ΟΛΙΚΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΤΗΤΑ
Με τον Γιώργο Μυλωνά
Επόμενο Σεμινάριο: Σάββατο & Κυριακή 19-20 Οκτωβρίου 2019, 3-9 μμ

Η Ολική Συνειδητότητα είναι ένα ενεργειακό σύστημα για τον πλήρη καθαρισμό  του εαυτού και την εκδήλωση του ύψιστου δυναμικού του. Πρόκειται για ένα από τα πιο προχωρημένα και ισχυρά ενεργειακά εργαλεία που έχουν δοθεί ποτέ στον άνθρωπο για την εξέλιξη, την ευδαιμονία και τη φώτισή του.

Με τη χρήση του εκκρεμούς και την καθοδήγηση του ανώτερου εαυτού, ερευνούμε ειδικούς χάρτες με προγράμματα και οδηγούμαστε στα συγκεκριμένα εκείνα στοιχεία που μας μπλοκάρουν και τα οποία χρειάζεται να απελευθερώσουμε, ώστε να προχωρήσουμε όσο πιο ομαλά και θετικά γίνεται προς το γενικότερο, συνολικότερο, ανώτερο καλό μας. Και το ανώτερο καλό μας είναι η ελευθερία, η πληρότητα, η αφθονία, η αγάπη, η γαλήνη, η υγεία, η σοφία, η επίγνωση, η συνειδητότητα, η ενότητα και η φώτιση σε όλα τα επίπεδα.

Η Ολική Συνειδητότητα είναι έχει ως βάση τη διαδικασία του SRT (Spiritual Response Therapy του Robert E. Detzler), αλλά μέσα από την οπτική και τη φιλοσοφία της Σαμπάλλα. Η Σαμπάλλα είναι μια ανώτερη πνευματική διάσταση, απόλυτης πληρότητας και απόλυτης ελευθερίας, ένα καθαρά πνευματικό πεδίο ύψιστης σοφίας και ύψιστης αγάπης. Είναι η συνολική ενέργεια των Μαχάτμα («μεγάλες ψυχές») που ονομάζονται και αναληφθέντες διδάσκαλοι, εξαϋλωμένα, άγια όντα που έχουν συμπληρώσει τις γήινες υποχρεώσεις τους (κάρμα) και τα μαθήματά τους (σκοπό της ζωής) και, πλέον, με άπειρη υπομονή και καλοσύνη, προστατεύουν και καθοδηγούν την εξέλιξη του ανθρώπου, δίχως παρ’ όλα αυτά να παρεμβαίνουν στην ελεύθερη βούλησή του, που είναι ιερή.

Η Ολική Συνειδητότητα είναι ένα από τα αμέτρητα δώρα της Σαμπάλλα στον άνθρωπο και έχει ληφθεί μέσω πολύ υψηλών επιπέδων διαλογισμού και βαθιάς πνευματικής εργασίας.

Η Ολική Συνειδητότητα περιλαμβάνει:

– Καθαρισμό του κάρμα

– Καθαρισμό προηγούμενων ζωών

– Υπέρβαση μπλοκαρισμάτων και εμποδίων σε όλους τους τομείς

– Καθαρισμό της αύρας, ενδυνάμωσή της και κλείσιμο ενεργειακών κενών

– Καθαρισμό των ενεργειακών κέντρων (τσάκρας) και των ενεργειακών σωμάτων (συναισθηματικό, νοητικό κλπ)

– Απελευθέρωση αρνητικών/κατώτερων ενεργειών, συναισθημάτων, σκέψεων, σκεπτομορφών, μοτίβων και προγραμμάτων

– Προστασία από επιρροές (χαμηλές δονήσεις από το περιβάλλον, από άλλους ανθρώπους και άλλες)

– Καθαρισμό του υποσυνειδήτου

– Καθαρισμό αφθονίας & ενεργοποίησή της

– Καθαρισμό σχέσεων, θεραπεία & φώτισή τους

– Σύνδεση με τον ανώτερο εαυτό, το πνεύμα και την ψυχή

– Μεγαλύτερη ευθυγράμμιση με τη Θεϊκή Πηγή / Αρχή

– Ενδυνάμωση του φωτός, της σοφίας, της αγάπης και της δύναμης του εαυτού

– Έκφραση του αληθινού εαυτού και ενεργοποίηση των ταλέντων μας

– Κεντράρισμα και γείωση

– Ενδυνάμωση ζωτικής ενέργειας

– Καθοδήγηση σε ζητήματα

– Λήψη απαντήσεων

– Κατανόηση θεμάτων

– Βαθιά πνευματική θεραπεία και αναδόμηση σε όλα τα επίπεδα και σε όλους τους τομείς της ζωής. 

Η Ολική Συνειδητότητα έχει στόχο να φέρει τη Συνειδητότητα στο Όλον,  να μας κάνει συνειδητούς σε όλο το φάσμα της ύπαρξης και του είναι μας.

