ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΑΚΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ & ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ

Για πρώτη φορά οι 2 προχωρημένοι ενεργειακοί διαλογισμοί του Γιώργου Μυλωνά ηχογραφημένοι με την αγγελική φωνή της Ντομένικα Μαντέλη.

Κάτι που έχει ζητηθεί από πολλούς μαθητές και που θέλαμε να κάνουμε από καιρό!

– Διαλογισμός Εισόδου στα Ακασικά Αρχεία

Τα Ακασικά Αρχεία είναι η Κοσμική Μνήμη και περιλαμβάνουν τα Ψυχικά Αρχεία, τα Αρχεία της Ψυχής μας. Η σύνδεση με τα Ακασικά Αρχεία είναι μια πνευματικά εξελικτική διαδικασία που προσφέρει καθαρισμό, θεραπεία, ενδυνάμωση και φώτιση σε όλα τα επίπεδα του είναι μας και σε όλους τους τομείς της ζωής μας. Είναι η πορεία μας προς την πλήρη, εσωτερική, πνευματική αυτογνωσία, τη γνώση του ανώτερου εαυτού μας, του πνεύματος και της ψυχής μας. Τα Ακασικά Αρχεία περιλαμβάνουν άπειρα δώρα για τον άνθρωπο και προσφέρουν μέγιστη δύναμη για την πλήρη θεραπεία και φώτιση του εαυτού μας στη γη.

– Διαλογισμός Προηγούμενων Ζωών

Ένας διαλογισμός σύνδεσης με τις προηγούμενες ζωές μας και αποστολή θεραπευτικής ενέργειας στο παρελθόν μας, ώστε να ξεμπλοκάρουμε στο τώρα μας και να βιώσουμε το παρόν και το μέλλον μας όσο πιο συνειδητά και φωτεινά γίνεται. Απελευθέρωση κατώτερων/περιοριστικών παρελθοντικών ενεργειών που μας κρατάνε πίσω. Μια απολύτως ασφαλής και απολύτως θετική διαδικασία με τη βοήθεια του Ανώτερου Εαυτού και των Δασκάλων μας!

Οι διαλογισμοί είναι αλληλοσυμπληρωματικοί και λειτουργούν συνεργιστικά: ο ένας ενισχύει τον άλλον. Η σύνδεσή μας με τα Ακασικά Αρχεία διευκολύνει τη θεραπεία των προηγούμενων ζωών μας και η θεραπεία των προηγούμενων ζωών μας διευκολύνει και ενισχύει τη σύνδεσή μας με τα Ακασικά Αρχεία και όλα τα δώρα του πνεύματος που υπάρχουν σε αυτά.

Οι δύο αυτές διαδικασίες προκαλούν τη μέγιστη εξύψωση και την πιο βαθιά θεραπεία. Δεν υπάρχει κάτι πιο δυνατό από αυτό για τη φώτιση και την αυτογνωσία μας! Αυτογνωσία και φώτιση στο επίπεδο του ανώτερου/εσώτερου/αληθινού εαυτού.

Οι δύο διαλογισμοί καλό είναι να γίνουν τουλάχιστον επτά φορές ο καθένας, ώστε να βιώσουμε όσο το δυνατόν μεγαλύτερη σύνδεση και περισσότερα οφέλη. Μπορούν να γίνονται εναλλάξ (μια μέρα ο ένας και την επόμενη ο άλλος). Ακολουθούν πολλαπλές συνειδητοποιήσεις και επιγνώσεις, καθώς και πολλές αλλαγές στη ζωή μας, μικρές και μεγάλες. Πάντοτε προς το ανώτερο καλό μας! Δεν είναι λίγες οι φορές που οι τόσο υψηλές και βαθιές πνευματικές διαδικασίες προκαλούν αληθινά θαύματα.

Κόστος αγοράς: 35 ευρώ

Ειδική Έκπτωση:

Κόστος αγοράς για όσους έχουν κάνει το σεμινάριο Ακασικά Αρχεία και Προηγούμενες Ζωές με τον Γιώργο Μυλωνά: 25 ευρώ

Κόστος αγοράς για όσους έχουν αγοράσει τον Διαλογισμό Σαμπάλλα: 25 ευρώ

Για την έκπτωση είναι απαραίτητη η δημόσια κοινοποίηση της σελίδας αυτής στο προφίλ σας στο facebook ώστε να φτάσουν οι πολύτιμοι αυτοί διαλογισμοί σε όλους όσοι τους χρειάζονται!

Η αγορά περιλαμβάνει τρία ηχητικά αρχεία:

– Εισαγωγή στα Ακασικά Αρχεία (διάρκεια: 14:30)

– Διαλογισμός Σύνδεσης με τα Ακασικά Αρχεία (διάρκεια: 27:27)

– Διαλογισμός Προηγούμενων Ζωών (διάρκεια: 25:00)

Με την αγορά λαμβάνετε τα τρία αρχεία (τρία mp3 υψηλής ποιότητας), ώστε να τα ακούτε όσες φορές επιθυμείτε στον υπολογιστή ή το κινητό σας. Είναι για πάντα δικά σας.

Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μεταφορά/κατάθεση στην Πειραιώς ή μέσω paypal.

Για αγορά, επικοινωνήστε στο e-mail: giorgos@reiki.gr ή στο τηλέφωνο 6946863697.

