ΜΟΡΦΗ: ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΒΙΒΛΙΟ / E-BOOK

Κάτι πολύ περισσότερο από ένα βιβλίο! Ένα ζωντανό, ολοφώτεινο, ισχυρότατο βοήθημα για τη ζωή μας! Ενεργειακές Ενδυναμώσεις που μας προσφέρουν άμεσα ενέργεια, φως και θετικότητα στην καθημερινότητά μας. Εξαγνιστικές, προστατευτικές, εξυψωτικές, ανανεωτικές, γεμάτες σοφία και δύναμη! Πολύτιμες και ιδανικές για την παρούσα περίοδο.

Το βιβλίο περιλαμβάνει 30 Ενδυναμώσεις.

ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΙΝΟΝΤΑΙ:

– Δύναμη, Ζωτικότητα και Υγεία

– Καθαρισμός από Αρνητικές Ενέργειες και Επιρροές

– Ενεργειακή Προστασία

– Αφθονία

– Συναισθηματική Θεραπεία και Εξαγνισμός

– Αγάπη, Γαλήνη και Φωτεινές Σχέσεις

– Πνευματική Εξέλιξη και Καθοδήγηση στον Σκοπό της Ζωής

– Εκδήλωση Θαυμάτων

– Νοητική Διαύγεια

– Οραματισμός και Ενόραση

– Ενεργοποίηση Στόχου

– Καρμικός Καθαρισμός

– Προχωρημένη Προστασία

– Ισχυρή Θέληση

– Απεξάρτηση και Μη-Προσκόλληση

– Θεραπεία Συνηθειών

– Ομορφιά

– Ιδανικό/Υγιές Βάρος

– Ανανέωση και Νεότητα

– Υπέρβαση του Φόβου

– Υπέρβαση Ανησυχίας και Άγχους

– Χαρά

– Ερωτική/Συντροφική Σχέση

– Συγχώρεση

– Γείωση

– Καθοδήγηση/Θεραπεία σε Ζήτημα

– Ανεξάντλητη Ροή Ζωτικής Δύναμης

– Υλική Ευημερία

– Αυτογνωσία και Αυτοβελτίωση

– Ενότητα, Πληρότητα, Φώτιση

Από την ΕΙΣΑΓΩΓΗ του βιβλίου:

Την ιδιαιτέρως δύσκολη (σε ψυχολογικό -και όχι μόνο- επίπεδο) περίοδο της καραντίνας του 2020, που επιβλήθηκε μαζικά λόγω του Κορονοϊού, καθοδηγήθηκα εσωτερικά στο να προσφέρω Ενεργειακές Ενδυναμώσεις σε όλους όσοι τις είχαν ανάγκη, ώστε να τους στηρίξω με κάθε μέσο που διαθέτω και στον μεγαλύτερο δυνατό βαθμό.

Οι Ενδυναμώσεις αυτές μοιράστηκαν σε μια ομάδα μαθητών και φίλων στο facebook (η ομάδα λέγεται «Διαλογισμός και Ρέικι») και τις έλαβαν περισσότερα από 3.000 άτομα. Λόγω του ότι οι Ενδυναμώσεις ήταν αυτόματες (τις λαμβάνει το άτομο μόνο του, μέσω μιας συγκεκριμένης διαδικασίας) και συνεχώς διαθέσιμες, οι περισσότεροι τις έλαβαν πολλαπλές φορές, βιώνοντας μικρές και μεγαλύτερες αλλαγές, άμεσα αλλά και σταδιακά, θετικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

Τα αποτελέσματα, όπως ακριβώς το περίμενα, ήταν θαυμαστά. Η πλειοψηφία των ατόμων αισθανόντουσαν την ενέργεια, καθώς λάμβαναν τις Ενδυναμώσεις. Άλλοι αισθανόντουσαν θερμότητα, ζέστη ή ακόμα και κάψιμο στα χέρια και το σώμα, άλλοι είχαν αισθήσεις, όπως πιέσεις, μυρμήγκιασμα, δονήσεις, παλμούς, κυματισμό, ροή, ηλεκτρική αίσθηση ή κρύο.

