ΣΑΜΠΑΛΛΑ ΑΝΑΛΗΨΗ

Σεμινάριο Εκπαίδευσης με τον Γιώργο Μυλωνά

Η Σαμπάλλα είναι ο Ανώτερος Εαυτός της Ανθρωπότητας και η Σαμπάλλα Ανάληψη μπορεί να θεωρηθεί ο Ανώτερος Εαυτός του Ρέικι!

Σεμινάριο πνευματικής αφύπνισης Μαχάτμα (η ενέργεια της Εγώ Ειμί Παρουσίας / του Πνεύματος) με 352 ενεργειακά σύμβολα, 352 επίπεδα συνειδητότητας και 352 πνευματικές ενδυναμώσεις (μυήσεις). Εκστατικοί Διαλογισμοί Διδασκάλων και Αρχαγγέλων και Αγνής Απεριόριστης Αγάπης-Χωρίς-Όρους! Η Σαμπάλλα είναι Αγάπη και η Θεραπεία Ανάληψης Σαμπάλλα είναι Θεραπεία της Αγάπης! Σεμινάριο για όσους θέλουν να προσφέρουν μέγιστα στον εαυτό τους και στη γη.

Πνευματική έκσταση και έντονη προσωπική αλλαγή και διεύρυνση χαρακτηρίζουν αυτό το σεμινάριο. Στόχος του σεμιναρίου είναι η Ανάληψη και η Πλήρης Φώτιση του Εαυτού και για το σκοπό αυτό δίνονται πολύ ισχυροί πολυδιάστατοι διαλογισμοί, τεχνικές και σύμβολα θεραπείας αλλά και νέα «πνευματική τεχνολογία» και γνώση.

Ο Οδηγός που λαμβάνει το άτομο στο σεμινάριο (το βιβλίο με όλα τα σύμβολα και τους διαλογισμούς) είναι ένα από τα πιο φωτεινά και ισχυρά μέσα προσωπικής εξέλιξης και ολοκληρωτικής ανάτασης που υπάρχουν σήμερα. Η φιλοσοφία του ατόμου αλλάζει για πάντα μετά από το σεμινάριο και έχει άμεση επικοινωνία με τους Ύψιστους Διδασκάλους της Ανθρωπότητας και με τους αγνούς και ύψιστους Αρχαγγέλους της Θεραπείας, του Πνεύματος, της Αγάπης και του Φωτός.

Προσοχή: Το σεμινάριο Σαμπάλλα Ανάληψη περιλαμβάνει το Σαμπάλλα Ρέικι (τα 4 επίπεδα) αλλά και 8 νέα επίπεδα (με νέες πληροφορίες, σύμβολα και τεχνικές).

Οφέλη Σεμιναρίου:
Είσοδος σε ένα πολύ ευρύ φάσμα ενεργειών με νέες εκπληκτικές δυνατότητες! Πολυδιάστατη και πολύπλευρη πνευματική ανάπτυξη. Πολλαπλά οφέλη από τη σύνδεση με τον ολοφώτεινο Κόσμο της Σαμπάλλα, των Διδασκάλων και των Αρχαγγέλων.

Συντονισμοί: Περιλαμβάνεται ένας μεγάλος αριθμός συντονισμών.  Οι συντονισμοί αποθηκεύονται στο ενεργειακό σώμα για μελλοντικές ενεργοποιήσεις και ενδυναμώσεις.

Σύμβολα: Δίνεται ένας μεγάλος αριθμός συμβόλων. Ο μαθητής δεν χρειάζεται να τα απομνημονεύσει.

Προϋπόθεση: Ο Δεύτερος ή ο Τρίτος Βαθμός του Ρέικι.

Διάρκεια: 18 ώρες

Κόστος: 350 ευρώ

Παρέχονται: 
– Πλήρες εγχειρίδιο εκπαίδευσης με όλους τους διαλογισμούς, τις τεχνικές και τα σύμβολα
– Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Δημιουργός Συστήματος: John Armitage, 1995, για το Σαμπάλλα Ρέικι και Γιώργος Μυλωνάς (GEOM!*), 2005, για τη Σαμπάλλα Ανάληψη

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ενημερωθείτε για το επόμενο σεμινάριο, καλέστε στο 6946863697.

Με Αγάπη,
Γιώργος Μυλωνάς

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946863697
email: giorgos@reiki.gr

Οι Σελίδες στο Facebook!
Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*:  www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: www.facebook.com/DivineLifeElements

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Ο όρος “θεραπεία” και παρεμφερείς λέξεις χρησιμοποιούνται με την ευρεία, γενικότερη, καθώς και πιο εσωτερική έννοια. Το Ρέικι, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη συμβατική ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό. Τα άτομα που ασκούν ενεργειακές τεχνικές δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθύτερη εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.