Από το βιβλίο ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, Γιώργος Μυλωνάς, Εκδόσεις Geom!*. Πατήστε εδώ για να το δείτε.

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΣΤΗ ΓΗ ΜΑΣ

– Πώς μπορώ να προσφέρω περισσότερο, να βοηθήσω ενεργειακά τη γη και το σύνολο;

Πέρα από τη δράση και τις πράξεις, που είναι, φυσικά, απόλυτα σημαντικές και πολύτιμες, μπορούμε να δώσουμε, να στείλουμε τη θετική μας ενέργεια, την εστιασμένη και ισχυρή θεραπευτική μας σκέψη, στη γη, στον πλανήτη μας. Η ενέργεια, τα συναισθήματα και οι σκέψεις μας δρουν και επιδρούν σε ένα άλλο, μη-ορατό, βαθύτερο επίπεδο, επηρεάζοντας, όχι μόνο εμάς και το συλλογικό ασυνείδητο της ανθρωπότητας, αλλά και την αύρα, την ενέργεια της γης και, επομένως, όλων των πλασμάτων.

Παρόλο που δεν είναι άμεσα ορατές, οι σκέψεις και τα συναισθήματα, όχι μόνο βιώνονται και υπάρχουν αλλά εκπέμπονται και μεταδίδονται, καταγράφονται και επηρεάζουν, ενώ μπορούμε να πούμε πως έχουν ακόμη και ξεχωριστή ύπαρξη από τον κάτοχό τους, από το δημιουργό τους. Δημιουργώντας συχνά και κρατώντας όσο περισσότερο γίνεται, στο νου μας, ανώτερες και καλές, θετικές και θεραπευτικές εικόνες, σκέψεις και συναισθήματα, συμβάλουμε με ένα πιο βαθύ και εσωτερικό τρόπο στο καλό -το γενικότερο ή ανώτερο καλό. Το καλό του πλανήτη, το καλό όλων. 

Διάβασε το παρακάτω κείμενο, πολύ αργά και ήρεμα, νιώσε τις λέξεις. Είναι κάτι ανάμεσα σε διαλογισμό και επίκληση, μοιάζει με προσευχή και θετική δήλωση μαζί. Κάνε το διαλογιστικά, εσωτερικά, τονίζοντας τις λέξεις και τις έννοιες με εικόνες στο νου και με ανώτερα, όμορφα συναισθήματα, όπως αγάπη, γαλήνη και χαρά. Επιπλέον, πάρε τρεις βαθιές αναπνοές στην αρχή και άλλες τρεις, στο τέλος της διαδικασίας. Αργά και βαθιά. Επανάλαβε το κείμενο άλλες δύο φορές, συνολικά τρεις. Πάντοτε αργά, ήρεμα και διαλογιστικά. Άνοιξε, ευασθητοποιήσου, παρατήρησε: πώς αισθάνεσαι;

Μην έχεις καμία αμφιβολία. Έχεις προσφέρει ουσιαστικά, έχει προσθέσει ένα πολύ σημαντικό στοιχείο θετικότητας και θεραπείας στο Όλον.

“Στέλνουμε Αγάπη στη Γη, Φως στη Γη, Αγάπη και Φως στη Γη…

Στέλνω Αγάπη στη Γη, Φως στη Γη, Αγάπη και Φως στη Γη…

Περισσότερο Φως και περισσότερη Αγάπη στη Γη…

Μεγαλύτερο Φως και μεγαλύτερη Αγάπη στη Γη…

Υψηλότερο Φως και υψηλότερη Αγάπη στη Γη…

Αγάπη, Φως, Αγάπη και Φως, σήμερα και κάθε μέρα, τώρα και συνεχώς, στη Γη…

Στέλνω την καθαρή, ζεστή, ζωτική ενέργεια του Φωτός και την αγνή, λαμπερή, θεραπευτική ενέργεια της Αγάπης…

Το Φως της Αγάπης και η Αγάπη του Φωτός, τώρα, σε ολόκληρη τη Γη…

Υπέρτατα αγαπημένη Γη, υπέρτατα φωτεινή Γη!

Άπειρα, απόλυτα και τέλεια φωτεινή και τέλεια, απόλυτα και άπειρα αγαπημένη!

Ας θεραπευτούν όλα τα προβλήματα και οι πληγές, ας θεραπευτούν βαθιά, ολικά, πραγματικά. Η θεραπεία συμβαίνει, γίνεται τώρα…

Ας βρεθούν οι απαντήσεις, οι κατευθύνσεις και οι λύσεις σε όλα τα προβλήματα -αληθινές, ανώτερες και σοφές. Οι απαντήσεις, οι κατευθύνσεις και οι λύσεις βρίσκονται, ισχύουν και δρουν τώρα -αληθινά, ανώτερα και σοφά.

Ας φωτιστούν όλες οι καταστάσεις, με καθαρό ζωτικό φως, το τελειότατο φως της ζωής και του αληθινού πνεύματος. Ας φωτιστεί ο νους και η καρδιά, το πνεύμα και το σώμα όλων των ανθρώπων και όλων των πλασμάτων. Η φώτιση αυτή ενεργοποιείται και συμβαίνει τώρα…

Μια νέα, ανώτερη, καλή, όμορφη, αληθινή και θετική πραγματικότητα ας δημιουργηθεί για όλους. Δημιουργείται και βιώνεται από όλους τώρα…

Υγεία, Ειρήνη, Γαλήνη, Χαρά, Αφθονία, Ευημερία, Δύναμη, Σοφία, Αρμονία, Ζωτικότητα, Επίγνωση, Ενότητα, Ελευθερία, Πληρότητα, Ευτυχία, Ευγνωμοσύνη και Όλα τα Καλά! Στη Γη, σε όλους τους ανθρώπους και σε όλα τα πλάσματα.

Στρέφω, κατευθύνω και εστιάζω το νου, την ενέργεια, τον ψυχισμό, το πνεύμα και ολόκληρο το είναι μου σε αυτό. Στην πλήρη θεραπεία και την τέλεια φώτιση της Γης, όλων των ανθρώπων και όλων των πλασμάτων.

Εδώ και τώρα και συνεχώς: αισθάνομαι, οραματίζομαι, δηλώνω και επιβεβαιώνω την πλήρη θεραπεία και την τέλεια φώτιση της Γης, όλων των ανθρώπων και όλων των πλασμάτων.

Φως-Αγάπη-Ζωή, Φως-Αγάπη-Ζωή, Φως-Αγάπη-Ζωή! Στη Γη, σε όλους τους ανθρώπους και σε όλα τα πλάσματα.

Θα γίνει, γίνεται τώρα, έγινε ήδη!

Με άπειρη ευγνωμοσύνη, ευχαριστώ!”

Από το βιβλίο ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, Γιώργος Μυλωνάς, Εκδόσεις Geom!*. Πατήστε εδώ για να το δείτε.

Με Αγάπη!

Γιώργος Μυλωνάς (Geom!*)