Πολλοί έβλεπαν εικόνες και χρώματα ή έμπαιναν σε απόλυτη σιωπή και γαλήνη. Αρκετοί αισθανόντουσαν την εσωτερική καθοδήγηση και λάμβαναν μηνύματα από τον ανώτερο εαυτό τους και τα ανώτερα πεδία. Καθοδήγηση και μηνύματα για τη ζωή τους. Εμπειρίες αγάπης, φωτός, γαλήνης, ευφορίας, πληρότητας και απελευθέρωσης ήταν, επίσης, συχνές. Κάποιοι βίωναν χαρά και γελούσαν, ενώ άλλοι είχαν δάκρυα -άλλοτε δάκρυα απελευθέρωσης θαμμένων συναισθημάτων, άλλοτε δάκρυα χαράς και άλλοτε δάκρυα συγκίνησης. Αρκετοί είχαν και πνευματικές εμπειρίες, όπως εξωσωματικά ταξίδια, ανέβασμα σε ανώτερα πεδία, ενοράσεις και οράματα, επαφή με ολοφώτεινα πνευματικά όντα, πνευματικούς οδηγούς και αγγέλους που τους μετέδιδαν την αγάπη, τη σοφία και τη δύναμή τους.

Πέρα όμως από αυτά, από τις αισθήσεις και τις εμπειρίες κατά τη διάρκεια της ενδυνάμωσης, η ουσία βρίσκεται στο τι προφέρει κάθε ενδυνάμωση. Μια ενεργειακή δύναμη και φόρτιση, μια εσωτερική εξύψωση και ανύψωση, ένα πνευματικό προχώρημα και ώθηση. Τα άτομα μετά τις ενδυναμώσεις αισθάνονταν πιο καθαρά και φωτεινά, με περισσότερη διαύγεια και αίσθηση κατεύθυνσης και σκοπού. Απελευθέρωναν βαριά, σκούρα, αρνητική, ανθυγιεινή ενέργεια. Η αύρα τους γινόταν πιο φωτεινή και ισχυρή. Τα ενεργειακά κέντρα τους ξεμπλόκαραν. Βίωναν θετική ροή και αυξημένη εύνοια στην καθημερινότητά τους, όμορφες συγχρονικότητες και σημάδια/μηνύματα υποστήριξης και ενθάρρυνσης από τη ζωή και το σύμπαν. Δεν ήταν λίγες οι φορές που βιώσαμε θαύματα -θαύματα υγείας, ζωντάνιας, προστασίας, χαράς, φροντίδας, αγάπης, καλοτυχίας, ευημερίας και αφθονίας! Πραγματικά, τόσο πολλά θαύματα!

Στην αρχή δόθηκαν 7 Ενδυναμώσεις, που ονομάστηκαν «Βασικές/Κύριες» για τη μαζική στήριξη μαθητών και φίλων, οι οποίες είναι οι πιο σημαντικές και καλύπτουν ένα μεγάλο φάσμα ενέργειας και, επομένως, βοήθειας. Αργότερα, και αφού ένας μεγάλος αριθμός ατόμων έλαβε τις επτά πρώτες ενδυναμώσεις και μάλιστα πολλαπλές φορές, δόθηκαν άλλες 10 προχωρημένες Ενδυναμώσεις, πιο εστιασμένες και συγκεκριμένες. Οι μαθητές μπορούσαν να πάρουν τις 10 Προχωρημένες Ενδυναμώσεις, εφόσον είχαν κάνει τις επτά πρώτες, που αποτελούν βασική προϋπόθεση, καθώς αυτές χτίζουν την ενέργειά μας ώστε να λάβουμε τις υπόλοιπες.

Τώρα, δύο χρόνια μετά, οι ενδυναμώσεις είναι έτοιμες να ανοιχτούν και να δοθούν σε περισσότερους ανθρώπους, να γίνουν διαθέσιμες σε όλους. Για τον σκοπό αυτόν δημιουργήθηκε το συγκεκριμένο βιβλίο.

Στο βιβλίο περιέχονται οι 7 Βασικές/Κύριες Ενδυναμώσεις, οι 10 Προχωρημένες, καθώς και αρκετές νέες που δόθηκαν για να αποτυπωθούν στο βιβλίο και να διοχετευτούν μέσω αυτού. Οι Ενδυναμώσεις αυτές δεν ήταν εφικτό να βρίσκονται στο διαδίκτυο, καθώς απαιτούν μια προεργασία και μια σωστή σειρά εργασίας. Ένα βιβλίο αποτελεί μια ολοκληρωμένη ενότητα και δίνει τον χώρο να προσφέρεις όλα όσα έχεις στον νου με τον ιδανικό τρόπο.

Εύχομαι καλή εργασία με τις Ενεργειακές Ενδυναμώσεις!

Όλα τα καλά σε όλους!

Με Άπειρη Αγάπη!

Σημαντική σημείωση:

Το βιβλίο είναι ηλεκτρονικό. Μετά την πληρωμή λαμβάνετε το βιβλίο με μορφή pdf. Μπορείτε να το έχετε στον υπολογιστή, το τάμπλετ και το κινητό σας. Με τον τρόπο αυτόν, έχετε τις Ενδυναμώσεις πάντα και παντού μαζί σας και μπορείτε να τις κάνετε όποτε επιθυμείτε! Μπορείτε να το εκτυπώσετε αν θέλετε, αν και οι εικόνες έχουν δημιουργηθεί για να τις βλέπουμε σε οθόνη, στο κινητό ή τον υπολογιστή μας.  

