Από το βιβλίο ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, Γιώργος Μυλωνάς, Εκδόσεις Geom!*. Πατήστε εδώ για να το δείτε.

ΑΣΚΗΣΗ ΑΦΘΟΝΙΑΣ

Πήγαινε στη θάλασσα ή τον ωκεανό. Κάθισε ή μείνε σε όρθια θέση. Κοίτα το νερό. Κοίτα τον ορίζοντα. Και, πάλι, το νερό. Πάρε μερικές βαθιές αναπνοές και χαλάρωσε, ηρέμησε το μέσα σου, το νου και τα συναισθήματά σου. Χαλάρωσε, ηρέμησε το σώμα σου. Παρατήρησε το νερό. Τόσο μεγάλη ποσότητα, τόσο τέλεια ουσία, τόσο μεγάλη σοφία και δύναμη.

Μείνε εκεί, κοιτώντας το νερό ή τον ορίζοντα και χαλάρωσε βαθιά. Χαλάρωσε το σώμα και το νου εντελώς, ολότελα, απόλυτα. Γαλήνη και αρμονία, μέσα σου και γύρω σου, αρμονία και γαλήνη. Άνοιξε, δέξου. Κοίτα, όλη αυτήν την αφθονία! Όλη αυτήν την αφθονία της φύσης, της ζωής, του σύμπαντος, της ύπαρξης. Αληθινά θεϊκή, θεϊκή αφθονία! Αναλογίσου, συνειδητοποίησε, όλη αυτήν την αφθονία, συνδέσου, συντονίσου, νιώσε την. Δέξου περισσότερο, άνοιξε περισσότερο, αφέσου περισσότερο.

Σκέψου και επανάλαβε, αργά και ήρεμα, τρεις ή περισσότερες φορές, νοερά ή ακόμη καλύτερα απέξω σου, εννοώντας και νιώθοντας, όλο και περισσότερο, αυτό που λες:

“Αφθονία, αφθονία, αφθονία…

Συνδέομαι και συντονίζομαι.

Συνδέομαι και συντονίζομαι με την αφθονία.

Συνδέομαι και συντονίζομαι με την αφθονία της φύσης, του σύμπαντος, της ύπαρξης, της ζωής.

Συνδέομαι με την υπέρτατη, αληθινή, άπειρη, τέλεια αφθονία.

Συντονίζομαι με την ύψιστη, πραγματική, απεριόριστη, απόλυτη αφθονία.

Συνδέομαι και συντονίζομαι με όλη αυτήν την αφθονία πνευματικά, διανοητικά, συναισθηματικά, ενεργειακά, σωματικά.

Συντονίζομαι και συνδέομαι με όλη αυτήν την αφθονία από όλα τα επίπεδα και σε όλα τα επίπεδα. 

Αφθονία, αφθονία, αφθονία…

Είμαστε ένα, είμαι ένα.

Ένα, τώρα και πάντα, πάντα και τώρα, Ένα”.

Η ομορφιά, η γλυκύτητα της αφθονίας στη φύση είναι άπειρη. Η σοφία, η δύναμη της αφθονίας στη ζωή είναι τέλεια. Η ενέργεια, η χαρά της αφθονίας στο σύμπαν είναι ύψιστη. Η γαλήνη, η πληρότητα της αφθονίας στην ύπαρξη είναι απόλυτη.

Νιώσε την εξύψωση, την ανάταση και μείνε σε αυτήν… Χωρίς βιασύνη, ήρεμα, ανοιχτά, δεκτικά, γαλήνια. Απόλαυσέ την, αφομοίωσέ την.

Πάρε τη μαζί σου, αυτήν την ανάταση της αληθινής αφθονίας, αυτήν την αφθονία της αληθινής ανάτασης, πάρε τη μαζί σου στην καθημερινότητά σου. Να στρέφεσαι και να επιστρέφεις συχνά σε αυτήν!

Από το βιβλίο ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, Γιώργος Μυλωνάς, Εκδόσεις Geom!*. Πατήστε εδώ για να το δείτε.

Με Αγάπη!

Γιώργος Μυλωνάς (Geom!*)