Το αποτέλεσμα είναι μια εμπειρία αυξημένης ελευθερίας, διαύγειας, καθαρότητας, ισορροπίας, γαλήνης, χαράς και ευδαιμονίας! Πρόκειται για μια ξεκάθαρη αίσθηση ξεμπλοκαρίσματος, ανάτασης και γενικότερης αναδόμησης. Ενεργειακά και πνευματικά, πυροδοτούμε μια νέα φωτεινή αρχή και λαμβάνουμε θετική ώθηση από το πιο βαθύ και πιο υψηλό σημείο μας.

Σεμινάριο Εκπαίδευσης Ολικής Συνειδητότητας:

Το Σεμινάριο περιλαμβάνει όλα τα επίπεδα της Ολικής Συνειδητότητας: 1, 2 & 3. Διδάσκονται όλοι οι χάρτες με τα προγράμματα, συνολικά 64 χάρτες, οι οποίοι περιλαμβάνουν όλες τις πιθανές ενέργειες που χρειάζεται να καθαρίσει ή να ενεργοποιήσει ο άνθρωπος για την εξέλιξη και τη φώτισή του.

Πρόγραμμα Σεμιναρίου:

* Δίνονται τα εγχειρίδια, οι χάρτες και εκκρεμές

* Καθαρισμός αύρας

* Εισαγωγή: Τι είναι η Σαμπάλλα, ποιοι είναι οι Διδάσκαλοι, τι είναι η Ολική Συνειδητότητα

* Οι επικλήσεις της Ολικής Συνειδητότητας

* Οδηγίες για τη χρήση του εκκρεμούς και επεξήγηση ολόκληρης της διαδικασίας

* Χάρτες 0-20

* Επεξήγηση & ανάλυση των χαρτών

* Μύηση Ολικής Συνειδητότητας

* Πρακτική εξάσκηση πάνω στους χάρτες

* Διαλογισμός Σαμπάλλα

* Ανταλλαγή συνεδριών Ολικής Συνειδητότητας

* Επίπεδο 2: Χάρτες 21-41

* Επίπεδο 3: Χάρτες 42-63

* Μυήσεις στην Ολική Συνειδητότητα, επίπεδο 2 & 3

* Επεξήγηση των χαρτών για τα επίπεδα 2 & 3 και πρακτική εξάσκηση

* Ερωτήσεις και απαντήσεις

* Συμβουλές και καθοδήγηση

* Παρέχεται πιστοποιητικό παρακολούθησης

Μετά το σεμινάριο το άτομο έχει τη δυνατότητα να καθαρίζει τόσο τον εαυτό του όσο και τους άλλους. Θεωρείται Ενεργειακός Θεραπευτής-Πρακτικός της Ολικής Συνειδητότητας και μπορεί να παρέχει ολοκληρωμένες συνεδρίες σε άλλα άτομα.

Κόστος σεμιναρίου εκπαίδευσης για όλα τα επίπεδα (1-3), 12 διδακτικές ώρες: 350 ευρώ

Το συγκεκριμένο σεμινάριο δεν είναι επίπεδο Δασκάλου. Για να διδάξει κανείς την Ολική Συνειδητότητα σε άλλα άτομα θα πρέπει να ολοκληρώσει την εκπαίδευση Δασκάλων που είναι μια επιπλέον συνάντηση εκπαίδευσης.

Για να ενημερωθείτε για επόμενα σεμινάρια εκπαίδευσης στην Ολική Συνειδητότητα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Προϋπόθεση συμμετοχής: οποιαδήποτε ενεργειακή εργασία. Καθώς το σεμινάριο είναι προχωρημένο, καλό είναι ο μαθητής να έχει κάποιο βαθμό στο Ρέικι ή οποιαδήποτε άλλη σχετική εμπειρία και γνώση -ενεργειακή, διαλογιστική, εσωτερική ή πνευματική.

Για περισσότερες πληροφορίες, καλέστε στο 6946863697.

Με Αγάπη,
Γιώργος Μυλωνάς

The School of Reiki, Athens
Η Σχολή του Ρέικι, Αθήνα
Διεύθυνση: Λεκκάκη 8, Νέα Φιλοθέη, 3ος όροφος

Οδηγίες: Ανεβαίνουμε τη Μουσών που είναι κάθετη στην Κηφισίας και αποτελεί συνέχεια της Κατεχάκης. Μετά το Μαιευτήριο Λητώ, στη διασταύρωση που είναι στο τέρμα της Μουσών κάνουμε αριστερά και στο δεύτερο στενό δεξιά. Επίσης, η Λεκκάκη είναι 15 λεπτά με τα πόδια από το μετρό της Πανόρμου.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946863697, Γιώργος Μυλωνάς
email: giorgos@reiki.gr

Οι Σελίδες στο Facebook!
Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*:  www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: www.facebook.com/DivineLifeElements

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Ο όρος “θεραπεία” και παρεμφερείς λέξεις χρησιμοποιούνται με την ευρεία, γενικότερη, καθώς και πιο εσωτερική έννοια. Το Ρέικι, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη συμβατική ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό. Τα άτομα που ασκούν ενεργειακές τεχνικές δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθύτερη εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.