ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟΙ ΚΥΚΛΟΙ: ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΝΕΟΥ ΕΤΟΥΣ

ΝΕΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ! (Διαδικτυακό)

Αγαπημένοι μου, ήρθε η ώρα να κλείσουμε τους προηγούμενους κύκλους που μας κρατάνε πίσω και να ανοίξουμε νέους, θετικότερους κύκλους που μας εξελίσσουν.

Στο συγκεκριμένο σεμινάριο θα μάθουμε την τεχνική των Ενεργειακών Κύκλων:

Το πώς να ενισχύσουμε, σε ενεργειακό πεδίο, κάθε καλή ποιότητα της ζωής μας: την υγεία, την προστασία, την καθαρότητα, την αγάπη, τη χαρά, τη γαλήνη, την αφθονία, την καλοτυχία, τη θετική ροή.

Πρόκειται για μια μοναδική τεχνική που δόθηκε πρόσφατα με ανώτερη καθοδήγηση και η οποία λειτουργεί άμεσα! Μπορεί να γίνει παντού και πάντοτε και εντυπωσιάζει με την απλότητα και την ευκολία αλλά και τη δύναμή της! Τη χρησιμοποιούν ήδη χιλιάδες άνθρωποι από όλον τον κόσμο και βιώνουν θαυμαστά αποτελέσματα στη ζωή τους!

Θα εφαρμόσουμε τους Ενεργειακούς Κύκλους για να:

– Ενεργοποιήσουμε το Νέο Έτος που έρχεται.

– Δυναμώσουμε την υγεία, την προστασία, την αφθονία και κάθε άλλη θετική ενέργεια της ζωής μας που επιθυμούμε να βιώσουμε.

– Να κλείσουμε προηγούμενους κύκλους, αρνητικές καταστάσεις και ενέργειες που μας επιβαρύνουν και μας δυσχεραίνουν.

– Να ανοίξουμε νέους, ανώτερους κύκλους θετικότητας και εξέλιξης.

Μετά το σεμινάριο, ο μαθητής θα μπορεί να δημιουργεί τους Ενεργειακούς Κύκλους για τον εαυτό του, όπως και για άλλους ανθρώπους. Πρόκειται για μια πλήρη ενεργειακή τεχνική. Οι Ενεργειακοί Κύκλοι μπορούν να χρησιμοποιηθούν για κάθε τομέα της ζωής και για όλα τα ζητήματα. Οι δυνατότητές τους είναι απεριόριστες. Όπως και η θετικότητά τους!

Μην χάσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία ενδυνάμωσης!

Το μάθημα θα γίνει διαδικτυακά από τον Γιώργο Μυλωνά, δημιουργό της τεχνικής των Ενεργειακών Κύκλων.

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2023, 4-8 μμ.

Κόστος συμμετοχής: 70 ευρώ. Περιλαμβάνει το βιβλίο των Ενεργειακών Κύκλων σε ηλεκτρονική μορφή.

Εκτυπωμένη έκδοση: Αν επιθυμείτε να λάβετε το βιβλίο σε εκτυπωμένη μορφή το κόστος είναι 100 ευρώ (περιλαμβάνονται τα έξοδα αποστολής για Ελλάδα).

Για συμμετοχές επικοινωνήστε με το 6946863697.