ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ


Ακολουθούν 21 πνευματικές-ενεργειακές δηλώσεις, ενεργειακά εξυψωμένες και φωτεινές που μπορούν να μας στηρίξουν στην αναδόμηση της ενέργειας, του νου, του ψυχισμού και, σταδιακά, ακόμη και του σώματός μας.

Διαβάστε τις αργά και κατανοήστε τις. Εννοήστε τις. Αισθανθείτε, νιώστε τις. Ενεργοποιήστε και εκδηλώστε τις. Ακτινοβολήστε τις.

Διαβάστε τις 21 δηλώσεις πρωί και βράδυ από τρεις ή και περισσότερες φορές την καθεμιά, απ’ έξω σας ή σιωπηλά. Αργά, ήρεμα και συνειδητά. Με αυτοπεποίθηση, με ισχυρή πρόθεση και θέληση. Κατόπιν, αφεθείτε στην αλήθεια και την ενέργειά τους, τη θεραπευτική, ζωτική, καθάρια ενέργειά τους που προφέρει δύναμη και ευεξία.

Ακολουθήστε αυτό το πρόγραμμα για 21 ημέρες και κατόπιν, για μια πιο ολοκληρωμένη εργασία, διαβάστε το σύνολο των 365 δηλώσεων (από μια φορά την κάθε μια) από το βιβλίο «Θεραπεία» για επτά ή περισσότερες συνεχόμενες ημέρες.

Οι θετικές δηλώσεις μας βοηθούν να εστιάσουμε το νου μας στην επιθυμητή κατεύθυνση και να ανεβάσουμε τις δονήσεις μας, τη συχνότητα, τη συνολική ενεργειακή ποιότητά μας.

Αλλάζοντας τη σκέψη μας, αλλάζουμε τον εαυτό μας και, επομένως, αλλάζουμε τη ζωή μας και τον κόσμο ολόκληρο!

Εύχομαι καλή και άμεση επιτυχία!
Με Αγάπη!

Πνευματικές Ενεργειακές Δηλώσεις για ΘΕΡΑΠΕΙΑ, βασισμένες στις Αιώνιες Αλήθειες και τους Συμπαντικούς Νόμους:

***

Φως! Λευκό Φως! Καθαρό Ζωτικό Λευκό Φως! Με Περιβάλει Καθαρό Ζωτικό Λευκό Φως, Θεραπευτική Ενέργεια Συνεχώς. Παντού και Πάντοτε! Είμαι Ζωή. Τώρα, Αυξάνω, Δυναμώνω τη Ζωή μου…! Τώρα, Αυξάνω, Δυναμώνω το Φως μου…! Ζωή, Ενέργεια και Φως!


***

Αυξάνω τις θεραπευτικές δυνάμεις και τις θεραπευτικές ικανότητες μου στο 100%!

***

Αυξάνω τη θεραπευτική σοφία και ευφυΐα μου στο 100%! Έχω πάντοτε πρόσβαση στη σωστή πληροφόρηση. Γνωρίζω ακριβώς πως μπορώ να θεραπεύσω το σώμα και το πνεύμα μου! Και το πράττω! Εύκολα και άμεσα! Από σήμερα είμαι εντελώς Υγιής! Το Σύμπαν, η Φύση, οι Ανώτερες Δυνάμεις, το Θεϊκό με στηρίζουν 100% σε αυτό! Κι από σήμερα είμαι εντελώς Υγιής!

***

Εισπνέω Φως, Εκπνέω Φως. Εισπνέω Ζωτική Ενέργεια, Εκπνέω Ζωτική Ενέργεια. Εισπνέω Καθαρότητα, Εκπνέω Καθαρότητα. Εισπνέω Αρμονία, Εκπνέω Αρμονία. Εισπνέω Υγεία, Εκπνέω Υγεία.

***

Με τη Δύναμη και την Εξουσία του Νου και του Πνεύματός μου Στέλνω Άφθονη Καθαρή Ζωογόνο Θεραπευτική Ενέργεια στο Σώμα μου και Φωτίζω Κάθε Σκοτεινό του Σημείο.

