The Holy Archangels / Archangelic Reiki (Οι Άγιοι Αρχάγγελοι / Αρχαγγελικό Ρέικι)

Σεμινάριο Εκπαίδευσης με τον Γιώργο Μυλωνά

Βιωματικό Σεμινάριο Εσωτερισμού, Πνευματικής Φιλοσοφίας & Αρχαγγελικής Ενεργειακής Θεραπείας

“Οι Άγιοι Αρχάγγελοι” βασίζονται στις διδασκαλίες των Μεγάλων Μυστών και αποτελούν ένα ολοκληρωμένο πνευματικό σεμινάριο αυτογνωσίας, προσωπικής ανάπτυξης, βελτίωσης ζωής και εξέλιξης του εαυτού. Είναι όμως κάτι πολύ περισσότερο από ένα σεμινάριο.

Πρόκειται για μια εκστατική μύηση σε έναν καινούργιο κόσμο, απέραντα μεγάλο και απείρως θαυμαστό, ολοφώτεινο και υπερφώτεινο, πέρα και πάνω από κάθε φαντασία, ανθρώπινο δεδομένο και περιορισμό. Πρόκειται για την άμεση βιωματική κατανόηση της Μεγαλύτερης Πραγματικότητας, την αντίληψη της σύνδεσης που έχουν όλα μεταξύ τους, τα πάντα με το Όλο.

Το άμεσο προσωπικό βίωμα των Αληθειών που δίδαξαν ανά τους αιώνες όλοι ανεξαιρέτως οι μεγάλοι μύστες και διδάσκαλοι της ανθρωπότητας. Την άμεση προσωπική εμπειρία τους παρά την απλή διανοητική κατανόηση τους. Μια εμπειρία που μετουσιώνει και στρέφει τον άνθρωπο -την ολότητά του- προς τη Ζωή.

Ποιοι είμαστε; Γιατί υπάρχουμε; Γιατί βρισκόμαστε στη γη -εδώ, τώρα- σε αυτές τις συνθήκες; Υπάρχει λόγος, νόημα, σκοπός; Τι υπήρχε πριν την παρούσα ζωή μας; Ήμασταν κάτι, βρισκόμασταν κάπου και τι θα υπάρξει μετά από αυτήν; Θα επιβιώσει κάποιο μέρος του είναι μας; Τι είναι ο ανώτερος εαυτός, το πνεύμα, η ψυχή και τι είναι ο φύλακας άγγελος; Τι είναι οι αρχάγγελοι και ποια είναι η σχέση που έχουμε μαζί τους; Ποιες είναι οι βαθύτερες αλήθειες στη θρησκεία και πως εκφράζονται σε άλλες θρησκείες και ρεύματα; Μπορούμε να δημιουργήσουμε υγεία, ευεξία και αρμονία σε όλα τα επίπεδα και πώς; Μπορούμε να λάβουμε περισσότερη γνώση και δύναμη; Πώς μπορούμε να βιώσουμε περισσότερη χαρά και γαλήνη στην καθημερινότητα μας, πληρότητα, ελευθερία, αφθονία και καλοτυχία; Μπορούμε να γνωρίσουμε περισσότερο τον εαυτό μας; Να αλλάξουμε, να βελτιωθούμε, να προχωρήσουμε, να ανυψωθούμε, να εξελιχθούμε; Να διορθώσουμε τις σχέσεις μας; Να βοηθήσουμε τους άλλους;

“Οι Άγιοι Αρχάγγελοι” περιλαμβάνουν εσωτερική διδασκαλία και εσωτερική πρακτική:
Διδασκαλία εσωτερικής πνευματικής φιλοσοφίας και πρακτικές διαλογισμού, ενεργειακά σύμβολα και συντονισμούς για προσωπική ενεργειακή ενδυνάμωση.

Εσωτερική Διδασκαλία:

* Η Απόλυτη Πραγματικότητα και οι Διαστάσεις Ύπαρξης.
* Ο Άνθρωπος & τα Επίπεδα (σώματα) του.
* Η Πορεία του Ανθρώπου, το Πλάνο.
* Οι Άγιοι Αρχάγγελοι, οι Αρχάγγελοι των 4 Στοιχείων: Αρχάγγελοι Μιχαήλ, Γαβριήλ, Ραφαήλ, Ουριήλ. Πώς σχετίζονται με τη Φύση και τον Άνθρωπο.
* Οι υπόλοιποι Άγγελοι & Αρχάγγελοι.
* Ο Ανώτερος Εαυτός & ο Φύλακας Άγγελος.
* Αιθερική Ζωτικότητα και Ενεργειακές Θεραπείες.
* Διαλογισμός, Οραματισμός και Πνευματική Θεραπεία.

