Από το βιβλίο ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, Γιώργος Μυλωνάς, Εκδόσεις Geom!*. Πατήστε εδώ για να το δείτε.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ

Αν αντιμετωπίζεις κάποιο πρόβλημα υγείας, θα πρέπει πάντοτε να απευθύνεσαι σε κάποιον ειδικό ιατρό. Οι ενεργειακές τεχνικές λειτουργούν προληπτικά και συμπληρωματικά. Παρόλα αυτά, μπορούν να ενισχύσουν εσωτερικά, σε ενεργειακό πεδίο, οποιαδήποτε διαδικασία ίασης.

Διάβασε την παρακάτω σκέψη και μελέτησέ την, αναλογίσου την και νιώσε την. Πες την απέξω σου, αργά και ήρεμα, τρεις φορές. Εστίασε στο να εννοήσεις και να αισθανθείς αυτό που λέει. Έπειτα κλείσε τα μάτια, πάρε δέκα βαθιές αναπνοές, εισπνοή από τη μύτη, αργά και βαθιά, εκπνοή, φυσώντας αργά από το στόμα. Αργά, βαθιά και σταθερά. Με κάθε εισπνοή, γεμίζεις το σώμα σου ζωή και θετικότητα. Κράτα αυτήν τη σκέψη, την πρόθεση στο νου σου, καθώς εισπνέεις. “Εισπνέω ζωή, θετικότητα” ή “το σώμα μου γεμίζει ζωή, θετικότητα”.

Με κλειστά μάτια, καθισμένος/η αναπαυτικά ή ξαπλωμένος/η, μείνε μερικά λεπτά σε ηρεμία και παρατήρησε γαλήνια και σιωπηλά τι συμβαίνει, την ενέργειά σου, το σώμα σου, τις σκέψεις και τα συναισθήματά σου. Λίγα λεπτά αρκούν. Κάνε την άσκηση αυτή, πρωί και βράδυ, επτά ημέρες ή και περισσότερες, στη σειρά. Κατά προτίμηση, αμέσως μόλις ξυπνήσεις και προτού κοιμηθείς, όταν, ενεργειακά, είσαι πιο ανοιχτός/ή και δεκτικός/ή.

Θέλει λίγο χρόνο ώστε να δράσει, όπως άλλωστε όλα τα πράγματα στη ζωή. Εάν παρατηρήσεις πως σε βοηθάει, πως σε ενδυναμώνει ουσιαστικά προς την υγεία που επιθυμείς, κάνε τη μέρος της καθημερινότητάς σου. Μπορείς να τη χρησιμοποιήσεις και οποτεδήποτε χρειάζεσαι επιπλέον ενεργειακή στήριξη σε θέματα υγείας και ίασης.   

Ενεργειακή σκέψη για την ενεργοποίηση της υγείας μας:

“Ενεργοποιώ όλους τους μηχανισμούς που δημιουργούν τέλεια υγεία, ισορροπία και αρμονία στο σώμα και το κάνουν να λειτουργεί σωστά, ιδανικά και τέλεια.

Όλους τους βιολογικούς, όπως και εσωτερικούς, ενεργειακούς, διανοητικούς και ψυχικούς μηχανισμούς.

Όλους τους υλικούς και μη-υλικούς.

Όλους τους γνωστούς και άγνωστους μηχανισμούς.

Ενεργοποιώ όλους τους μηχανισμούς υγείας στο σώμα μου, τώρα!

Ενεργοποιώ όλους τους μηχανισμούς υγείας στο συναίσθημα και στη σκέψη μου, τώρα!

Ενεργοποιώ όλους τους μηχανισμούς υγείας σε όλα τα επίπεδα και τις πλευρές του εαυτού, τώρα!

Όλοι οι μηχανισμοί τέλειας αυτοίασης και απόλυτης υγείας είναι τώρα στο “ΟΝ” (ανοιχτοί, σε λειτουργία).

Η υγεία στο σώμα μου και το πνεύμα μου, στο νου και τον ψυχισμό μου είναι τώρα στο “ΟΝ” (ανοιχτή, σε λειτουργία).

Όλο και περισσότερο, αληθινή υγεία, ισορροπία, αρμονία, ευεξία και δύναμη, σωματικά, βιολογικά και σε όλα τα επίπεδα!

Αποφασίζω, επιλέγω, δημιουργώ, σκέφτομαι, αισθάνομαι, αναγνωρίζω, δέχομαι, αποδέχομαι, ενεργοποιώ και βιώνω Άμεση-Τέλεια Αυτοίαση και Ολοκληρωτική-Αληθινή Υγεία!

Σε πλήρη συνειδητότητα και με μεγάλη ευγνωμοσύνη, Ευχαριστώ!”

Από το βιβλίο ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, Γιώργος Μυλωνάς, Εκδόσεις Geom!*. Πατήστε εδώ για να το δείτε.

Με Αγάπη!

Γιώργος Μυλωνάς (Geom!*)