***

Από σήμερα είμαι εντελώς Υγιής! Το Σύμπαν, η Φύση, οι Ανώτερες Δυνάμεις, το Θεϊκό αναδημιουργούν το Πνεύμα και το Σώμα μου σε Νέα Ανώτερα Πρότυπα Υγείας, Αρμονίας και Τελειότητας!

***

Από σήμερα είμαι εντελώς Υγιής! Ο Νους μου, οι Σκέψεις μου, το Υποσυνείδητό μου, τα Συναισθήματά μου, η Διάθεσή μου, το Σώμα μου και Όλα τα Συστήματα και τα Όργανά μου με στηρίζουν 100% σε αυτό!

***

Αγαπώ Πλήρως το Σώμα μου! Κυριαρχώ! Κυριαρχία Πνεύματος! Ζωή, Δύναμη και Υγεία εξαπλώνονται τώρα σε ολόκληρο το Σώμα!

***

Αποδέχομαι πλήρως το Σώμα μου. Αναγνωρίζω το Σώμα μου για όλα όσα μου προσφέρει. Εκτιμώ το Σώμα μου για όλα όσα μου προσφέρει. Σέβομαι τη Σώμα μου για όλα όσα μου προσφέρει. Ευγνωμονώ το Σώμα μου για όλα όσα μου προσφέρει. Αγαπώ το Σώμα μου για όλα όσα μου προσφέρει. Αγαπώ Απεριόριστα το Σώμα μου, είναι Πολύτιμο και Υπέροχο! Το Σώμα μου λειτουργεί τέλεια! Είναι δυνατό, ζωντανό και τέλειο! Από σήμερα, το Σώμα μου λειτουργεί τέλεια! Αγαπημένο, Υπέροχο, Πολύτιμο, Πανέμορφο, Δυνατό, Ζωντανό, Σοφό, Υγιές και Τέλειο Σώμα!

***

Το Σώμα μου Θεραπεύεται – σε όλα τα επίπεδα. Τα Συστήματα του Σώματός μου Θεραπεύονται – σε όλα τα επίπεδα. Τα Όργανα του Σώματός μου Θεραπεύονται – σε όλα τα επίπεδα. Τα Κύτταρα του Σώματός μου Θεραπεύονται – σε όλα τα επίπεδα. Τα Μόρια και τα Άτομα και Όλα τα Υποατομικά Σωματίδια του Σώματός μου Θεραπεύονται – σε όλα τα επίπεδα. Το Σώμα μου Θεραπεύεται – σε όλα τα επίπεδα.

***

Συντονίζομαι. Η Ύψιστη Πηγή μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα. Η Αγάπη της Θεϊκής Πηγής μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα. Συντονίζομαι με αυτήν την αγάπη και τη δύναμη, την αγάπη και τη δύναμη του Θεϊκού που μπορεί να θεραπεύσει τα πάντα και το καθετί. Συντονίζομαι.

***

Απελευθερώνω Κάθε Ασθένεια από το Σώμα μου. Το Πνεύμα, η Ψυχή και το Σώμα μου, καθώς και η Χημεία του Σώματός μου, Προσαρμόζονται Εύκολα σε Κάθε Κατάσταση. Τίποτα Δεν μου Είναι Ξένο. Προσαρμόζομαι Εύκολα σε Κάθε Κατάσταση. Απελευθερώνω Κάθε Ασθένεια από το Σώμα μου.

***

Κάθαρση του Σώματος Τώρα! Εξαγνισμός του Σώματος Τώρα! Ενδυνάμωση του Σώματος Τώρα! Ενεργοποίηση του Σώματος Τώρα! Εξισορρόπηση του Σώματος Τώρα! Ξεκούραση του Σώματος Τώρα! Αναζωογόνηση του Σώματος Τώρα! Ανάταση του Σώματος Τώρα! Φώτιση του Σώματος Τώρα! Εναρμόνιση του Σώματος Τώρα! Αναδημιουργία του Σώματος Τώρα! Αναγέννηση του Σώματος Τώρα!

***

Πνευματική Ενδυνάμωση του Σώματος Τώρα! Πνευματική Αφύπνιση του Σώματος Τώρα! Πνευματική Ενεργοποίηση του Σώματος Τώρα!

