226774_193279900718818_5674957_n

ΑΓΓΕΛΙΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑ: ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΚΑΡΤΕΣ

ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΗ ΕΚΔΟΣΗ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑΣ  – ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΑΝΤΙΤΥΠΩΝ

Αγγελικά Πνευματικά Σύμβολα Καθαρής Ενέργειας και Υψηλής Δόνησης, για να Εξαγνίσετε, να Εξυψώσετε και να Εναρμονίσετε  τη Ζωή σας Πάνω στη Γη!

Το κουτί περιλαμβάνει Δύο Σετ Καρτών:

* 90 Κάρτες με όλα τα Αγγελικά Σύμβολα
* 49 Κάρτες με όλα τα Αρχαγγελικά Σύμβολα

Τα Αγγελικά Σύμβολα:

Το 2010, έπειτα από μακροχρόνιους ενεργειακούς και πνευματικούς καθαρισμούς, όπως και βαθιά εσωτερική μελέτη, άνοιξα τον εαυτό μου, ώστε να λάβω περισσότερα “Δώρα” του Ουρανού. Δώρα που θα βοηθούσαν όχι μόνο εμένα αλλά και τα άτομα γύρω μου, μαθητές και, πιθανά, όλους τους ανθρώπους. Και, γιατί όχι, τη γη στο σύνολό της, τη μητέρα γη και όλα τα υπέροχα και θαυμαστά πλάσματά της. Πλάσματα που έχουν ανάγκη από θεραπεία και ενδυνάμωση, εξαγνισμό και απελευθέρωση, ευτυχία και φώτιση. Έλαβα (ενορατικά) μια πλήρη σειρά (μεγαλύτερη από ό,τι πίστευα πως θα λάβω) από αγγελικά σύμβολα, επικλήσεις, διαλογισμούς, ενεργειακές τεχνικές, μυήσεις, θεραπευτικές και πνευματικές δηλώσεις, καθώς και ένα μεγάλο αριθμό από πληροφορίες, και κατευθύνσεις, συμβουλές και απαντήσεις σε υπαρξιακά, μεταφυσικά ερωτήματα.

Όλα τα παραπάνω τα κατέγραψα, με μεγάλο σεβασμό και ύψιστη χαρά και αγάπη, στη σειρά των βιβλίων “Δώρα του Ουρανού”. Μερικούς μήνες αργότερα, υπήρχε η εσωτερική παρόρμηση να δημιουργήσω κάρτες που θα έχουν πάνω τους όλα τα αγγελικά σύμβολα, ώστε να μπορεί κάποιος να τα προσεγγίσει διαισθητικά, να τα μελετήσει, να πειραματιστεί και να “παίξει” μαζί τους, να διαλογιστεί και να νιώσει την ενέργεια, την αξία και τη δύναμη τους – με ποικίλους τρόπους. Όπως και για να τα εφαρμόσει περισσότερο, τόσο στον εαυτό του όσο και στους γύρω του. Το αποτέλεσμα το κρατάτε στα χέρια σας και εύχομαι να σας προφέρει όλα αυτά για τα οποία δημιουργήθηκε: να σας προσφέρει, δηλαδή, υψηλή και καθαρή ενέργεια και υψηλή και καθαρή ζωτικότητα, αγνό και άπλετο φως και αγνή και άπλετη χαρά, απελευθερωτικές και ενδυναμωτικές δυνατότητες και απελευθερωτικές και ενδυναμωτικές απαντήσεις, αληθινά και ουσιαστικά μηνύματα και αληθινή και ουσιαστική καθοδήγηση. Όλα τα δώρα του πνεύματος, του γεμάτου αγάπη, όλα τα δώρα των αγγέλων, των γεμάτων αγάπη,

– Τι είναι οι Ενεργειακές Κάρτες:

Οι ενεργειακές κάρτες αποτελούν έναν επιπρόσθετο (και ιδιαίτερα ευχάριστο!) τρόπο για να μελετήσετε, να αγαπήσετε, να συνδεθείτε και να συνεργαστείτε με τα σύμβολα και τις ενέργειες που αυτά εκφράζουν. Αποτελούν ένα εργαλείο, ένα μέσο ώστε να συντονιστείτε με τους αγνούς αγγέλους του ουρανού και να λάβετε τις υψηλές πνευματικές ποιότητες που αυτοί φέρουν. Χρησιμοποιήστε τις με χαρά και αγάπη, πειραματιστείτε και παίξτε! Είναι απολύτως θετικές και απόλυτα φωτεινές (όπως είναι και τα αγγελικά σύμβολα, άλλωστε) και μόνο το καλό, μόνο καλά μπορούν να μαγνητίσουν, να εκδηλώσουν, να φέρουν σε εσάς. Όλα αυτά που οι άγγελοι, οι ουράνιες ενέργειες, μπορούν να προσφέρουν στον άνθρωπο: εξύψωση και ελευθερία, πληρότητα και ευτυχία! Ένα ιδιαίτερο πνευματικό “παιχνίδι”, λοιπόν, για την αγνή ψυχή που έχουμε μέσα μας! Είθε οι κάρτες με τα αγγελικά σύμβολα να σταθούν αφορμή για αγγελικές συναντήσεις, αγγελικά δρώμενα και αγγελικά βιώματα στην καθημερινότητά σας. Είθε να φανούν καλοί συνοδοιπόροι στο μονοπάτι προς τον εξαίσιο και αγαπημένο σκοπό της ζωής σας! Με αγάπη, ωκεάνια, ουράνια, αγάπη!

ΝΕΑ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ: -50%!

Κόστος Αγοράς: 28 € (από 56 €)

Το ποσό περιλαμβάνει τα έξοδα αποστολής & αντικαταβολής.

Για πληροφορίες και παραγγελίες με αντικαταβολή, επικοινωνήστε με το τηλέφωνο:: 6946863697

Ή μέσω e-mail: giorgos@reiki.gr

Για πληρωμή μέσω PAYPAL, επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας στο e-mail ή στο τηλέφωνο.

Για αποστολές στην Κύπρο και το εξωτερικό υπάρχει πρόσθετη χρέωση, επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας.

Οι Σελίδες στο Facebook!
Ακολουθήστε, ώστε να λαμβάνετε ενημερώσεις!

ΕΚΔΟΣΕΙΣ GEOM!*:  www.facebook.com/GeomEkdoseisSeminaria

ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ ΡΕΪΚΙ: www.facebook.com/TheSchoolOfReikiAthens

ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΕΛΙΞΙΡΙΑ: www.facebook.com/DivineLifeElements