ΑΚΑΣΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ & ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ

Σεμινάριο Εκπαίδευσης με τον Γιώργο Μυλωνά

Ένα προχωρημένο πνευματικό βιωματικό σεμινάριο σύνδεσης με την Κοσμική Μνήμη, τα Ακασικά Αρχεία και τα αρχεία της ψυχής μας! Σύνδεση με τις προηγούμενες ζωές μας, ώστε να ανακαλύψουμε αίτια θεμάτων που βιώνουμε στο τώρα, να απελευθερώσουμε παρελθοντικές ενέργειες που μας μπλοκάρουν, να αποκτήσουμε αυτογνωσία σε ένα μεγαλύτερο φάσμα και να ενεργοποιήσουμε όλα τα ταλέντα και τον ανώτερο σκοπό της ζωής μας!

Τι Είναι τα Ακασικά Αρχεία;

Σύμφωνα με μεγάλους μύστες και δασκάλους, τα Ακασικά Αρχεία αποτελούν μια υψηλότερη διάσταση καθαρά πνευματική, όπου καταγράφονται όλα όσα συμβαίνουν και όλα όσα έχουν υπάρξει. Μπορούμε να πούμε πως είναι η Συμπαντική Μνήμη, η Κοσμική Μνήμη, η Θεϊκή Μνήμη. Περιλαμβάνουν τα ψυχικά αρχεία, τα αρχεία της ψυχής κάθε ατόμου. Τις μνήμες, την πνευματική του ιστορία. Μύστες έχουν επισκεφτεί τα Ακασικά Αρχεία, είτε ενορατικά, είτε σε πνευματική έκσταση και υπερβατικές καταστάσεις ανώτερης συνειδητότητας.

Η σύνδεση του μαθητή με τα Ακασικά Αρχεία, με την Κοσμική Μνήμη, αποτελεί ένα απαραίτητο, αποφασιστικό και ουσιαστικό βήμα στην πορεία της προόδου, της ανάπτυξης και εξέλιξής του. Η γνώση, η έμπνευση και η ώθηση που απορρέουν από τη σύνδεση αυτή είναι μέγιστες. Πιο συγκεκριμένα, η επαφή του μαθητή με το παρελθόν του, μέσα σε ένα αρμονικό και ασφαλές πλαίσιο πνευματικής καθοδήγησης και προστασίας, προσφέρει θεραπεία σε βάθος, ενώ βοηθά το μαθητή να κατανοήσει ποιος είναι και γιατί έχει συμβεί ή συμβαίνει το καθετί.

Όταν υπάρξει ενθύμηση, κατανόηση, αποδοχή και απελευθέρωση του παρελθόντος, του παρελθόντος ακόμη και πριν από την τωρινή μας ενσάρκωση, η παρούσα ζωή αποκτά ολοκληρωτικά ένα νέο βαθύτερο νόημα, μια νέα υψηλότερη αξία, ένα νέο μεγαλύτερο σκοπό.

Περιγραφή σεμιναρίου:

Το σεμινάριο προσφέρει διαλογιστικές τεχνικές και ενδυνάμωση/συντονισμό, ώστε ο μαθητής να διευκολυνθεί ενεργειακά -και επομένως συνειδησιακά- στην αντίληψη, την κατανόηση και την καταγραφή πολύτιμων στοιχείων από τα Ακασικά Αρχεία και από το Παρελθόν του, ακόμη και από Προηγούμενες Ζωές. Πάντοτε στο πλαίσιο και με στόχο τη θεραπεία της ζωής στο Τώρα, τη βελτίωση και εξέλιξη, την ολοκλήρωση και την ελευθερία.

Δύο λέξεις περιγράφουν με ακρίβεια το σκοπό αλλά και τη διαδρομή της συγκεκριμένης εργασίας: “Πνευματική Αυτογνωσία”.

Το σεμινάριο περιλαμβάνει:

Διαλογισμούς, Ασκήσεις, Επικλήσεις και Σύμβολα για τη Σύνδεση με τα Ακασικά Αρχεία και τις Προηγούμενες Ζωές μας.

