ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΑΜΠΑΛΛΑ

Ένας προχωρημένος πνευματικός διαλογισμός/συντονισμός του Γιώργου Μυλωνά με την αγγελική εκφώνηση της Ντομένικα Μαντέλη.

Ένα εκπληκτικό, εκστατικό, ουράνιο ταξίδι στην καρδιά της Σαμπάλλα!

Η πνευματική διάσταση των μεγάλων διδασκάλων!

Ένα πεδίο άπειρου φωτός και άπειρης αγάπης!

Περιλαμβάνει:

– Εισαγωγή: τι είναι η Σαμπάλλα

– Το Αστέρι της Σαμπάλλα, το Διαμαντένιο Φως, Αναπνοές Σαμπάλλα

– Ενεργοποίηση Ιερής Γεωμετρίας/ Φωτοσώματος

– Εξύψωση, ταξίδι προς τη Σαμπάλλα

– Είσοδος στη Σαμπάλλα

– Βαθιά, Πολυδιάστατη Θεραπεία

– Αγάπη Δασκάλων

– Αφομοίωση

Μια κορυφαία πνευματική εμπειρία.  

Η επαφή με τη Σαμπάλλα και τους Μεγάλους Διδασκάλους της Ανώτερης Σοφίας και Αγάπης προσφέρει αυξημένη προστασία, καθοδήγηση, ζωτικότητα, ευημερία, εύνοια και θετική ροή! Άπλετο, καθαρό φως αγάπης σε όλο το είναι μας! Καθαρή ζωή!

Διάρκεια: 33 λεπτά

Κόστος: 15 ευρώ

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μεταφορά/κατάθεση στην Πειραιώς ή μέσω paypal.

Έπειτα, λαμβάνετε τον διαλογισμό (mp3 υψηλής ποιότητας), ώστε να τον ακούτε όσες φορές επιθυμείτε στον υπολογιστή ή το κινητό σας.

Για αγορά, επικοινωνήστε στο e-mail: giorgos@reiki.gr ή στο τηλέφωνο 6946863697.

Προσοχή: Ο Διαλογισμός είναι αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του με οποιονδήποτε τρόπο και η αναδημοσίευσή του σε οποιοδήποτε μέσο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟ ΣΑΜΠΑΛΛΑ:

“Απερίγραπτα συναισθήματα! Απερίγραπτες εικόνες! Ένιωσα Άπειρη Αγάπη, … Άπειρο Φως… Άπειρη Σοφία και Δύναμη! Είναι ότι ακριβώς χρειαζόμουν!!! Περνάω μια δύσκολη φάση στην ζωή μου…και είχα χάσει λίγο το κέντρο μου! Όμως εμφανίστηκες εσύ με τον συγκεκριμένο διαλογισμό…και νιώθω πως η επιστροφή μου ήταν άμεση! Είμαι πραγματικά ευγνώμων!!! Εννοείται πως θα επισκέπτομαι την ΣΑΜΠΑΛΛΑ όσο πιο συχνά μπορώ!!!!” Ελένη Κ.

“Καλημέρα Γιώργο!! Έκανα το Διαλογισμό χτες και οφείλω να πω πως η εμπειρία ήταν εκστατική και μοναδική. Αρχικά με πήραν τα κλάματα όταν είδα τους Αγγέλους και προστάτες μου. Μετά όταν ανέβηκα στη Σαμπάλλα, ένιωσα τόσο οικείο το μέρος που άρχισα να κλαίω με λυγμούς όταν βρέθηκα στο κήπο και ανάμεσα στις πηγές. Ένιωσα άπειρη ευγνωμοσύνη. Ακούγομαι περίεργη;;; Δεν θα τόλμαγα να περιγράψω σε κανέναν άλλον όσα ένιωσα χτες. Σε ευχαριστώ πολύ. Σου στέλνω αγάπη και φως!!” Βασιλική Κ.

“Τον έκανα. Είναι εκπληκτικός. μου απαντήθηκαν πολλά ερωτηματικά που είχα. Λύθηκαν απορίες. Ένιωσα ότι ήμουν ολόκληρη, ένα με όλα τα πάντα και ότι βρισκόμουν στην πηγή μου!! Πήρα το καλύτερο δώρο που θα μπορούσα να πάρω. Τον έκανα 2 φορές. Και θα τον ξανακάνω. Πολύ δυνατή ενέργεια..” Αργυρώ Κ.

“Έκανα τον διαλογισμό εχθές το βράδυ και ήταν υπέροχα…..Ευχαριστώ!” Κώστας Λ.

“Πόσο πολύ να σε ευχαριστήσω για όλους τους διαλογισμούς στο κανάλι σου! Έχω βοηθηθεί αφάνταστα τα τελευταία 2 χρόνια με όλο αυτό το πολύτιμο υλικό. Με έβγαλες από ένα μαύρο σύννεφο και με βοήθησες να φέρω περισσότερο φως στη ζωή μου. Ο διαλογισμός της Σαμπάλλα είναι ένα επίπεδο πιο πάνω από όλα τα προηγούμενα. Είναι ότι καλύτερο έχω ακούσει σε διαλογισμό. Τον κάνω καθημερινά και είναι θαυματουργός! Ευγνωμοσύνη και μόνο σε σένα και τη Σαμπάλλα.” Ελένη Ζ.

