Καρούνα Ρέικι (Karuna Reiki ®)

Σεμινάριο Εκπαίδευσης με τον Γιώργο Μυλωνά

Στα σανσκριτικά «καρούνα» σημαίνει «συμπόνια».

Το Καρούνα Ρέικι (Karuna Reiki ®) θεωρείται από πολλούς ως το επόμενο βήμα μετά την ολοκλήρωση του Ουσούι Ρέικι. Δημιουργήθηκε από τον William Lee Rand το 1996 και δεκάδες χιλιάδες άτομα το εξασκούν σήμερα, καθώς αποτελεί ίσως το πιο δημοφιλές σύστημα μετεκπαίδευσης για Δασκάλους Ρέικι.

Απευθύνεται σε άτομα που έχουν τον τρίτο βαθμό του Ρέικι και περιλαμβάνει 12 ισχυρά ενεργειακά σύμβολα (8 θεραπευτικά και 4 Μάστερ), κάποια από τα οποία είναι κοινά και σε άλλα συστήματα. Η διδασκαλία περιλαμβάνει τον ενεργειακό καθαρισμό για τη σκιά του εαυτού (τα ελαττώματά μας) και ισχυρότερη σύνδεση με τους πνευματικούς οδηγούς και δασκάλους μας.

Υπάρχουν τρία επίπεδα εκπαίδευσης που διδάσκονται σε έναν ενιαίο βαθμό τριών ημερών. Μετά το σεμινάριο γίνεται εγγραφή στο International Center For Reiki Training, από όπου ο μαθητής λαμβάνει το πιστοποιητικό εκπαίδευσης. Παρέχεται και πλήρες εγχειρίδιο στα ελληνικά.

Οφέλη Συστήματος: Αυξάνει τη θεραπευτική δράση του Ουσούι Ρέικι και των συνεδριών Ρέικι. Τα σύμβολα του Καρούνα Ρέικι καθαρίζουν ενεργειακά τα κύτταρα, αποτοξινώνουν τα συναισθήματα, λύνουν μπλοκαρίσματα, συντονίζουν με τον ανώτερο εαυτό, θεραπεύουν το παρελθόν, γειώνουν πιο αποτελεσματικά το άτομο και ενισχύουν τη διαίσθηση και τις ψυχικές δυνάμεις.

Συντονισμοί: Δίνονται 3 συντονισμοί.

Σύμβολα: Δίνονται 12 ενεργειακά σύμβολα

Προϋπόθεση: Ο Τρίτος Βαθμός του Ρέικι (Ρέικι 3Β, επίπεδο Δασκάλου).

Διάρκεια: 3 μέρες

Πιστοποίηση: Δίνεται πιστοποιητικό από το International Center For Reiki Training

Επίπεδο Διδασκάλου: Το σεμινάριο περιλαμβάνει το επίπεδο διδασκαλίας. Με την ολοκλήρωση του σεμιναρίου, το άτομο είναι πλέον δάσκαλος στο Καρούνα Ρέικι και μπορεί να διδάξει το Καρούνα Ρέικι σε άλλα άτομα.

Δημιουργός Συστήματος: William Lee Rand, 1996 (www.reiki.org)

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ενημερωθείτε για το επόμενο σεμινάριο, καλέστε στο 6946863697.

Με Αγάπη,
Γιώργος Μυλωνάς

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946863697
email: giorgos@reiki.gr

 

Οι Σελίδες στο Facebook!
Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*:  www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: www.facebook.com/DivineLifeElements

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Ο όρος “θεραπεία” και παρεμφερείς λέξεις χρησιμοποιούνται με την ευρεία, γενικότερη, καθώς και πιο εσωτερική έννοια. Το Ρέικι, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη συμβατική ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό. Τα άτομα που ασκούν ενεργειακές τεχνικές δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθύτερη εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.