Προσοχή: Οι Διαλογισμοί είναι αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή τους με οποιονδήποτε τρόπο και η αναδημοσίευσή τους σε οποιοδήποτε μέσο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

ΕΜΠΕΙΡΙΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΑΚΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΕΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΩΝ ΖΩΩΝ:

“Γιώργο και Ντομένικα, λατρεμένοι μου, πώς να σας ευχαριστήσω; Κάνοντας τους διαλογισμούς λύθηκε ένα σοβαρό θέμα που αντιμετώπιζα!!! Άνοιξε η πιο θετική ροή. Πρόκειται για θαύμα, δεν ξέρω πώς αλλιώς να το πω! Ό,τι πιο θεραπευτικό σε διαλογισμό έχω κάνει. Απίστευτη ενέργεια και δόνηση! Και τόση Αγάπη! Είμαι ευγνώμων!!!” Ράνια Λ.

“Την πρώτες τρεις φορές που άκουσα τους διαλογισμούς ένιωσα απερίγραπτα συναισθήματα. Την τέταρτη φορά είδα και πολλές εικόνες. Συγκεκριμένα είδα μια προηγούμενη ζωή και αυτό μου εξήγησε γιατί κάποια πράγματα έχουν όπως έχουν στην παρουσα ζωή. Είναι συγκινητικό. Είμαι πιο συνδεδεμένος με τον ανώτερο εαυτό μου από ποτέ.” Πέτρος Μ.

“Στον διαλογισμό με έπιασαν τα κλάματα αλλά ήταν κάτι πολύ καλό! Έφυγε ένα τεράστιο βάρος απο μέσα μου. Χασμουριέμαι πολύ κάθε φορά που τους κάνω, που είναι σημάδι ότι καθαρίζω, από όσο ξέρω. Το βράδυ βλέπω και πολύ έντονα όνειρα. Νιώθω να λαμβάνω καθοδήγηση και πως επιτέλους βρίσκω και πάλι το δρόμο μου. Δεν υπάρχουν λόγια για να σας ευχαριστήσω.” Λένα Μ.

“Ήταν πολύ έντονο και βαθιά θεραπευτικό. Είδα και ένιωσα τόσο πολλά όχι μόνο την ώρα του διαλογισμού αλλά και μετά. Και κάθε φορά είναι και πιο δυνατό. Έχω συνεχώς ροή πληροφοριών σαν να άνοιξε μια πηγή γνώσης μέσα μου. Αφθονία και μεγάλη ευγνωμοσύνη!” Βασίλης Τ.

“Καταπληκτική η φωνή της Ντομένικα που σε κάνει να αισθάνεσαι ασφάλεια και σε χαλαρώνει αυτόματα. Καταπληκτικοί οι διαλογισμοί σου Γιώργο, όπως πάντα, δεν περίμενα κάτι λιγότερο. Και οι μουσικές υπέροχες, πολύ ενεργειακές και ανεβαστικές! Οι Διαλογισμοί σας με συντροφεύουν καθημερινά και έχουν αλλάξει τη ζωή μου. Σας αγαπώ.” Μαρία Π.

“Μετά τη Σαμπάλλα, τα Ακασικά Αρχεία είναι ο νέος αγαπημένος μου πνευματικός χώρος. Αισθάνομαι εκπληκτικά όταν μπαίνω μέσα. Η πιο υψηλή δόνηση που έχω νιώσει. Και στον Διαλογισμό Προηγούμενων Ζωών αισθάνομαι τη θεραπεία να πηγαίνει πολύ βαθιά. Μετά τους διαλογισμούς είμαι καλύτερα από ποτέ, πετάω. Ευχαριστώ θερμά και θα συνεχίσω να τους κάνω γιατί είναι αυτό ακριβώς που έψαχνα!” Μαίρη Μ.

“Δεν περίμενα ότι θα συνδεθώ με τα Ακασικά Αρχεία, ούτε ότι θα δω προηγούμενες ζωές. Το κάνατε όμως δυνατόν! Και το κάνατε τόσο εύκολο! Κάνω τους διαλογισμούς εναλλάξ κάθε μέρα και έχω ήδη γεμίσει ένα τετράδιο με σημειώσεις από όλα αυτά που μου έρχονται σαν γνώση. Και αισθάνομαι απόλυτη ασφάλεια και καθοδήγηση. Είναι από το Φως δοσμένα όλα. Βιώνω μεγάλη διεύρυνση και προχώρημα και εσείς αποτελείτε ένα σημαντικό μέρος σε αυτό. Ευγνώμων!” Νίκος Δ.

“Οι Διαλογισμοί Προηγούμενων Ζωών και Ακασικών Αρχειων είναι οι πιο δυνατοί διαλογισμοί που έχω κάνει! Είναι ανεκτίμητοι! Άπειρο φως και δύναμη. Ένιωσα μεγάλη ενεργοποίηση σε όλα μου τα τσάκρας και τα χέρια μου έκαιγαν. Νιώθω μεγάλη διαφορά από τότε που τους ξεκίνησα. Είμαι πιο ξεκάθαρη, ευδιάθετη και ζωντανή. Σας στέλνω αγάπη κάθε στιγμή για όλα αυτά τα σημαντικά δώρα που μας προσφέρετε με τόση φροντίδα και αγάπη.” Χριστίνα Π.

Δείτε επίσης:

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΣΑΜΠΑΛΛΑ

ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΙ ΙΔΑΝΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