Από το βιβλίο ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, Γιώργος Μυλωνάς, Εκδόσεις Geom!*. Πατήστε εδώ για να το δείτε.

ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΦΘΟΝΙΑΣ

Για να ενεργοποιήσεις μεγαλύτερη ροή αφθονίας στη ζωή σου, αφθονίας όλων των μορφών και όλων των ειδών, αφθονίας σε όλους τους τομείς όπως και οικονομικής άνεσης, ανεξαρτησίας και ευμάρειας, χρησιμοποίησε την παρακάτω σκέψη.

Δήλωσέ την, πες την απέξω σου τρεις φορές, πρωί και βράδυ, καθημερινά για μερικές μέρες συνεχόμενα (τουλάχιστον επτά). Κατά προτίμηση, αμέσως μόλις ξυπνήσεις και προτού κοιμηθείς, όταν, ενεργειακά, είσαι πιο ανοιχτός/ή και δεκτικός/ή. Αργά, ήρεμα και σταθερά, εννοώντας και νιώθοντας αυτό που λες. Έπειτα κλείσε για λίγο τα μάτια και πάρε τρεις βαθιές αναπνοές, εισπνέοντας από τη μύτη, εκπνέοντας από το στόμα, φυσώντας αργά. Χαλάρωσε και μείνε λίγο στη σιωπή, εσωτερικά, σε ηρεμία, γαλήνη και αυτοπαρατήρηση.

Τις επόμενες ημέρες, γίνε πιο παρατηρητικός/ή και συνειδητός/ή, παρατηρώντας οτιδήποτε συμβαίνει στη ζωή σου. Κάνε την άσκηση αυτήν τουλάχιστον μια εβδομάδα, ώστε να δράσει. Αν αισθάνεσαι πως σε βοηθά, πως σε ξεμπλοκάρει και σε κινητοποιεί εσωτερικά και εξωτερικά, τότε συνέχισέ την και απόλαυσε τη μεγαλύτερη αφθονία που δημιουργείς! 

“Συνδέομαι με τη Μεγάλη Αφθονία!

Τη Μεγάλη Αφθονία που Είμαι στην Πραγματικότητα, τη Μεγάλη Αφθονία που η Ζωή και ολόκληρη η Ύπαρξη Είναι!

Τη συνειδητοποιώ και την αναγνωρίζω και συντονίζομαι όλο και περισσότερο μαζί της!

Ενεργοποιώ όλες τις δυνάμεις και τα χαρίσματά της, μέσα μου και γύρω μου, και τη βιώνω στην καθημερινότητά μου και στο τώρα μου, συνεχώς και πάντοτε!

Όλο και περισσότερο, αληθινή αφθονία όλων των ειδών και όλων των μορφών, όλο και περισσότερο, αληθινή αφθονία σε όλους τους τομείς και σε όλα τα επίπεδα!

Δημιουργώ, σκέφτομαι, αισθάνομαι, επιλέγω, αποφασίζω, αναγνωρίζω, εκπέμπω, προσελκύω, δέχομαι, αποδέχομαι και βιώνω τη Μεγάλη Αφθονία!

Με πλήρη συνειδητότητα και μεγάλη ευγνωμοσύνη, Ευχαριστώ!”

Από το βιβλίο ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, Γιώργος Μυλωνάς, Εκδόσεις Geom!*. Πατήστε εδώ για να το δείτε.

Με Αγάπη!

Γιώργος Μυλωνάς (Geom!*)