Κόστος αγοράς: 33 ευρώ
Η πληρωμή μπορεί να γίνει με μεταφορά/κατάθεση στην Πειραιώς ή μέσω paypal.
Για αγορά, επικοινωνήστε στο e-mail: giorgos@reiki.gr ή στο τηλέφωνο 6946863697.

Προσοχή: Το βιβλίο είναι αυστηρά για προσωπική χρήση. Απαγορεύεται η αναπαραγωγή του με οποιονδήποτε τρόπο και η αναδημοσίευσή του σε οποιοδήποτε μέσο. Ευχαριστούμε για την κατανόηση!

Εμπειρίες από τις Ενδυναμώσεις:

Γιώργο, αυτό είναι ένα ολόκληρο σεμινάριο! Ανεκτίμητη βοήθεια και στήριξη! Δεν έχω λόγια να σε ευχαριστήσω! Σου στέλνω άπειρη αγάπη για τη βοήθεια που μας έχεις δώσει και συνεχίζεις να μας δίνεις! Μαρία Τ.

Οι Ενδυναμώσεις μου έδωσαν πολύ ενέργεια και δύναμη και με βοήθησαν να ανταπεξέλθω σε μια δύσκολη περίοδο της ζωής μου. Είμαι ευγνώμων! Κώστας Γ.

Η ενέργειά μου έχει αλλάξει πολύ μετά τις 7 πρώτες Ενδυναμώσεις! Έχω περισσότερη δύναμη και αισιοδοξία. Αισθάνομαι ότι ο νους μου και η αύρα μου καθάρισαν από όλα τα σκουπίδια που κουβαλούσα. Σε ευχαριστώ καθημερινά!   Τατιάνα Π.

Καταπληκτικές όλες οι ενδυναμώσεις αλλά η Ενεργοποίηση Στόχου και η Θεραπεία Ζητήματος είναι αληθινοί θησαυροί! Τις κάνω συνέχεια και έχω δει βελτίωση σε όλα τα ζητήματά μου. Είναι ένα θαύμα!  Ελένη Λ.

Σε ευχαριστώ για τις Ενδυναμώσεις για τον Καθαρισμό Φόβου και Ανησυχίας. Είναι ό,τι ακριβώς χρειαζόμουν! Και λειτουργούν άμεσα! Ζωή Κ.

Είχα εκπληκτικές εμπειρίες σε όλες τις Ενδυναμώσεις. Τόση συγκίνηση! Ήταν λες και ερχόντουσαν άγγελοι και με αγκάλιαζαν κάθε φορά! Δεν μπορώ να το περιγράψω με λόγια. Πάρα πολύ φως και αγάπη! Εκστατικό! Κώστας Ρ.

Η ενδυναμώσεις της Αφθονίας και της Υλικής Ευημερίας με βοήθησαν σε ένα δύσκολο θέμα που αντιμετώπιζα. Όλα πήγαν κατ’ ευχήν! Σε ευχαριστώ τόσο πολύ! Είναι ένα θεϊκό δώρο αυτό που μου έκανες!  Γιώργος Κ.

Είχα μεγάλο θέμα με το ‘μάτι’. Ένιωθα συνέχεια πολύ ευάλωτη σε αρνητικές ενέργειες. Μετά την Ενδυνάμωση της Προστασίας και του Καθαρισμού Αρνητικών Επιρροών, που τις έκανα αρκετές φορές, αυτό έχει αλλάξει. Νιώθω πολύ θετικά και τίποτα αρνητικό δεν με αγγίζει πλέον! Όπως καταλαβαίνεις, αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό για μένα. Σε χιλιοευχαριστώ! Ειρήνη Ζ.

Όταν λαμβάνω τις Ενδυναμώσεις είναι σαν να μου έχουν κάνει Ρέικι. Τα χέρια μου και το σώμα μου καίνε. Και μετά είμαι τόσο καλά! Πώς χωράει τόση θεραπευτική δύναμη σε ένα βιβλίο! Νίκος Α.

Όποτε αισθάνομαι την ανάγκη, ανοίγω το κινητό και βλέπω μια εικόνα από τις Ενδυναμώσεις. Αμέσως αισθάνομαι καλύτερα! Είναι καταπληκτικές! Τόσο θετικές και φωτεινές! Τις έχω εκτυπώσει και τις έχω και στο σπίτι μου! Εξαίσιες! Μιχάλης Μ.