“Η φωνή της Ντομένικα μοιάζει να έρχεται από μια ανώτερη διάσταση. Πώς γίνεται αυτό; Σαν να σου μιλάει ένας άγγελος! Υπέροχη! Τόσο μεταδοτική! Και η μουσική καταπληκτική! Σε πάει πολύ βαθιά. Η μουσική μαζί με τη φωνή σε φτάνουν στον παράδεισο! Το κείμενο εμπνευσμένο, όπως άλλωστε όλοι οι διαλογισμοί σου Γιώργο. Δοσμένο από ψηλά. Έχω όλα τα βιβλία σου και τα διαβάζω ξανά και ξανά. Χίλια Μπράβο και σε σένα και στην Ντομένικα! Συνεχίστε το φωτεινό έργο σας! Η προσφορά σας είναι ανεκτίμητη!!!” Φωτεινή Τ.

“Ντομένικα, καλημέρα αγγελάκι! Έκανα χτες τον διαλογισμό, μου αρεσε πολύ. Κατάφερα να χαλαρώσω πολύ βαθιά που είχα καιρό να το κάνω λόγω καταστάσεων…υπέροχη μελωδική η φωνή σου…μου αρέσουν τα τρεχούμενα νερά…και ένιωσα στο σημείο ενεργοποίησης του 6άκτινου αστεριού δόνηση έντονη στη σπονδυλική στήλη και τεντώθηκε η σπονδυλική στήλη μου σε πλήρη ευθυγράμμιση. Υπέροχα, συγχαρητήρια.” Κατερίνα Ζ.

“Καλημέρα ευλογημένη με αγάπη! Σας ευχαριστώ για τον υπέροχο διαλογισμό Σαμπάλλα! Την δεύτερη φορά ήταν ακόμα πιο δυνατός και η εμπειρία μοναδική!! Ευγνωμοσύνη και Αγάπη!” Κωνσταντίνα Μ.

“Γιώργο μου τι διαλογισμός είναι αυτός; ΤΕΛΕΙΟΣ!!! Δεν υπάρχουν λόγια!” Μαίρη Μ.

“Εξαιρετικός διαλογισμός. Σας ευχαριστώ παρά πολύ! Ένιωσα την καρδιά να ανοίγει, συμπόνια, αγάπη και θεραπεία ταυτόχρονα. Πριν ξεκινήσω είχα πόνο στον αυχένα και το κεφάλι ο οποίος εξαφανίστηκε μετά τον διαλογισμό. Δεν ήθελα να φύγω από εκείνο το υπέροχο μέρος. Αισθάνομαι ότι θέλω να το επισκέπτομαι καθημερινά! Και πάλι ευχαριστώ πολύ!!!” Πέννυ Μ.

“Ασύλληπτη ενέργεια! Στην αρχή με την ενεργοποίηση του μέρκαμπα ένιωσα όλο μου το σώμα να δονείται έντονα και μετά άπειρη γαλήνη! Κάτι που δεν περιγράφεται. Και μετά, εκεί που οι δάσκαλοι λένε για την αγάπη… Πόσο θεϊκό! Άνοιξε η καρδιά μου και πλημμύρισα με τα πιο θετικά συναισθήματα και εικόνες. Ότι πιο όμορφο έχω ζήσει σε διαλογισμό. Και πίστεψέ με, έχω κάνει αμέτρητους!” Νίκος Τ.

“Χρησιμοποιώ τους Κωδικούς της Σαμπάλλα καθημερινά και είναι το πιο ισχυρό εργαλείο για ενδυνάμωση και καθημερινή φώτιση. Διαβάζω το βιβλίο αλλά ακούω και τα βίντεο που έχεις ανεβάσει στο κανάλι Georgios Mylonas στο youtube. Είναι εκπληκτικά. Αυτό που μου έλειπε ήταν ένας διαλογισμός για να νιώσω πιο έντονη σύνδεση με την πνευματική διάσταση του φωτός και τους αναληφθέντες διδασκάλους. Ο διαλογισμός αυτός είναι ένα δώρο! Νιώθω ότι έχει δυναμώσει τη σύνδεσή μου 1000% και με έχει πάει σε άλλο επίπεδο. Ακόμα και οι κωδικοί είναι πολύ πιο δυνατοί τώρα! Σε ευχαριστώ και σου στέλνω αγάπη κάθε μέρα!” Μιχάλης Π.

“Από τους διαλογισμούς σου στο «Μεγάλο Βιβλίο του Διαλογισμού» αυτός ήταν πάντα ο αγαπημένος μου! Αλλά δεν περίμενα να υπάρξει τέτοια εξαίσια απόδοση και ηχογράφηση! Ουράνια, μεθυστική! Αυτό δεν είναι ένας απλός διαλογισμός, είναι μύηση και πλήρης πνευματική θεραπεία. Αισθάνομαι πως η Σαμπάλλα βρίσκεται συνεχώς κοντά μου, με καθοδηγεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με προστατεύει τέλεια με την άπειρη σοφία και αγάπη της!” Ειρήνη Σ.

Δείτε επίσης:

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΑΚΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