Εσωτερική Πρακτική:

Διαλογισμοί, ασκήσεις, τεχνικές και σύμβολα που ενεργοποιούν τις ικανότητες και τα ταλέντα μας, την πνευματική αντίληψή μας. Την Απεριόριστη Αγάπη, τη Σοφία και τη Δύναμη μέσα μας.

Ασκήσεις Σεμιναρίου:

– Άσκηση Επαφής με τους Αρχαγγέλους
– Ο Αρχαγγελικός Συντονισμός
– Επαφή με το Φύλακα Άγγελο
– Ενεργειακή Προσευχή
– Θεϊκές Αρχαγγελικές Φλόγες
– Ολικός Καθαρισμός Φόβων με τη Δύναμη των Αρχαγγέλων
– Οι Τέσσερις Ιδιότητες της Ζωτικής Ενέργειας
– Ενεργοποίηση του Αποτελέσματος
– Πνευματική Κάθαρση: 49 Αρνητικές & 49 Θετικές Ενέργειες (Ιδιότητες)
– Άσκηση Συγχώρεσης, Απελευθέρωσης, Ευλογίας και Αγάπης
– Πνευματική και Υλική Αφθονία
– Συντονισμός με τα 4 Στοιχεία τα Φύσης & τους Αγίους Αρχαγγέλους
– Αρχαγγελική Κρυσταλλοθεραπεία
– Πολυδιάστατη Αποσύνδεση από Οποιαδήποτε Αρνητική Κατάσταση
– Άσκηση Εξαγνισμού του «Εγώ» και της Κατώτερης Προσωπικότητας
– Θεραπεία Όλων των Σχέσεων με τους Αρχαγγέλους του Φωτός και της Αγάπης
– Αρχαγγελική Θεραπεία με Σύμβολα

Και άλλες

Οφέλη σεμιναρίου:

Η εξέλιξη του ατόμου που ενεργοποιείται μέσα από αυτήν την υψηλή διδασκαλία και τις ποικίλες βιωματικές ασκήσεις είναι πολλαπλή. Το άτομο κατανοεί, συνειδητοποιεί και βιώνει βελτίωση και εξύψωση σε όλα τα επίπεδα και όλους τους τομείς. Συνδημιουργεί και εκδηλώνει περισσότερη υγεία και αρμονία, μεγαλύτερη προστασία και αφθονία, υψηλότερη καθοδήγηση και ανώτερη έμπνευση. Εισέρχεται σε Ελευθερία και Πληρότητα, στην αληθινή του φύση.

Προϋποθέσεις:

Παρόλο που το σεμινάριο είναι υψηλού επιπέδου, είναι ανοιχτό σε όσους επιθυμούν έντονα και βαθύτατα να κατανοήσουν τον εαυτό και το είναι τους, να βελτιώσουν τη ζωή τους, να προχωρήσουν και να προσφέρουν στον πλανήτη και την ανθρωπότητα. Άτομα με ανοιχτό νου και ανοιχτή καρδιά. Με καλή πρόθεση και ισχυρή θέληση. Καλό είναι να υπάρχει προηγούμενη ενεργειακή εμπειρία, οποιουδήποτε είδους και επιπέδου, όπως για παράδειγμα, ρέικι, πρανική θεραπεία, διαλογισμός, γιόγκα ή άλλο. Πριν το σεμινάριο το άτομο μπορεί να ακολουθήσει μια απλή διαλογιστική άσκηση προετοιμασίας σε συνεννόηση με το δάσκαλο για την καλύτερη κατανόηση, αφομοίωση και εμπειρία του υλικού διδασκαλίας.

Διάρκεια: 12 ώρες

Κόστος: 350 ευρώ

Παρέχονται: 
– Πλήρες εγχειρίδιο εκπαίδευσης με όλους τους διαλογισμούς, τις τεχνικές και τα σύμβολα
– Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Δημιουργός Συστήματος: Γιώργος Μυλωνάς (GEOM!*), 2002

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ενημερωθείτε για το επόμενο σεμινάριο, καλέστε στο 6946863697.

Με Αγάπη,
Γιώργος Μυλωνάς

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946863697
email: giorgos@reiki.gr

Διιαβάστε επίσης το σχετικό άρθρο: ΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΪΚΙ Ή ΑΡΧΑΓΓΕΛΙΚΟ ΡΕΪΚΙ;

 

Οι Σελίδες στο Facebook!
Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*:  www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: www.facebook.com/DivineLifeElements

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Ο όρος “θεραπεία” και παρεμφερείς λέξεις χρησιμοποιούνται με την ευρεία, γενικότερη, καθώς και πιο εσωτερική έννοια. Το Ρέικι, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη συμβατική ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό. Τα άτομα που ασκούν ενεργειακές τεχνικές δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθύτερη εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.