Οφέλη σεμιναρίου:

* Σύνδεση με τα Ακασικά Αρχεία, τη Συμπαντική Μνήμη, το πεδίο της Υπερβατικής Γνώσης
* Λήψη καθοδήγησης και απαντήσεων
* Σύνδεση με προηγούμενες ζωές
* Θεραπεία θεμάτων από το παρελθόν και από προηγούμενες ζωές
* Αναγνώριση και κατανόηση αιτιών για καταστάσεις/θέματα του παρόντος
* Ενεργοποίηση ταλέντων
* Ευθυγράμμιση με το σκοπό της ζωής
* Απελευθέρωση μπλοκαρισμάτων
* Μεγαλύτερη ενόραση
* Αυτογνωσία, προσωπική ανάπτυξη, πνευματική εξέλιξη

Το σεμινάριο είναι τόσο για τον εαυτό μας (για αυτοθεραπεία και προσωπική ανάπτυξη) όσο και για εφαρμογή σε άλλα άτομα που χρειάζονται αυτές τις συγκεκριμένες τεχνικές θεραπείας και αυτογνωσίας.

Μετά το σεμινάριο ο μαθητής μπορεί να παρέχει εξειδικευμένες συνεδρίες σε άλλους: Συνεδρίες Ακασικών Αρχείων και Προηγούμενων Ζωών.

Μύηση: Δίνεται μια ισχυρή μύηση συντονισμού με τα Ακασικά Αρχεία

Σύμβολα: Δίνονται 8 ενεργειακά σύμβολα υψηλής δόνησης για τη συγκεκριμένη εργασία

Προϋπόθεση συμμετοχής: Οποιαδήποτε ενεργειακή γνώση και εμπειρία. Καθώς το σεμινάριο είναι προχωρημένο, καλό είναι ο μαθητής να έχει κάποιο βαθμό στο Ρέικι ή οποιαδήποτε άλλη σχετική εμπειρία και γνώση -ενεργειακή, διαλογιστική, εσωτερική,  πνευματική.

Διάρκεια: 8 ώρες

Κόστος: 250 ευρώ

 Παρέχονται:
– Πλήρες εγχειρίδιο εκπαίδευσης με όλες τις τεχνικές, τους διαλογισμούς και τα σύμβολα.
– Πιστοποιητικό Συμμετοχής

Δημιουργός Συστήματος: Γιώργος Μυλωνάς (GEOM!*), 2008

Για περισσότερες πληροφορίες ή για να ενημερωθείτε για το επόμενο σεμινάριο, καλέστε στο 6946863697.

Με Αγάπη,
Γιώργος Μυλωνάς

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6946863697
email: giorgos@reiki.gr

Οι Σελίδες στο Facebook!
Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*:  www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: www.facebook.com/DivineLifeElements

ΠΡΟΣΟΧΗ:  Ο όρος “θεραπεία” και παρεμφερείς λέξεις χρησιμοποιούνται με την ευρεία, γενικότερη, καθώς και πιο εσωτερική έννοια. Το Ρέικι, σε καμία περίπτωση δεν αντικαθιστά τη συμβατική ιατρική ή ψυχολογική διάγνωση και θεραπεία. Για οποιοδήποτε πρόβλημα απευθυνθείτε στον κατάλληλο ειδικό. Τα άτομα που ασκούν ενεργειακές τεχνικές δεν κάνουν διαγνώσεις και δεν θεραπεύουν με την κλασσική έννοια του όρου, δεν συστήνουν φάρμακα ή άλλες ουσίες και δεν παρεμβαίνουν στον ιατρικό, ψυχολογικό ή φαρμακευτικό τομέα. Δεν υπόσχονται θεραπεία αλλά συντελούν στην ολική χαλάρωση και τη γαλήνη, μια κατάσταση που σταθερά οδηγεί το άτομο σε βαθύτερη εσωτερική αρμονία, καθαρότητα και δύναμη. Αυτές με τη σειρά τους είναι οι προϋποθέσεις για τη στήριξη κάθε είδους προβλήματος.