Οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα: Προσωπικοί Κωδικοί

Οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα είναι ενεργειακοί αριθμητικοί κώδικες που λειτουργούν σαν σύμβολα, καθώς ξεκλειδώνουν και εκδηλώνουν ιδιότητες και ποιότητες του πνεύματος και της ζωτικής ενέργειας / του παγκόσμιου φωτός.

Οι Χρυσοί Κωδικοί της Σαμπάλλα δεν χρειάζονται μύηση και έχουν δοθεί υπό μορφής βιβλίου, ώστε να είναι διαθέσιμοι σε όλους τους ανθρώπους. Όλοι έχουν τη δυνατότητα να συντονιστούν με την εκπληκτική δύναμή τους, διαβάζοντάς τους στο σύνολό τους, μερικές μέρες στη σειρά (τουλάχιστον τέσσερις).

Το σεμινάριο απευθύνεται σε άτομα που έχουν διαβάσει και εργαστεί με τους κωδικούς και έχουν δει την ωφέλιμη, εξυψωτική και διαφωτιστική δράση των κωδικών στη ζωή τους και επιζητούν το επόμενο εξελικτικό βήμα.

Το σεμινάριο λειτουργεί συμπληρωματικά και ενισχυτικά στη χρήση του βιβλίου, προσφέροντας ένα ειδικό συντονισμό στις ενέργειες της Σαμπάλλα και όλους τους Χρυσούς Κωδικούς της. Μετά τη μύηση ο μαθητής παρατηρεί πιο ισχυρή ενέργεια και δράση, όταν χρησιμοποιεί τους Κωδικούς.

Το κυριότερο και πιο σημαντικό στοιχείο του σεμιναρίου είναι πως ο μαθητής λαμβάνει ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΣ ΚΩΔΙΚΟΥΣ που θα τον βοηθήσουν στη ζωή του και συνολικά στην εξέλιξή του. Οι Κωδικοί αυτοί δεν υπάρχουν στο βιβλίο και δίνονται μόνο στο σεμινάριο, όπου ενεργοποιούνται συγκεκριμένα για το μαθητή, καθώς αντιστοιχούν στην προσωπική ενέργειά του και την ανώτερη δυνατή μελλοντική πορεία του. Αποτελούν χρυσά πνευματικά κλειδιά για το δρόμο του.

Δίνεται επίσης ένα πρόγραμμα έξι ημερών με καθαρισμούς και ενεργοποιήσεις της Σαμπάλλα για τον εξαγνισμό και τη φώτιση του εαυτού και της ζωής μας, καθώς και κάποιοι νέοι Κωδικοί Πνευματικής Χημείας που δρουν θετικά στον ψυχισμό αλλά και στην ενέργεια του φυσικού σώματος.

Περιεχόμενα σεμιναρίου:
– Διαλογισμός και σύνδεση με τη Σαμπάλλα
– Ενεργοποίηση/Μύηση όλων των Χρυσών Κωδικών
– Εύρεση των Προσωπικών Κωδικών του Μαθητή και Ενεργοποίησή τους
– Νέοι Κωδικοί Πνευματικής Χημείας
– Ο Εξαήμερος/Ολικός Καθαρισμός της Σαμπάλλα

Οφέλη Σεμιναρίου: Το σεμινάριο και οι κωδικοί βοηθούν και ενισχύουν συνολικά το άτομο σε κάθε τομέα της ζωής του. Υπάρχουν κωδικοί για καθετί και για κάθε θεραπευτικό, εξελικτικό και διαφωτιστικό σκοπό.

Συντονισμοί: Δίνεται ένας συντονισμός / ενδυνάμωση για τη χρήση των κωδικών, καθώς και προσωπικοί κωδικοί.

Σύμβολα: Δεν χρησιμοποιούνται σύμβολα αλλά αριθμητικοί κωδικοί, οι οποίοι λειτουργούν ως σύμβολα.

Προϋποθέσεις: Το σεμινάριο είναι ανοιχτό σε όλους. Ο μαθητής θα πρέπει να μελετήσει το βιβλίο και να διαβάσει όλους τους κωδικούς 7 συνεχόμενες ημέρες, προτού παρακολουθήσει το σεμινάριο.

Διάρκεια: 5 ώρες

Κόστος συμμετοχής: 250 ευρώ

Παρέχονται: 
– Πλήρες εγχειρίδιο εκπαίδευσης
– Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Μάστερ Επίπεδο, Επίπεδο Δασκάλου: Για όσους ενδιαφέρονται να διδάξουν το συγκεκριμένο σεμινάριο σε άλλους, υπάρχει το μάστερ επίπεδο. Σε αυτό δίνονται Μάστερ Κωδικοί (πολύ ισχυροί μυητικοί κωδικοί) καθώς και όλες οι οδηγίες διδασκαλίας.

Δημιουργός Συστήματος: Γιώργος Μυλωνάς (GEOM!*), 2006

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ενημερωθείτε για το επόμενο σεμινάριο, καλέστε στο 6946863697.

Με Αγάπη,
Γιώργος Μυλωνάς

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946863697
email: giorgos@reiki.gr

 

Οι Σελίδες στο Facebook!
Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*:  www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: www.facebook.com/DivineLifeElements

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Ο όρος “θεραπεία” και παρεμφερείς λέξεις χρησιμοποιούνται με την ευρεία, γενικότερη, καθώς και πιο εσωτερική έννοια. Το Ρέικι, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη συμβατική ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό. Τα άτομα που ασκούν ενεργειακές τεχνικές δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθύτερη εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.