κόστος αγοράς: 20 ευρώ (προσφορά από αρχική 30 ευρώ, ισχύει μέχρι 15 Ιουνίου)

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μεταφορά/κατάθεση στην Πειραιώς ή μέσω paypal.

Έπειτα, λαμβάνετε τον διαλογισμό και τα ηχητικά αρχεία (mp3 υψηλής ποιότητας), ώστε να τα ακούτε όσες φορές επιθυμείτε στον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Για αγορά, επικοινωνήστε στο e-mail: giorgos@reiki.gr ή στο τηλέφωνο 6946863697.

Σημαντική Σημείωση: Οι Διαλογισμοί είναι αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή τους με οποιονδήποτε τρόπο και η αναδημοσίευσή τους σε οποιοδήποτε μέσο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Προσοχή:

Οι ασκήσεις, οι τεχνικές, οι διαλογισμοί, όπως και όλες οι πληροφορίες που δίνονται στο βιβλίο, καθώς και οι ηχητικοί διαλογισμοί, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστούν την ιατρική ή την ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα υγείας να απευθύνεστε πάντοτε στον κατάλληλο ειδικό ιατρό. Ο συγγραφέας δεν φέρει καμία ευθύνη για τη χρήση του διαλογισμού ούτε υποστηρίζει ή υπόσχεται θεραπεία. Ο όρος «θεραπεία» χρησιμοποιείται με την εσωτερική/πνευματική έννοια.

Δείτε επίσης:

Διαλογισμός Σαμπάλλα

Διαλαγισμοί Ακασικών Αρχείων και Προηγούμενων Ζωών

Διαλογισμοί Ιδανικού Βάρους