***

Το Αληθινά Άπειρο, Πανάγαθο, Πάνσοφο και Παντοδύναμο Πνεύμα του Θεϊκού / της Πηγής / της Ανώτατης Αρχής με βοηθά, με καθοδηγεί και με στηρίζει σε κάθε στιγμή της ζωής μου και σε κάθε τομέα. Με βοηθά, με καθοδηγεί και με στηρίζει Εδώ και Τώρα ώστε να θεραπεύσω τον εαυτό μου και το σώμα μου και να αποκτήσω Τέλεια Υγεία, Καθαρότητα, Δύναμη και Αρμονία σε Όλα τα Επίπεδα! Εδώ και Τώρα! Βοήθεια! Καθοδήγηση! Στήριξη! Ευχαριστώ πολύ και είμαι αληθινά ευγνώμων!

***

Ενεργοποιώ και Εκδηλώνω Ιδανική, Αδιαμφισβήτητη και Τέλεια Συναισθηματική Υγεία, Νοητική Υγεία, Ψυχική Υγεία, Πνευματική Υγεία, Σωματική Υγεία, Κυτταρική Υγεία, Ενεργειακή Υγεία, Ολοκληρωτική Υγεία, Υγεία σε Όλα τα Επίπεδα της Ύπαρξής μου. Εδώ και Τώρα, Εδώ και Τώρα, Εδώ και Τώρα!… Γίνεται! Είναι Δυνατό και το Αναγνωρίζω! Γίνεται! Γένοιτο και Αμήν! Ευχαριστώ!

***

Αναγνωρίζω, Αγαπώ και Αποδέχομαι τη Ζωή Ακριβώς Όπως Είναι… Ολικά και ολοκληρωτικά. Είμαι Πλήρης. Όλα Πάνε Καλά! Όλα Πάνε Όλο και Καλύτερα!

***

Συμμαχία, Συμφωνία, Συνεργασία, Σύμπνοια. Η Φύση είναι Σύμμαχός μου! Ο Νους μου είναι Σύμμαχός μου! Το Υποσυνείδητό μου είναι Σύμμαχός μου! Το Σώμα μου είναι Σύμμαχός μου! Όλα Είναι Υπέρ μου! Συμμαχία, Συμφωνία, Συνεργασία, Σύμπνοια.

***

Είμαι έτοιμος /η για την πιο μεγάλη, αληθινή και ουσιαστική κατάσταση υγείας, αρμονίας και ευεξίας που έχω βιώσει ποτέ!

***

Συνδέομαι με Καθετί Καλό. Αποκόπτω τα νήματα από καθετί αντίθετο. Συντονίζομαι με Καθετί Καλό. Πλέγμα Φωτός. Πλέγμα Θετικότητας. Πλέγμα Καλού, Όμορφου και Αληθινού. Πλέγμα, Πεδίο, Κόσμος και Ύπαρξη Καθαρού Φωτός.

***

Συνδέομαι με την εκπληκτική και απεριόριστη Αγάπη, Σοφία και Δύναμη του Πνεύματος και τη διατηρώ εσωτερικά αλλά και εξωτερικά. Η Δύναμη της Ύλης πηγάζει από τη Δύναμη του Πνεύματος. Η Καθαρότητα της Ύλης πηγάζει από την Καθαρότητα του Πνεύματος. Η Αρμονία της Ύλης πηγάζει από την Αρμονία του Πνεύματος. Δεν εξαρτώμαι από τίποτα, είμαι Πνεύμα, Πνεύμα Ελεύθερο, Απεριόριστο, Θεάρεστο, Υγιές, Δυνατό, Σοφό και Αγαπημένο!

***

Από το βιβλίο “Θεραπεία” (Γιώργος Μυλωνάς, GEOM!*) Δείτε το εδώ: https://reikiathens.com/%ce%b2%ce%b9%ce%b2%ce%bb%ce%b9%ce%b1/%cf%83%ce%b5%ce%b9%cf%81%ce%b1-365-%ce%b8%ce%b5%cf%84%ce%b9%ce%ba%cf%89%ce%bd-%ce%b4%ce%b7%ce%bb%cf%89%cf%83%ce%b5%cf%89%ce%bd/